QUOTE(tishkute @ 2008 09 17, 16:11)
maciau kad labai daug kas klausia kur butu galima apsikirpti karstomis zirklemis, taigi kaune jomis kerpa Ametistejoj:) as viena karta kirpausi, bet gerai arr blogai nieko pasakyti negaleciau
galbut reikia daugiau kartu kirptis kad pasiekti rezultata:)

Mano draugė jau du kartus kirposi ir labai patenkinta. Jokių plaukų kritimo požymių nepastebėjo, o ir kirposi kas tris mėnesius.

QUOTE(Rasytee @ 2008 09 26, 18:05)
o apie nekveplavima tai man atrodo cia visiska nesamone nu gi plaukas negyvas kaip jis per ta gala kvepuos . gi naga nukirpus ar nudildziavus ar jauciasi skirtumas
Va būtent

QUOTE(Lara22 @ 2008 11 26, 13:34)
dievuleliau mano

Pati kerpuosi jau trecia karta iseiles

QUOTE(Rasela @ 2009 01 21, 19:26)
Gal kas zinote kur Mazeikiuose toks kirpimas atliekamas?
Labas as girdejau kad Mazeikiuose kerpa kirpykloj LORENOJ
Karstos zirkles - pats nuostabiausias isradimas koks tik gali buti ilgu plauku myletojoms. Pati kerpuosi karstom zirklem, ir jau po pirmo karto zinojau, kad paprastos zirkles mano plauku daugiau niekada nepalies. Sako kerpasi kas 3 menesius, man ir kas pusmeti uztenka
aisku, ta pusmeti plauku galiukus aliejukais ir kaukem lepinu, bet nukirpus paprastom zirklem lepink kuom nori, niekas nepadeda. O del slinkimo, tai juk moksliskai irodyta, kad labiausiai plaukai slenka vasaros pabaigoj, rudens pradzioj (ir ant saves tai pastebejau), nors sako gali skirtis kiekvienam zmogui vis kitaip, tai tikrai nemanau, kad galiuku pakirpimas karstom zirklem galetu itakoti ju slinkima
Sekmes kerpantis

O sakykite, plauku galai nesiurkstus buna? Juk uzlydyto anuos! Ar lengvai sukuojasi ties galais? Ir koki kirpima daro? Ar koki nori, ar tiesiog tiesiai pakerpa? Sorry, jei klausimai kvailai skamba...
Viskas, noriu noriu noriu.
QUOTE(marijax @ 2009 01 23, 17:08)
O sakykite, plauku galai nesiurkstus buna? Juk uzlydyto anuos! Ar lengvai sukuojasi ties galais? Ir koki kirpima daro? Ar koki nori, ar tiesiog tiesiai pakerpa? Sorry, jei klausimai kvailai skamba...
absoliuciai nieko nesijaucia, jokio uzlydimo, lygiai taspats kas butu apsikirpus paprastom zirklem ( turiu omeny pojucius lieciant plaukus)
QUOTE(dilgelyt @ 2009 01 23, 19:23)
absoliuciai nieko nesijaucia, jokio uzlydimo, lygiai taspats kas butu apsikirpus paprastom zirklem ( turiu omeny pojucius lieciant plaukus)
o realus skirtumas jauciasi?galiukai maziau skilineja? nes dar seniau, viena kirpeja man buvo sakius, kad tai mazdaug vos ne tam, kad tik is kliento didesnius pinigus paimt, o realaus poveikio nlb ir yra. o as jau seniai noriu isbandyt sia procedura

[quote=Girl_not4_you,2009 01 23, 20:39]
o realus skirtumas jauciasi?galiukai maziau skilineja? nes dar seniau, viena kirpeja man buvo sakius, kad tai mazdaug vos ne tam, kad tik is kliento didesnius pinigus paimt, o realaus poveikio nlb ir yra. o as jau seniai noriu isbandyt sia procedura
[/quo
cia puiki iseitis turincioms probleminius plauku galiukus. As kerpuosi jau pusantru metu, tikrai nezadu gryzti prie paprastu. Turejau labai tragiskus galiukus - nutriuse, issisakoje, apsikirpus paprastosiomis ir kirpejai isfenavus, jau po kokios savaites galedavau vel eiti kirptis, nes galiukai vel suskilinedavo, o dabar i kirpykla pasikirpti einu kazkur kas 4 men.

[/quo
cia puiki iseitis turincioms probleminius plauku galiukus. As kerpuosi jau pusantru metu, tikrai nezadu gryzti prie paprastu. Turejau labai tragiskus galiukus - nutriuse, issisakoje, apsikirpus paprastosiomis ir kirpejai isfenavus, jau po kokios savaites galedavau vel eiti kirptis, nes galiukai vel suskilinedavo, o dabar i kirpykla pasikirpti einu kazkur kas 4 men.
Susigundziau ir as isbandyti.