Įkraunama...
Įkraunama...

Stambus kūdikis

zinok buvau dar karta echoskopijoje pas gydytoja, kuri priimines vaikeli.
Tai ji ismatavo apimtis ir pasake, kad galva nera labai didele, normos ribose - tureciau pagimdyti. Nesvarbu, kad gal svers virs 4 kg
Taigi kiek vaikas sveria daznai neturi reiksmes, svarbu, kokios kaulu apimtys. Va, maniskis bus krepsininkas - labai kojos ilgos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
na is anksto tikrai nera ko gasdintis wink.gif
va maniskis gime nemazas-4250g. spekit per kiek laiko ? ~2 min. ir iplysau tik truputi, bet del to visiskai dikomforto nejauciau... smile.gif
linkiu tau to paties wink.gif
Atsakyti
Na, mano vaikai buvo abu labai dideli: dukra svere 4400g, ugis 56cm. Saremiai prasidejo is karto kas dvi minutes ir tesesi 12 valandu. Plysau truputi. Sunus gime 4400g 54cm plysimas mazas kaklelyje, gimdymas truko 6 val., patys stipriausi saremiai tik 1,5 val. Taip, kad nereikia gasdintis, kad sunku isgimdyti dideli vaika.
Atsakyti
QUOTE (melsva @ 2004 02 19, 11:35)
zinok buvau dar karta echoskopijoje pas gydytoja, kuri priimines vaikeli.
Tai ji ismatavo apimtis ir pasake, kad galva nera labai didele, normos ribose - tureciau pagimdyti. Nesvarbu, kad gal svers virs 4 kg
Taigi kiek vaikas sveria daznai neturi reiksmes, svarbu, kokios kaulu apimtys. Va, maniskis bus krepsininkas - labai kojos ilgos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

o kodel man gydytojas nepasako, koks bus vaikiukas??? unsure.gif g.gif Gal nenori manes gasdinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE (Nerutė @ 2004 01 21, 14:34)
Nors kiek girdėjau šemetistai 100 proc. tiki kad vaiko didumas priklauso nuo mamytės apetito. Ką manote Jūs????

Nesamone, kad vaikelio dydis priklauso nuo mamos apetito. As visa nestuma tiek ir valgiau - jogurtus, vaisius - daugiau nelindo i skrandi rolleyes.gif O pagimdziau vyruka - 4,2 kg ir 57cm. O va vyro broliene kimso uz du, stengiesi, o jos pana gime 2,7 kg svorio unsure.gif ir iki siol blogai valgo, o pati broliene is manekenes pavirto apvalia bulkute g.gif Tad kazin, ar nuo to priklauso... matyt genai viska lemia
Atsakyti
QUOTE (pavasare @ 2004 02 29, 13:38)
QUOTE (Nerutė @ 2004 01 21, 14:34)
Nors kiek girdėjau šemetistai 100 proc. tiki kad vaiko didumas priklauso nuo mamytės apetito. Ką manote Jūs????

Nesamone, kad vaikelio dydis priklauso nuo mamos apetito. As visa nestuma tiek ir valgiau - jogurtus, vaisius - daugiau nelindo i skrandi rolleyes.gif O pagimdziau vyruka - 4,2 kg ir 57cm. O va vyro broliene kimso uz du, stengiesi, o jos pana gime 2,7 kg svorio unsure.gif ir iki siol blogai valgo, o pati broliene is manekenes pavirto apvalia bulkute g.gif Tad kazin, ar nuo to priklauso... matyt genai viska lemia

Nu turbut. Nes as tai valgiau galingai pradzioje, paskui skaiciavau kalorijas nerealiai, bet svoris kaip augo taip ir augo, o p ogimdymo likau visai savimi patenkinta, bet vaikai tai mano druckiai gime 4.200 ir 4.900.
Atsakyti
Tai nuo ko gi priklauso, ar bejbis bus didelis? Mums 33 sav., o bejbis jau dabar 2.5 kg sveria. Tevelio ugis - beveik 2 metrai smile.gif As irgi didele gimiau smile.gif Gydytoja klause, ar noriu butinai pati pagimdyti, bet daugiau i jokias kalbas nesileido. Sake, paziuresim, kai ateis laikas. As nieko pries Cezario pjuvi neturiu. Gal nenormali, bet gimdyti ir suplysineti as visainenoriu. Tegu pjausto.
Atsakyti
QUOTE (kiausiniene @ 2004 03 02, 12:06)
Tai nuo ko gi priklauso, ar bejbis bus didelis? Mums 33 sav., o bejbis jau dabar 2.5 kg sveria. Tevelio ugis - beveik 2 metrai smile.gif As irgi didele gimiau smile.gif Gydytoja klause, ar noriu butinai pati pagimdyti, bet daugiau i jokias kalbas nesileido. Sake, paziuresim, kai ateis laikas. As nieko pries Cezario pjuvi neturiu. Gal nenormali, bet gimdyti ir suplysineti as visainenoriu. Tegu pjausto.

NUO PONO DIEVO (GENŲ RINKINUKO) PRIKLAUSO BEIBIO DYDIS. O KUO VAIKELIS DIDESNIS, TUO GERESNĘ GIMDYMO VEIKLĄ JIS IŠ VYSTO (KARTU SUMAMULE) SĖKMĖS, MAMYTĖS GIMDYTI DIIIIIIDELIUS heart.gif
Atsakyti
Tai stai. biggrin.gif Pagimdziau. biggrin.gif
4,2 kg dukryte.
Gavom 10 balu ivertinima esam sveikos ir grazios smile.gif

Bet kad del didelio vaiko labai sklandziai gimdymas vyktu, tikrai nepasakyciau. Saremiai baisiniai, o kaklelis neatsidarinejo. Prileido tonas oksitocino.
Ir dar. Didelis vaikelis yra didelis vaikelis. Man iplyso gimdos kaklelis ir makstis, o tarpviete kirpo.
Taigi esu visa susiuta, bet viskas nublanksta, kai paimi vaika ant ranku...
Stiprybes mamkos, linkiu lengvai pagimdyti ir kad vaikelis butu sveikas!
Atsakyti
QUOTE (melsva @ 2004 03 05, 10:31)
Tai stai. biggrin.gif Pagimdziau. biggrin.gif
4,2 kg dukryte.
Gavom 10 balu ivertinima esam sveikos ir grazios smile.gif

Bet kad del didelio vaiko labai sklandziai gimdymas vyktu, tikrai nepasakyciau. Saremiai baisiniai, o kaklelis neatsidarinejo. Prileido tonas oksitocino.
Ir dar. Didelis vaikelis yra didelis vaikelis. Man iplyso gimdos kaklelis ir makstis, o tarpviete kirpo.
Taigi esu visa susiuta, bet viskas nublanksta, kai paimi vaika ant ranku...
Stiprybes mamkos, linkiu lengvai pagimdyti ir kad vaikelis butu sveikas!

MELSVUTE,
O TAU PRANASAVO, KAD LIALIUKAS BUS DIDELIS? g.gif
Atsakyti
Taip, sake kad bus virs 4 kg
Atsakyti
QUOTE (melsva @ 2004 03 05, 10:33)
Taip, sake kad bus virs 4 kg

O KODEL MAN NESAKO??? sad.gif
Atsakyti