Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuves filmuosim patys

QUOTE(ramda @ 2007 03 27, 15:40)
o as manau, kad jei yra lesu, tai samdyti galima ir filmuotoja (kad nereiktu ikinkyti kokio svecio), ir fotografa. Taciau, jei reikia rinktis, as balsuoju uz profesionalu fotografa, nes dabar padaro tokias grazias nuotraukas, kad kiekviena karta, kai valau dulkes sekcijoj, nepajauciu, kaip prisedu ir po kelis kartus praverciu albuma, be to ir parodyti labiau albumas naudojamas, ir i darba nusinesti, ir pan. tiesa sakant filmuota juosta as ziurejau 2 kartus (1 karta - po vestuviu, antra karta - kazkada viena namie budama) blush2.gif ,taip ir guli CD nejudinamas, na aisku, po kiek laiko bus smagu paziureti. Mes pirkom kamera vestuvems ir davem draugui pafilmuot. Ir ne kiek nesigailim, turim ir filmuota medziaga ir gera kamera  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Manau ir mes liksim patenkinti blush2.gif +kamera liks.Kursim filmus sau,vaikams,tevams ir kitiems thumbup.gif
Atsakyti
Nesiryzciau filmuot pati, nes vis vien diena neeiline ir norisi kad viskas butu ciki, geriau patikeisu tai profesionalams bigsmile.gif
Atsakyti
labai liuks ideja filmuoti patiems, mes irgi taip darysim..... kažkaip kainos nesveikatingai didelės už darbą, todėl reikėjo rinktis kam mokėti ar filmuotojui, ar fotografei, tai nei akimirkai nesudvejojau, kad nuotraukos man svarbiau.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 03 27, 15:42)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Manau ir mes liksim patenkinti blush2.gif +kamera liks.Kursim filmus sau,vaikams,tevams ir kitiems thumbup.gif

o me3s irgi prasysim, kad kas is savu pafilmuotu, dar mesti koki 1000lt ant flmuotojo kazkaip nesiryztam....be to geriau jau as daugiau fotografui pamokeciau, nei filmuotoja samdyti...
o be to kai daug kas jau sake, kad nuotraukos svarbiau...
filma prisiruosti paziureti reikia laiko, o nuotraukas, bet kada gali perzvelgti....
cia mano nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2007 03 31, 23:27)
o me3s irgi prasysim, kad kas is savu pafilmuotu, dar mesti koki 1000lt ant flmuotojo kazkaip nesiryztam....be to geriau jau as daugiau fotografui pamokeciau, nei filmuotoja samdyti...
o be to kai daug kas jau sake, kad nuotraukos svarbiau...
filma prisiruosti paziureti reikia laiko, o nuotraukas, bet kada gali perzvelgti....
cia mano nuomone smile.gif

na nelabai sutinku schmoll.gif g.gif jei tavo vestuvių filmas, tai net nereikiato ruošimosi, imi ir žiūri, net negalvoji apie nieką, kaip smagu tada būna wub.gif beje, juk vistiek filmuos kažkas jus, tai taip išeina irgi reiks laiko prisiruošt žiūrėt mirksiukas.gif 4u.gif bet tiesa,kad geriau 1000 lt primokėt forografui, tada foto bus nuostabios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2007 04 01, 19:17)
na nelabai sutinku  schmoll.gif  g.gif jei tavo vestuvių filmas, tai net nereikiato ruošimosi, imi ir žiūri, net negalvoji apie nieką, kaip smagu tada būna  wub.gif beje, juk vistiek filmuos kažkas jus, tai taip išeina irgi reiks laiko prisiruošt žiūrėt  mirksiukas.gif  4u.gif bet tiesa,kad geriau 1000 lt primokėt forografui, tada foto bus nuostabios  wub.gif

na kiekvienam savo mirksiukas.gif
mes filmuosim vestuves vien del to, kad musu tevai to nori...Jiems bus filmas labiau, o mums foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2007 04 02, 23:15)
na kiekvienam savo  mirksiukas.gif
mes filmuosim vestuves vien del to, kad musu tevai to nori...Jiems bus filmas labiau, o mums foto smile.gif

suprantu drinks_cheers.gif bet ir patiems bus miela pažiūrėt, pamatysit wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2007 04 03, 17:34)
suprantu  drinks_cheers.gif bet ir patiems bus miela pažiūrėt, pamatysit  wub.gif  mirksiukas.gif

tai po vestuviu ir liks teziureti filmus ir nuotraukas, viskas bus super greitai prabege.... verysad.gif
Atsakyti
Arteja mano drauges vestuves. Jie nezada samdyti filmuotojo. Minejo, kad gal kas is sveciu. Tai man toptelejo mintis, kad filmavima pradeti daug anksciau. Visa pasiruosimo procesa ir pacia svente. Pati as isivaizduoju kaip tai turetu atrodyti. Bet beda ta, kad mane i liudytojus kviecia. O niekuo kitu nepasitikiu schmoll.gif . Bet geriau jau toks variantas nei jokio. Nes vestuves kuklios, nesinori islaidauti, bet atminimas liks. As tikiuosi kad toji diena bus jai superine. Pazadu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 04 03, 21:28)
Arteja mano drauges vestuves. Jie nezada samdyti filmuotojo. Minejo, kad gal kas is sveciu. Tai man toptelejo mintis, kad filmavima pradeti daug anksciau. Visa pasiruosimo procesa ir pacia svente. Pati as isivaizduoju kaip tai turetu atrodyti. Bet beda ta, kad mane i liudytojus kviecia. O niekuo kitu nepasitikiu schmoll.gif . Bet geriau jau toks variantas nei jokio. Nes vestuves kuklios, nesinori islaidauti, bet atminimas liks. As tikiuosi kad toji diena bus jai superine. Pazadu  ax.gif

paprastai tie pasiruosimai visi ir buna idomiausi pasiziureti smile.gif
as tai pvz visai noreciau, kad mane kas pafilmuotu ar pafotkintu ir pvz kai man sukuosena daro, makiaza ir t.t., kad visa grazinimosi procesas uzfikuostas butu, arba kaip visos pamerges ruosis pries pat svente - idomiu kadru turetu buti smile.gif
Atsakyti
Mes ir vestuvese prasysim, kad kas is sveciu pafilmuotu, nes turim kamera. O kiek maciau vestuviniu filmu, tai ten nieko ypatinga nera. Jei noresim, tai patys ir susimontuosim kazka. 4u.gif Tuos vestuvinius filmus vis tiek dauguma pora kartu paziuri ir padeda i lentyna. Nematau del to prasmes kazkam moket didelius pinigus. Man kazkaip svarbu, kad nuotraukos grazios butu. smile.gif
Atsakyti
Mano mama vis sako, kad "jei kas man dabar parodytų bent 5 min. mano vestuvinio filmo..."
ji gailiisi, kad jos vestuvės nebuvo filmuojamos. nors dar ir dabar po 25 vedybinio gyvenimo metų ji kartas nuo karto žiūri vestuvines nuotraukas wub.gif
ji lagbai norėjo kad mūsų vestuvės būtų filmuojamos. bet ne profesionalas filmuos, o mano pusbrolis. o visą montavimą atliksim mes patys..
Atsakyti