Įkraunama...
Įkraunama...

Stambus kūdikis

Taip taip Melsva, tu teisi... jau nedaug liko... tuoj mamos busim... savo mazuosius prie saves glausim.. clap.gif wub.gif soske.gif
Atsakyti
O kada pasako apie lialiuko svori? Kai daro paskutine echoskopija? unsure.gif
Atsakyti
O man jau isvis panika prasideda sad.gif sianakt sapnavau, kad pagimdziau 4750 g vaikuti. Toki sunku sunku mad.gif ir dar pati priaugau 2 kg mad.gif pas anyta pagyvenom kelias dienas...tai cepelinai, tai dar kas nors ph34r.gif sakiau kol mpagimdysiu nebeisiu wink.gif as ten tik peniuosi ir dar lialiu auginu unsure.gif
Atsakyti
Mane irgi su abiejų panelių svoriu "apgavo" rolleyes.gif
Kai laukiausi Justės, tai gydytoja numatė, kad apie 4kg mažiausiai bus, nors svorio tik 9kg buvau priaugus, o ir mes su vyru abu virš 4kg gimę, o gimė 3520g, irgi bijojau, nors esu labai stambi.... Bet viskas buvo čiki, pagimdžiau be jokių plyšimų.
Kai laukiausi Evos, priaugau 14kg, gydytoja numatė, kad apie 4,5kg bus, o gimė 4150g irgi be plyšimų, sėkmingai, aišku pragimdyt buvo sunkiau, bet viskas thumbup.gif
Tai va nėštukės - nesijaudinkit, bet kokiu atveju ar natūraliai ar po Cezario - vistiek turėsit pagimdyt biggrin.gif
Atsakyti
Tai va kad turesim pagimdyt - norim ar nenorim, bijom ar nelabai biggrin.gif biggrin.gif

O as tai LABAI LABAI tikiuosi, kad mano gydytoja irgi del vaiko svorio apsiskaiciavo, kad mazesnis bus, ir kad nesutruksiu per visas imanomas ir neimanomas siules blink.gif dry.gif
Atsakyti
sunus gime 4kg, bet gimdziau 37 sav. Tai jai butu visa laika pavyke isnesioti, tai ir apie 5 siektu.
Apie gimdyma tai nieko gero negaliu pasakyti, nes truko is viso 3 valandaa.

P.S. kas ten rase, kad po cezario praejus 8 val jau savo vaika ziurejo - man maniski i lova ikiso, kai tik i palata atveze. Toliau jau kaip nori ziurekis
Atsakyti
QUOTE (Silvute @ 2004 01 28, 12:42)
sunus gime 4kg, bet gimdziau 37 sav. Tai jai butu visa laika pavyke isnesioti, tai ir apie 5 siektu.
Apie gimdyma tai nieko gero negaliu pasakyti, nes truko is viso 3 valandaa.

P.S. kas ten rase, kad po cezario praejus 8 val jau savo vaika ziurejo - man maniski i lova ikiso, kai tik i palata atveze. Toliau jau kaip nori ziurekis

Silvute, rasai, kad apie gimdyma nieko gero negali pasakyti, nes truko 3 val.
Tai greitai labai viskas, gal ir geriau negu 12 val.
Ar as nesupratau ir tau cezari dare? blink.gif
Papasakok jei gali, kaip ten viskas vyko. unsure.gif huh.gif
Atsakyti
truko tris valandas, per kurias gimdos kaklelis turejo visiskai atsiverti - ir vemiau, ir galva svaigo. O pasekoje, tai dar 1.5 valandos siuvo, nes raumenys nespejo taip greitai prie tempimosi prisitaikyti. Ir saremiai iskart kas kelias minutes kartojosi.
Na tikrai nieko gero...
Atsakyti
QUOTE (Silvute @ 2004 01 28, 14:26)
truko tris valandas, per kurias gimdos kaklelis turejo visiskai atsiverti - ir vemiau, ir galva svaigo. O pasekoje, tai dar 1.5 valandos siuvo, nes raumenys nespejo taip greitai prie tempimosi prisitaikyti. Ir saremiai iskart kas kelias minutes kartojosi.
Na tikrai nieko gero...

ph34r.gif blink.gif unsure.gif sad.gif huh.gif ph34r.gif
Atsakyti
Melsvute, tu tik nesigasdink! Nusiteik, kad viskas bus gerai ir nebijok to cezario, jei kas! Juk tikrai kartais geriau operacija, o ne suplysinejimas kiek tik imanoma...
Atsipalaiduok, nusiramink, pasitikek gydytojais ir lauk nepamirstamo susitikimo su savo stebukleliu 2.gif
Atsakyti
buvau siandien pas gydytoja, kuri priims gimdyma, tai truputi nuramino.
tik sako, kai vaikelis didelis, maziau saviveiklos - akusere reik pasitiket ir klausytis ausis istempus kada stumt, o kada ne
Dar kita savaite darys echoskopija galutine, pasakys kiek tas mano bambizas sveria tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (melsva @ 2004 02 06, 18:12)
buvau siandien pas gydytoja, kuri priims gimdyma, tai truputi nuramino.
tik sako, kai vaikelis didelis, maziau saviveiklos - akusere reik pasitiket ir klausytis ausis istempus kada stumt, o kada ne
Dar kita savaite darys echoskopija galutine, pasakys kiek tas mano bambizas sveria tongue.gif

O as gydytojo kai klausiau, kiek mano lailiukas sveria, tai sako, kai gims tada ir pasversim blink.gif , o drauges tai man pranasauja virs 4 kg blink.gif
Atsakyti