Įkraunama...
Įkraunama...

Karštos žirklės

o kokia mazdaug kaina tokio kirpimo buna? 4u.gif

kiek brangiau nei iprastas galiuku pakiroimas? g.gif
Atsakyti
siek tiek brangiau. pvz, sarma style (jasinskio VLN) - 70-90 Lt, kai paprastas kirpimas - 50-70, 60-90 Lt
Atsakyti
siandien apsikirpau kaune akropoly Ametestejoj biggrin.gif
Kol kas labai dziaugiuosi gal ne tiek del karstu zirkliu, kiek del kirpimo smile.gif
Kiana viso kirpiumo buvo tik 60 lt ir labai malonus aptarnavimas thumbup.gif

Ziuresim kaip bus su tuo sakojimusi blink.gif
Atsakyti
cia galiuku kirpimas 50lt?? doh.gif ar cia sukuosena kokia ??

Kur mrj kazin yra tokiu idomybiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2004 11 14, 22:13)
karstom zirklem? niu matyt visai is dziungliu esu, nieko negirdejau apie tokius bajerius. o kuo tas kirpimas skyriasi nuo paprasto kirpimo saltom zirklem  laugh.gif

aš taipogi pirkmą kartą girdžiu biggrin.gifD o koks poveikis su karštom žirklėm? Kuo skiriasi? Kuo geriau nuo paprastų?
Atsakyti
QUOTE(MadeInItaly @ 2009 02 06, 19:31)
siandien apsikirpau kaune akropoly Ametestejoj  biggrin.gif
Kol kas labai dziaugiuosi gal ne tiek del karstu zirkliu, kiek del kirpimo  smile.gif
Kiana viso kirpiumo buvo tik 60 lt ir labai malonus aptarnavimas  thumbup.gif

Ziuresim kaip bus su tuo sakojimusi  blink.gif

o pas kokia kirpeja ,idomu nes pati ten lankausi,irgi kerpuos galiukus karstom zirklem mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Charle @ 2009 02 18, 13:12)
aš taipogi pirkmą kartą girdžiu biggrin.gifD o koks poveikis su karštom žirklėm? Kuo skiriasi? Kuo geriau nuo paprastų?

Kerpant karštomis žirklėmis plauko galiukas būna tarsi užlydomas, todėl plaukai neskilinėja,ypac tinka jei nori atsiauginti plaukucius thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnerici: 18 vasario 2009 - 14:21
Na asmeniškai aš, didelio skirtumo nepastebėjau. Bbeje, taip pat kerpuosi Akropolio Ametistėjoj, ir pats kirpėjas pasakė, kad karštos žirklės aktualu toms, kurių plaukas nedažytas. O dažytam plaukui - gali kirpti karštom, šaltom ir kuo tik nori - vis tiek galai turės polinkį šakotis ir skilinėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 21 vasario 2009 - 11:52
sveikutes 4u.gif , o to kirpimo kaina priklauso nuo plauku storio, ar cia visiems tiek kainuoja g.gif pas mane nemazai plauku ir dar labai ilgi ydomu kiek kainuotu, noriu apsikirpti, nes siaubas kaip luzineja galiukai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Editukas35: 05 kovo 2009 - 12:31
o jei paprastos filiaravimo zirkles,jomis nekerpa o lyg nupjauna,kazkada tai tik taip ir trumpindavau,ko gero reiks gristi vel prie to ir buvau patenkinta thumbup.gif taip neluzinejo greit augo,ir daug pigiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai mano kirpeja pasiule tas zirkles nuo tada tik jom ir tekerpu thumbup.gif man lb skilinejo galiukai,o kai jom nukerpa jie nebeskyla ir lengviau sukuojasi,nebesivelia tiek bigsmile.gif uz savo plauku nikirpima moku 75lt cia klp. o ir kirptis nereikia kas menesi is pradziu reikedavo kad tris paskui jau reciau vos ne kad pusmeti thumbup.gif tai kai einu dazytis visada pakerpa.Nam tai nepakartojamas dalykas,ir plaukai auga daug greiciau! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2009 03 05, 14:10)
Kai mano kirpeja pasiule tas zirkles nuo tada tik jom ir tekerpu thumbup.gif  man lb skilinejo galiukai,o kai jom nukerpa jie nebeskyla ir lengviau sukuojasi,nebesivelia tiek bigsmile.gif  uz savo plauku nikirpima moku 75lt cia klp. o ir kirptis nereikia kas menesi is pradziu reikedavo kad tris paskui jau reciau vos ne kad pusmeti thumbup.gif  tai kai einu dazytis visada pakerpa.Nam tai nepakartojamas dalykas,ir plaukai auga daug greiciau! thumbup.gif

cia karstom zirklem taip?smile.gif) kur kirpais?smile.gif
Atsakyti
aha karstom,evi kirpykloj,jau kokius trecius metus kerpuosi ten. thumbup.gif
Atsakyti