Įkraunama...
Įkraunama...

Stambus kūdikis

Na man su antru gydytoja gasdino, kad oi didelis vaikas, o gime 3.790 kg. Nu nemazas, bet jau ir ne gigantas. Gimdziau su epidura, o pats stumimas truko max 10 min.
Atsakyti
QUOTE (Astyte @ 2004 03 05, 08:33)
O KODEL MAN NESAKO??? sad.gif

Tavo, Astyte, gydytojai profesionalesni.
Is tikruju niekas tiksliai negali pasakyti nei svorio, nei lyties ir uzsiima speliojimais.
Stai mums 100 proc. garantavo berniuka, o gime 100 proc. mergyte.
Atsakyti
QUOTE (melsva @ 2004 03 05, 10:36)
Tavo, Astyte, gydytojai profesionalesni.
Is tikruju niekas tiksliai negali pasakyti nei svorio, nei lyties ir uzsiima speliojimais.
Stai mums 100 proc. garantavo berniuka, o gime 100 proc. mergyte.

MELSVUTE, TAI KAD IR MUMS BERNIUKA PRANASAUJA, SAKE, KAD PIMPALIUKA IR KIAUSIUKUS MATO, TAI VYRAS TADA VISAS APSIPATENKINES BUVO rolleyes.gif , MATYSIM, NE TIEK JAU DAUG LIKO, O TAU DABAR AR LABAI SUNKU?
Atsakyti
sunku, nes prie kompo tiesiai sedet negaliu, tik ant vienos slaunies biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O siaip gimdymas man kosmaro neprimine. Kosmaras buvo pati pimroji naktis, kai su dukrele nejo susineketi, ji visa laika klyke nesavu balsu, ciumpino spenelius ne sustojimo lyg noredama juos nukasti, pukste i sauskelnes kas 15 min ir paleisdavo sirena kas karta, kai noredavau pakeisti pampersa... Siaip siankat pirma karta normaliai issimiegojau.
Patarimas - labai ziureti ka valgai, nes pirma para mane seiminyksciai pamalonino slyvu sultimis doh.gif ir pasmerke dar dviem bemiegems naktims , o mano mergyte - pilvuko kancioms. Kakava - geriausias mano draugas thumbup.gif
Atsakyti
Melsvute, o ką, nuo kakavos nepučia pilvo blink.gif
aš kažkaip kai perskaitau apie tuos plyšimus ir kirpimus... tai jei jau mato, kad 2.gif didžkis, kodėl nesiūlo Cezario... oj nežinau... nenoriu aš tų plyšimų cool.gif aišku, niekas nenori, na bet vis tiek...
Atsakyti
QUOTE (martyna_ @ 2004 03 05, 21:26)

aš kažkaip kai perskaitau apie tuos plyšimus ir kirpimus... tai jei jau mato, kad 2.gif didžkis, kodėl nesiūlo Cezario... oj nežinau... nenoriu aš tų plyšimų cool.gif aišku, niekas nenori, na bet vis tiek...

Ner taip baisu, kaip tau atrodo tie plysimai. Drykst - ir viskas wink.gif . Per pora savaiciu sugyja pilnumoj.
Atsakyti
Cia daktaria nusprendzia ar pagimdysi ar ne. Jei dupce pakankamai gerai tam reikalui pritaikyta viskas bus kliuks. Na neturetu daktarai leisti plyst moteriskei jei ji tikrai nesugebes issteneti didelio leliuko. Nepanikuok ir parasyk kai pagimdysi, laukiam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (martyna_ @ 2004 03 05, 19:26)
Melsvute, o ką, nuo kakavos nepučia pilvo  blink.gif
aš kažkaip kai perskaitau apie tuos plyšimus ir kirpimus... tai jei jau mato, kad  2.gif  didžkis, kodėl nesiūlo Cezario... oj nežinau... nenoriu aš tų plyšimų cool.gif  aišku, niekas nenori, na bet vis tiek...

Mano kleckas irgi buvo nemazas - gime 4.158kg ir 53cm ugio. Nors ginekologe sake, kad pilvas didelis, lelius stambus, bet kalbos apie cezari nebuvo. O ir pagimdziau pati - be epiduro ir be jokiu skatinimu; tai ivyko praejus 4 val nuo vandenu nutekejimo (tik jiems nutekejus pradejo jaustis ir stipreti saremiai). Is anksto numatyti, ar plysi - neimanoma. O be to, manau, kad geriau pora savaiteliu negalet normaliai sedet, nei ~7d po cezario but ligoninej (ar gimdymo namuose) ir po to kuri laika negalet kelti sunkesnio svorio - pvz, kad ir didelio, virs 4kg vaikiuko unsure.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zanetux: 05 kovo 2004 - 21:38
Siaip pati esu smulki, nediduke, o vaikelis gime 4.980 kg, 58 cm. Cezario budu. Del per didelio vaikelio komplikaciju buvo ir gan rimtu. Bet aciu dievui viskas pasibaige laimingai.
Atsakyti
QUOTE (Gugaicia @ 2004 03 24, 10:05)
Siaip pati esu smulki, nediduke, o vaikelis gime 4.980 kg, 58 cm. Cezario budu. Del per didelio vaikelio komplikaciju buvo ir gan rimtu. Bet aciu dievui viskas pasibaige laimingai.

oho, beveik kaip mano, t.y. biskiuka didesnis. Maniskis 4940, ir 56 cm, bet va as neypatingai smulki tai pagimdziau ir komplikaciju nebuvo. papasakok prasau placiau, ar leido tau bandyt gimdyt naturaliai, ar speji is anksto kad didelis vaikelis bus, ir kaip gi taui mazutei pasiseke uzsiausgint tokii galiuna????
Atsakyti
Pati per nestuma priaugau 12 kg,visai valgyti nenorejau,labai pergyvenau,kad vaikutis bus smulkutis smile.gif Gime 4300kg.Gimdziau beveik 2 paras,nes vaikutis buvo persisukes,galvyte sonu,todel isgimdyti negalejau.Beveik paciam gale dave man epidurini ir su pompos pagalba gydytoja vaikuti istrauke.Bet jau as tai plysau didziausiu plysimu sad.gif 3 laipsnio mad.gif Uztat dabar to plysimo net neatsimenu,kaip paziuriu koki stebukla pagimdziau,viskas pasimirso tongue.gif
Atsakyti
Gal paguosiu nerimaujancias...
Pagimdziau dukra - 4050 g, 56 cm, galvytes apimtis 38 cm. Gimdymas buvo labai skausmingas, bet kiek dabar jau suprantu, tikriausiai del to, kad nubego vandenys ir leido skatinancius. Taciau visiskai niekur neplysau ir nekirpo. Buna ir taip... wink.gif
Atsakyti