Įkraunama...
Įkraunama...

Stambus kūdikis

QUOTE(maskanyte @ 2010 08 07, 15:25)
Sveikute! Ogogo tavo zirniukas tikrai didelis blink.gif , mano zirniukuj kai buvo 32sav.echo rode kad sveria 2.080kg.

tai vat, kad ir as apie ta pati, gal kas zino kaip auginti mazesni vaikiuka?Valgau nedaug, jokio nesveiko maisto, o vaikai tikri milzinai
Atsakyti
QUOTE(ulitionkas @ 2010 08 07, 14:48)
tai vat, kad ir as apie ta pati, gal kas zino kaip auginti mazesni vaikiuka?Valgau nedaug, jokio nesveiko maisto, o vaikai tikri milzinai

o kaip pacios sudejimas? Gal tavo ar vyro gimineje nemazi vaikai gimsta? Gal tai paveldima. As tarkim pati toli grazu ne manekene, gimineje is mano puses nemazi vaikai gimsta, tetis ir jo brolis virs 5 kg, maniskis gime 4100 gr., tai dabar plauojam antra, tai pagal viska turetu buti dar didesnis, nors su pirmu teturejau mikro iplysimu ir ta pati vakara jau vaiksciojau ir sedejau.
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2010 08 07, 16:19)
o kaip pacios sudejimas? Gal tavo ar vyro gimineje nemazi vaikai gimsta? Gal tai paveldima. As tarkim pati toli grazu ne manekene, gimineje is mano puses nemazi vaikai gimsta, tetis ir jo brolis virs 5 kg, maniskis gime 4100 gr., tai dabar plauojam antra, tai pagal viska turetu buti dar didesnis, nors su pirmu teturejau mikro iplysimu ir ta pati vakara jau vaiksciojau ir sedejau.

As pati tai stambune, bet visi sako, kad kaip toki primaitinai vaika tai, kad nemaitinu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ulitionkas @ 2010 08 07, 15:48)

Zinai nors seiptai paemus, tai svarbu kad tik sveiki butu 4u.gif Tiau dideles sekmes nesiojant savo zirniuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2010 08 10, 09:10)
Zinai nors seiptai paemus, tai svarbu kad tik sveiki butu 4u.gif Tiau dideles sekmes nesiojant savo zirniuka 4u.gif

Aciu merginos uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, padekit !!! Pagal paskutiniu menesiniu pirmaja diena esu nescia 21 savaite ( lygiai), bet vakar buvau pas gydytojus, man parase lape kad 21+3 savaites nestumas, toriskai gali buti 1 savaites paklaida... ar jums taip buvo? siaip jau man nelabai gali buti 24 nestumo savaites, tuo labaiu kad ir testas rode 3 savaiciu nestuma... Anksciau viskas atitiko, o vakar paklaida tokia padare... tiesa sakant man labai neramu... verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinderiukea @ 2010 12 15, 18:03)
Mergaites, padekit !!! Pagal paskutiniu menesiniu pirmaja diena esu nescia 21 savaite ( lygiai), bet vakar buvau pas gydytojus, man parase lape kad 21+3 savaites nestumas, toriskai gali buti 1 savaites paklaida... ar jums taip buvo? siaip jau man nelabai gali buti 24 nestumo savaites, tuo labaiu kad ir testas rode 3 savaiciu nestuma... Anksciau viskas atitiko, o vakar paklaida tokia padare... tiesa sakant man labai neramu...  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Man rodos taip parasyta reiskia, kad yra 21 savaite + 3 dienos, o ne 3 savaites. Bent jau kiek man dare echo visada raso savaites + dienos.
Tai Tavo atveju tu 3 dienu paklaida labai normali thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinderiukea @ 2010 12 15, 17:03)
Mergaites, padekit !!! Pagal paskutiniu menesiniu pirmaja diena esu nescia 21 savaite ( lygiai), bet vakar buvau pas gydytojus, man parase lape kad 21+3 savaites nestumas, toriskai gali buti 1 savaites paklaida... ar jums taip buvo? siaip jau man nelabai gali buti 24 nestumo savaites, tuo labaiu kad ir testas rode 3 savaiciu nestuma... Anksciau viskas atitiko, o vakar paklaida tokia padare... tiesa sakant man labai neramu...  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Be reikalo panikuoji mirksiukas.gif . Tavo nėštumas 21 sav. + 3 dienos.
Atsakyti
QUOTE(Kinderiukea @ 2010 12 15, 17:03)

nesijaudink, tau tenai užrašė, kad tavo leliukas pagal visus parametrus atitinka 21 savaitę ir 3 dienas, taip kad tik poros dienų paklaida tėra, kas visai normalu 4u.gif

aš ėjau 20-ies savaičių kai buvau, o leliukas buvo 19+6 (tai man gydytoja taip ir perskaitė: 19 savaičių IR 6 dienos) smile.gif
Atsakyti
As irgi laukiu stambuolio, mergaite buvo 3.9kg, berniukas auga virs visu diagramu, nors tikiuosi virs 4.5kg nepriaugsim smile.gif
Atsakyti
man irgi visa laika rode dideli maziuka. 32sav dare ultragarsa, tai pamatavimai visi rode 2-3savaitem didesni mazyli, daktare jau dvejojo ar pati pagimdysiu, bet 38sav apziuros metu nustate kad galvyte jau tvirtai isistacius ir tureciau pagimdyti pati, bet vaikas bus tikrai virs 4200g, o gime 3800g mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mergaites. Nesioju trecia mazyli pilvelyje ir bijau!!!!! Pirmas mano berniukas buvo 4150 ir 56cm,antras berniukas svere 4250 ir 59cm. Gimdziau abu naturaliu budu. Bet del treciojo bijau. Mano vyras gime 5kg tai tiketina kad leliukas bus nemenkas. Jeigu pati paprasyciau daktaru daryti cezari......ar atsizvelgtu i mano prasymus idomu? Kazkodel bijau trecio gimdymo. blush2.gif
Atsakyti