sveikos!
mes savo vestuves paprašėm kad pusbrolis nufilmuotų. tik fotografą samdėm. ir nesigailim!
mano vyras sumontavo taip kaip norėjo. draugai kai žiūrėjo mūsų filmą sakė, kad tikrai super, nes jis kitoks, ne toks kaip padaro profai. o tuo ir įdomus
taip kad nuotraukų tikrai reikia, o jei mokat dirbt su programėle, tai tikrai bus šaunu ir savo darbo įdėt.
P.S. vyras su pertraukom 2mėn prie montažo sedėjo. bet buvo verta!
mes savo vestuves paprašėm kad pusbrolis nufilmuotų. tik fotografą samdėm. ir nesigailim!
mano vyras sumontavo taip kaip norėjo. draugai kai žiūrėjo mūsų filmą sakė, kad tikrai super, nes jis kitoks, ne toks kaip padaro profai. o tuo ir įdomus
taip kad nuotraukų tikrai reikia, o jei mokat dirbt su programėle, tai tikrai bus šaunu ir savo darbo įdėt.
P.S. vyras su pertraukom 2mėn prie montažo sedėjo. bet buvo verta!
QUOTE(mancika @ 2007 05 25, 10:41)
Pas mus irgi nebus profesionalu...prasysim kad brolis mano pafilmuotu...nemanau, kad bus prasciau, o kad idomiau tai tikrai... 
As galvoju,kad jaukiau yra,kai filmuoja savas.Pazystamam zmogui gali pasakyti,kad filmuotoje medziagoje norisi vieno ar kito kadro,kad jis kai ka filmuotu,kazko ne.Profesionalui nedrysciau trukdyti
Mes irgi turesime neprofesionalu filmuotoja, giminaiti. Gal dar paprasysim draugu. Kiek turiu video irasu, retenybe, kad pasiziureciau juos. Todel manau, kad pakaks tik megejisko filmuko.
QUOTE(Tila @ 2007 05 25, 11:48)
Mes irgi turesime neprofesionalu filmuotoja, giminaiti. Gal dar paprasysim draugu. Kiek turiu video irasu, retenybe, kad pasiziureciau juos. Todel manau, kad pakaks tik megejisko filmuko.
Patinka man ziureti filmukus,kurie sumontuoti,neidomus kadrai iskirpti,muzikele kazkokia groja,o tokie,kai viskas is eiles nufilmuota ir niekas neiskirpta,tai
Savo vestuviu filmuka tikriausiai irgi labai labai daznai ziuresiu
QUOTE(aggate @ 2007 05 25, 11:52)
Patinka man ziureti filmukus,kurie sumontuoti,neidomus kadrai iskirpti,muzikele kazkokia groja,o tokie,kai viskas is eiles nufilmuota ir niekas neiskirpta,tai
Savo vestuviu filmuka tikriausiai irgi labai labai daznai ziuresiu
mes irgi ikinkysim viena svecia filmuot musu sventes
Šiaip geriau, kad būtų profesionalus filmuotojas. Padaro viską, ko tik nori, ko paprašai. Vienose vestuvėse filmavo jaunųjų draugas ir , deja, iš juostos nieko gero. Vestuvių juostos ir nėra. Tad dabar visiems savo jauniesiems sakau, kad samdytųsi profesionalų filmuotoją. NA, nebent turite kokį gerai filmuoti gebantį giminaitį, draugą, kuriuo tikrai galite pasitikėti
O juostas įdomu pasižiūrėti
O juostas įdomu pasižiūrėti
musu svent irgi nufilmavo n rofesonalas... jis ir sumontavo, siaip visai smagu ziuret, tik gaila kad kokybe nelabai gera, rodonumo labai daug...
merginos kas nese montuoti profams? kiek kainuoja ?
merginos kas nese montuoti profams? kiek kainuoja ?
na jei klaustumet manes patarimo
tai siulyciau filmavima patiketi profesionalui, vis del to tai nesulyginamas dalykas, aisku galima montuoti, bet jei drebancia ranka filmuota, tai ne ka ir sumontuosi. Paciai keista, visa laika sakiau, kad man foto svarbiau, o kai paziurejau savo nerealu filma, tiek emociju uzpludo, kiek kartu ziuriu, vis su sypsena didziausia veide, gal kad trumpas tas filmukas (pusvalandi trunka mazdaug), neprailgsta, mazai kalbu, daugiau veiksmo. Ir kazkaip dar smagiau ziureti nei foto.
Ir 10 balu operatoriui Giedriui Kadisai!
QUOTE(Joa @ 2007 08 23, 18:31)
na jei klaustumet manes patarimo
tai siulyciau filmavima patiketi profesionalui, vis del to tai nesulyginamas dalykas, aisku galima montuoti, bet jei drebancia ranka filmuota, tai ne ka ir sumontuosi. Paciai keista, visa laika sakiau, kad man foto svarbiau, o kai paziurejau savo nerealu filma, tiek emociju uzpludo, kiek kartu ziuriu, vis su sypsena didziausia veide, gal kad trumpas tas filmukas (pusvalandi trunka mazdaug), neprailgsta, mazai kalbu, daugiau veiksmo. Ir kazkaip dar smagiau ziureti nei foto.
mes ir sitam filmuotojui skambinom bet jis jau buvo uzimtas ir pasikui numojom ranka kalvojom gaila 2000lt filmui... nufilmavo pazystamas gana neblogai... tikrai nedrebancia ranka..