mano mažylis gimė 5kg svorio ir 56cm ilgio milžinas, pagimdžiau pati

QUOTE(smalsiuke333 @ 2011 01 11, 20:54)
OOOOO!!!!!!

Pirmasis sunus gime 4730 g ir 58 cm. Kai pati pagimdziau gyd. uz galvos susieme pasveres
Rubeliai atsivezti i ligonine buvo mazi, vyrui teko lekti kitu

Man idomu kiek kudikio svori itakoja paveldimumas? Jeigu tarkim ir as ir mano vyras esame auksti, is mano puses seimoje visi vaikai labai dideli gime (as beveik 5kg ir 58cm ir buvau maziausia is visu triju vaiku
), kokia tikimybe kad mano vaikiukas gims didelis? Nes as UK gyvenu, cia jei viskas geerai po 20-os savaites daugiau niekas skanu nedaro, tad nebesuzinosiu kokio dydzio vaikiukas bus iki pat jo gimimo

QUOTE(zhiu @ 2011 02 18, 22:33)
Man idomu kiek kudikio svori itakoja paveldimumas? Jeigu tarkim ir as ir mano vyras esame auksti, is mano puses seimoje visi vaikai labai dideli gime (as beveik 5kg ir 58cm ir buvau maziausia is visu triju vaiku
), kokia tikimybe kad mano vaikiukas gims didelis? Nes as UK gyvenu, cia jei viskas geerai po 20-os savaites daugiau niekas skanu nedaro, tad nebesuzinosiu kokio dydzio vaikiukas bus iki pat jo gimimo 

sveika, kiekvieno vizito metu ismatuos pilveli, ar cm atitinka savaites, jei matys, kad kazkas netaip, paskirs dar viena ultragarsa. Nepergyvenk, viska ir cia kuo puikiausiai stebi ir rupinasi. netgi gerai sakyciau, kad nera perdaug apziuru nes jos kartais tik stresa papildoma sukelia. Man 33 sav, pilvelis gerokai didesnis. Padare scana siek tiek vandenu perdaug ir lelius didesnis nei vidurkis ir visi tyrimai atliekami greitai ir operatyviai tiek del mano, tiek del vaikiuko sveikatos

QUOTE(zhiu @ 2011 02 18, 23:33)
kokia tikimybe kad mano vaikiukas gims didelis?
gan nemaža..juk sakoma, kad orientuotis galima pagal tai, kokio svorio vaikus gimdė mama, močiutė, tokio turėtum ir tu tikėtis..

Mano abi mergytės buvo nemažos, bet kai paskaičiau čia, kad būna dar didesnių, tai pasiguodžiau..

QUOTE(zhiu @ 2011 02 19, 00:33)

Na, tikimybe didele, kad ir vaikelis gims nemazas, jei abu su vyru tokie, bet tai nera taisykle, kuria galima taikyti visiems.
Mes su vyru irgi abu auksti, as pati gimiau 4,6kg ir 57 cm, kas pries 30m reiske ziauriai dideli vaika

Sveikos , mano spurga taip pat didele labai bus... virs 4 kg garantija..
Ot pagaminau

QUOTE(smalsiuke333 @ 2011 01 11, 19:54)

Mano pirmagimis gime 3960gr ir 54cm

As pati gimiau 4200gr mama mane pagimde pati be JOKIU iplysimu

Na ziuresim kaip gi bus su mano antruoju suneliu

Siaip sakoma, kad galima pasiskaiciuoti kokio dydzio gims kudikis sudauginis gimdos dugna su liemens apimtim

jus juokaujat... 40x120=4800

QUOTE(TamsiMergaite @ 2011 03 02, 21:17)
Na jau greit suzinosim manau