Taip taip Melsva, tu teisi... jau nedaug liko... tuoj mamos busim... savo mazuosius prie saves glausim..
O kada pasako apie lialiuko svori? Kai daro paskutine echoskopija?
O man jau isvis panika prasideda
sianakt sapnavau, kad pagimdziau 4750 g vaikuti. Toki sunku sunku
ir dar pati priaugau 2 kg
pas anyta pagyvenom kelias dienas...tai cepelinai, tai dar kas nors
sakiau kol mpagimdysiu nebeisiu
as ten tik peniuosi ir dar lialiu auginu
Mane irgi su abiejų panelių svoriu "apgavo"
Kai laukiausi Justės, tai gydytoja numatė, kad apie 4kg mažiausiai bus, nors svorio tik 9kg buvau priaugus, o ir mes su vyru abu virš 4kg gimę, o gimė 3520g, irgi bijojau, nors esu labai stambi.... Bet viskas buvo čiki, pagimdžiau be jokių plyšimų.
Kai laukiausi Evos, priaugau 14kg, gydytoja numatė, kad apie 4,5kg bus, o gimė 4150g irgi be plyšimų, sėkmingai, aišku pragimdyt buvo sunkiau, bet viskas
Tai va nėštukės - nesijaudinkit, bet kokiu atveju ar natūraliai ar po Cezario - vistiek turėsit pagimdyt
Kai laukiausi Justės, tai gydytoja numatė, kad apie 4kg mažiausiai bus, nors svorio tik 9kg buvau priaugus, o ir mes su vyru abu virš 4kg gimę, o gimė 3520g, irgi bijojau, nors esu labai stambi.... Bet viskas buvo čiki, pagimdžiau be jokių plyšimų.
Kai laukiausi Evos, priaugau 14kg, gydytoja numatė, kad apie 4,5kg bus, o gimė 4150g irgi be plyšimų, sėkmingai, aišku pragimdyt buvo sunkiau, bet viskas
Tai va nėštukės - nesijaudinkit, bet kokiu atveju ar natūraliai ar po Cezario - vistiek turėsit pagimdyt
sunus gime 4kg, bet gimdziau 37 sav. Tai jai butu visa laika pavyke isnesioti, tai ir apie 5 siektu.
Apie gimdyma tai nieko gero negaliu pasakyti, nes truko is viso 3 valandaa.
P.S. kas ten rase, kad po cezario praejus 8 val jau savo vaika ziurejo - man maniski i lova ikiso, kai tik i palata atveze. Toliau jau kaip nori ziurekis
Apie gimdyma tai nieko gero negaliu pasakyti, nes truko is viso 3 valandaa.
P.S. kas ten rase, kad po cezario praejus 8 val jau savo vaika ziurejo - man maniski i lova ikiso, kai tik i palata atveze. Toliau jau kaip nori ziurekis
| QUOTE (Silvute @ 2004 01 28, 12:42) |
| sunus gime 4kg, bet gimdziau 37 sav. Tai jai butu visa laika pavyke isnesioti, tai ir apie 5 siektu. Apie gimdyma tai nieko gero negaliu pasakyti, nes truko is viso 3 valandaa. P.S. kas ten rase, kad po cezario praejus 8 val jau savo vaika ziurejo - man maniski i lova ikiso, kai tik i palata atveze. Toliau jau kaip nori ziurekis |
Silvute, rasai, kad apie gimdyma nieko gero negali pasakyti, nes truko 3 val.
Tai greitai labai viskas, gal ir geriau negu 12 val.
Ar as nesupratau ir tau cezari dare?
Papasakok jei gali, kaip ten viskas vyko.
truko tris valandas, per kurias gimdos kaklelis turejo visiskai atsiverti - ir vemiau, ir galva svaigo. O pasekoje, tai dar 1.5 valandos siuvo, nes raumenys nespejo taip greitai prie tempimosi prisitaikyti. Ir saremiai iskart kas kelias minutes kartojosi.
Na tikrai nieko gero...
Na tikrai nieko gero...
| QUOTE (Silvute @ 2004 01 28, 14:26) |
| truko tris valandas, per kurias gimdos kaklelis turejo visiskai atsiverti - ir vemiau, ir galva svaigo. O pasekoje, tai dar 1.5 valandos siuvo, nes raumenys nespejo taip greitai prie tempimosi prisitaikyti. Ir saremiai iskart kas kelias minutes kartojosi. Na tikrai nieko gero... |
Melsvute, tu tik nesigasdink! Nusiteik, kad viskas bus gerai ir nebijok to cezario, jei kas! Juk tikrai kartais geriau operacija, o ne suplysinejimas kiek tik imanoma...
Atsipalaiduok, nusiramink, pasitikek gydytojais ir lauk nepamirstamo susitikimo su savo stebukleliu
Atsipalaiduok, nusiramink, pasitikek gydytojais ir lauk nepamirstamo susitikimo su savo stebukleliu
| QUOTE (melsva @ 2004 02 06, 18:12) |
| buvau siandien pas gydytoja, kuri priims gimdyma, tai truputi nuramino. tik sako, kai vaikelis didelis, maziau saviveiklos - akusere reik pasitiket ir klausytis ausis istempus kada stumt, o kada ne Dar kita savaite darys echoskopija galutine, pasakys kiek tas mano bambizas sveria |
O as gydytojo kai klausiau, kiek mano lailiukas sveria, tai sako, kai gims tada ir pasversim