Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuves filmuosim patys

Na mes nelabai akcentuojame i video,tad musu vestuves filmuos seimos narys.Mums pasirode didesnio demesio vertesnes nuotraukos,tad tai patikejome profesionalui.
Atsakyti
mes profesionalaus filmuotojo neturejom, baznytine ceremonija nufilmavo vienas is draugu savo kamera. aisku, kokybe neziba, bet man uztenka. tas jausmas, kuri jauciau per savo vestuves, visada isliks su manimi, taigi nei filmu kokybe nei apskritai filmu nebuvimas neatrodo toks svarbus. nebent vaikams kada nors parodysime, kokie teveliai buvo grazus ta diena!!
Atsakyti
mes ir imsim savo pazistama fotografa,kartu paprasysim,kad musu kamera pafilmuotu smile.gif nemanau,kad bus prasciau,nei kitu 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantike*: 10 rugsėjo 2007 - 15:36
Ar visos likote patenkintos savo sprendimu nesamdyti filmuotojo?
Ar patinka vestuviniai filmai?
Atsakyti
pas mane filmavo draugas tikrai nesigailiu ,labai net gerai gavosi drinks_cheers.gif
Atsakyti
mes irgi operatoriaus nesamdome,o filmuos vienas giminaitis,kuris domisi tokiais dalykeliais ir veliau jo padedami susikursim sau filmuka ax.gif
Atsakyti
Mes turime seną tėvų vestuvinį filmą, filmuota siaura juosta, suklijuotais gabalais po 2 min. Dalis spalvota o dalis - ne. Garso nėra. Filmavo 16 metų svečias neprofesionalas. Perrašėme į DVD. Dabar kartas nuo karto pažiūrime ir tikrai nesigraužiame dėl kokybės. Aš manau, kad daugelis operatorių tiesiog norėdami įpiršti savo paslaugas sako, kad nieko gero nesigaus, jei filmuos ne profesionalas. Taip neprofesionalus darbas yra neprofesionalus, bet emocijų žiūrint sukelia ne mažiau.
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2008 02 08, 09:14)
Mes turime seną tėvų vestuvinį filmą, filmuota siaura juosta, suklijuotais gabalais po 2 min. Dalis spalvota o dalis - ne. Garso nėra. Filmavo 16 metų svečias neprofesionalas. Perrašėme į DVD. Dabar kartas nuo karto pažiūrime ir tikrai nesigraužiame dėl kokybės. Aš manau, kad daugelis operatorių tiesiog norėdami įpiršti savo paslaugas sako, kad nieko gero nesigaus, jei filmuos ne profesionalas. Taip neprofesionalus darbas yra neprofesionalus, bet emocijų žiūrint sukelia ne mažiau.

drinks_cheers.gif visiskai sutinku thumbup.gif
Istikruju mano nuomone taip ir nepasikeite,kad filmuotojo samdymas - pinigu ismetimas i bala rolleyes.gif
Labai dziaugiames,kad nutareme nesamdyti jokio profesionalo. Dabar turime ir negatyvus (5h grynos medziagos), pati sumontavau trumpa versija (40min) ir ilga versija (2,30h) thumbup.gif wub.gif Liko ir kamera, kuri tikrai nedulka dabar stalciuje thumbup.gif Be vestuvinio filmo jau spejau pati susimontuoti: Kaledini ir Naujuju metu filmus thumbup.gif
Taigi, nebijokite rizikuoti, kai nori, gali ir montuoti ismokti ir susimontuoti puikiai mirksiukas.gif
Atsakyti
paskaiciau sita temele ir isvysciau genialia minti lotuliukas.gif pirksiu broliui su vestuvem kamera, o kita broli ipareigosiu pafilmuot thumbup.gif, kadangi vestuves bus seimos rate, tai samdyti profesionala kazkaip net prasmes nera (ka jis ten filmuotu ) o va su savo kamera nors priesaika pasifilmave turetu wub.gif dabar einu ziuret kiek tos kameros kainuoja, gali but kad kuriam laikui apsiraminsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip tik maciau paciu filmuota vestuve..... na sioks toks prisiminimas liks....gal ir patiems jauniesiems tie vaizdai kels siltus jausmus....bet.....as pati tokio savo vestuvinio filmo schmoll.gif ....mano manymu patys reikalingiausi vazidai...pacios graziausios akimirkos nenufilmuotos....arba kokybe labai prasta....ir net neina iziureti verysad.gif .....
Na sakykim baznycioj.....jaunaja veda tetis prie altoriaus.... wub.gif akimirka tiesiog nuostabi.........o viskas tamsu, veidu nesimato verysad.gif ......(nes baznycioje dazniausia ir buna tamsu...o buitine kamera negali tiek issviesyti)....
Mauna ziedus.....filmuotojas norejo priartinti, bet deja...jo kamera tiek nesugeba....vaizdas dreba...vel viskas kaip pro migla verysad.gif
Jaunieji grizta.....vaizdas....tamsa....matosi masinu sviesos....girdisi masinos uzimas....ir muzikanto armonika.....kazkas kazka nesa per paskutini tilta bigsmile.gif .....visur taip tamsu, kad nieko nesimato......tik girdisi sauksmas...reikia sviesos, reikia sviesos blink.gif
Jaunuju valsas.....is vis nera.....tikriausia kazkur buvo dinges filmuotojas blink.gif ....tik po kiek laiko girdisi....reikia pakartot valsa....filmuotojas nufilmuos..... drinks_cheers.gif na gal savotiksai smagu mirksiukas.gif
Ir isvis labai mazai jaunuju man pasirode......girdisi.... sako filmuotojas nematau jaunuju, niekaip neprieinu.....nors sale sedinti pirma pora labai gerai matosi....bet kas is to....jis gi neprieina....o jo kamera nepajegia tiek pritraukti.....rankytes dreba verysad.gif
Na merginos jei tikrai nera pinigeliu....tai bent pasirinkit patikima filmuotoja.....nes tos akimirkos nepakartojamos wub.gif
p.s. zinoma nebutinai taip jums atsitiks....bet....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nervita: 09 vasario 2008 - 19:06
QUOTE(Nervita @ 2008 02 09, 19:02)
p.s. zinoma nebutinai taip jums atsitiks....bet....

lotuliukas.gif nepykit, bet labai man juoka sukele jusu parasytas postas lotuliukas.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Matosi,kad neturite kameros arba nefilmavusi esate nieko ir nemaciusi filmu,filmuotu buitine kamera biggrin.gif
Labai noreciau parodyti savo filmuka,visi tokie keisti mitai pasinaikintu: apie tamsa,veidu nesimatyma ir pan lotuliukas.gif
5h mardziagoje gal 10min drebanciu vaizdu mirksiukas.gif O tamsumos nesimato visiskai niekur,net filmuojant nakti - vaizdas nuostabus ax.gif
Nezinau is kur jus prisigaudote tokios keistos info g.gif Nors galiu prisipazinti,kad ir as taip maniau, kol patirties nebuvo ax.gif Patirties stoka - problema rolleyes.gif
Atsakyti
na mes dar iki vasaros irgi mastome ar samdyti profesionala, kuris jau konkrecia sumele uzsipraso uz trumpa filmuka, ar prasyti pusseseres... laiko dar siek tiek yra, tai kol kas pasinere y svarstymus.... siaip pritariu daugumos nuomonei, jog fotografas profesionalus yra daug svarbiau, nei filmuotojas, nes nuotraukas daugiau zmoniu nori paziureti, o filmuka tai retai kas ziuri... o jei ir ziuri, tai visas rimtas ir graudinancias filmo dalis tiesiog prasuka ir paziuri tik bajeriukus...
na tikekimes visos pasirinksim pagal pageidavimus ir poreikius... ax.gif sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti