Įkraunama...
Įkraunama...

Stambus kūdikis

mano mažylis gimė 5kg svorio ir 56cm ilgio milžinas, pagimdžiau pati mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsiuke333 @ 2011 01 11, 20:54)
mano mažylis gimė 5kg svorio ir 56cm ilgio milžinas, pagimdžiau pati mirksiukas.gif

OOOOO!!!!!! ohmy.gif Tikrai milzinas!! Na saunuole mamyte thumbup.gif O daktarai zinojo,kad toks druckis bus??? Nesiule epiduro ar cezario daryti???
Atsakyti
Pirmasis sunus gime 4730 g ir 58 cm. Kai pati pagimdziau gyd. uz galvos susieme pasveres lotuliukas.gif Rubeliai atsivezti i ligonine buvo mazi, vyrui teko lekti kitu lotuliukas.gif
Atsakyti
Man idomu kiek kudikio svori itakoja paveldimumas? Jeigu tarkim ir as ir mano vyras esame auksti, is mano puses seimoje visi vaikai labai dideli gime (as beveik 5kg ir 58cm ir buvau maziausia is visu triju vaiku blush2.gif ), kokia tikimybe kad mano vaikiukas gims didelis? Nes as UK gyvenu, cia jei viskas geerai po 20-os savaites daugiau niekas skanu nedaro, tad nebesuzinosiu kokio dydzio vaikiukas bus iki pat jo gimimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(zhiu @ 2011 02 18, 22:33)
Man idomu kiek kudikio svori itakoja paveldimumas? Jeigu tarkim ir as ir mano vyras esame auksti, is mano puses seimoje visi vaikai labai dideli gime (as beveik 5kg ir 58cm ir buvau maziausia is visu triju vaiku  blush2.gif ), kokia tikimybe kad mano vaikiukas gims didelis? Nes as UK gyvenu, cia jei viskas geerai po 20-os savaites daugiau niekas skanu nedaro, tad nebesuzinosiu kokio dydzio vaikiukas bus iki pat jo gimimo  g.gif

sveika, kiekvieno vizito metu ismatuos pilveli, ar cm atitinka savaites, jei matys, kad kazkas netaip, paskirs dar viena ultragarsa. Nepergyvenk, viska ir cia kuo puikiausiai stebi ir rupinasi. netgi gerai sakyciau, kad nera perdaug apziuru nes jos kartais tik stresa papildoma sukelia. Man 33 sav, pilvelis gerokai didesnis. Padare scana siek tiek vandenu perdaug ir lelius didesnis nei vidurkis ir visi tyrimai atliekami greitai ir operatyviai tiek del mano, tiek del vaikiuko sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zhiu @ 2011 02 18, 23:33)
kokia tikimybe kad mano vaikiukas gims didelis?

gan nemaža..juk sakoma, kad orientuotis galima pagal tai, kokio svorio vaikus gimdė mama, močiutė, tokio turėtum ir tu tikėtis.. g.gif

Mano abi mergytės buvo nemažos, bet kai paskaičiau čia, kad būna dar didesnių, tai pasiguodžiau.. biggrin.gif Pirmoji gimė 4160g/55cm, antroji - 4350g/57cm..Pirmąją sunkiau gimdžiau, bet turbūt susidėjo daugiau veiksnių..O antroji gimė žymiai lengviau..Tik aš nesitikėjau tokio svorio, nes gydytojas paskutinėmis savaitėmis garantavo, kad svoris nesieks 4kg..Pagimdžiau lengvai, guliu, laukiu, kol mažytę pasvers, kai pasakė išmatavimus, vos nenugriuvau nuo lovos.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zhiu @ 2011 02 19, 00:33)
Man idomu kiek kudikio svori itakoja paveldimumas? Jeigu tarkim ir as ir mano vyras esame auksti, is mano puses seimoje visi vaikai labai dideli gime (as beveik 5kg ir 58cm ir buvau maziausia is visu triju vaiku  blush2.gif ), kokia tikimybe kad mano vaikiukas gims didelis? Nes as UK gyvenu, cia jei viskas geerai po 20-os savaites daugiau niekas skanu nedaro, tad nebesuzinosiu kokio dydzio vaikiukas bus iki pat jo gimimo  g.gif

Na, tikimybe didele, kad ir vaikelis gims nemazas, jei abu su vyru tokie, bet tai nera taisykle, kuria galima taikyti visiems.
Mes su vyru irgi abu auksti, as pati gimiau 4,6kg ir 57 cm, kas pries 30m reiske ziauriai dideli vaika biggrin.gif , bet mano pirmagime dukra gime 3,7 kg ir 57 cm., taigi palyginus vidutinisko svorio, ne gigante 4u.gif
Atsakyti
Sveikos , mano spurga taip pat didele labai bus... virs 4 kg garantija.. doh.gif Ot pagaminau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsiuke333 @ 2011 01 11, 19:54)

bigsmile.gif Geras wink.gif Ir kaip gimdymas sekesi? Man labai idomu kaip tokiu atveju mamoms lieka dar nesuplysusiu vietu ax.gif

Mano pirmagimis gime 3960gr ir 54cm smile.gif Visada maniau ir laikiau ji dickiu, o pasirodo cia jis visai mazius sitam skyrelyje biggrin.gif

As pati gimiau 4200gr mama mane pagimde pati be JOKIU iplysimu thumbup.gif Nors ji pas mane smulkute ir mazute 4u.gif

Na ziuresim kaip gi bus su mano antruoju suneliu wink.gif Koks jis gims - azartas paeme wink.gif

Siaip sakoma, kad galima pasiskaiciuoti kokio dydzio gims kudikis sudauginis gimdos dugna su liemens apimtim wink.gif mano yra 29/105 tai turetu buti dabar 3045gr jau kazkaip nesitiki biggrin.gif

Atsakyti
jus juokaujat... 40x120=4800 blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(TamsiMergaite @ 2011 03 02, 21:17)
jus juokaujat...  40x120=4800 blink.gif  blink.gif  blink.gif

Na jau greit suzinosim manau wink.gif kas ir kaip matau jau jums greitai gimdymas thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirmaji prognozavo ~4200g, bet gime tik 3738g ir 52cm smile.gif (nepavyko paciai pagimdyti del apsivijusios virksteles)
Antra prognozavo irgi ~4200g- gime 4066g ir 56 cm, irgi per CP smile.gif .
Atsakyti