Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuves filmuosim patys

Na visiškai atsisakyt filmavimo, nesiryžčiau. Nes vis delto norisi turet nors 5 min. filmo. Bet tik šiaip man nesvarbu, kad tas filmas neprofesionalų darytas bus. Vis tiek matysis kokie žmones buvo ir kaip judėjo biggrin.gif
Atsakyti
sveikos!

mes savo vestuves paprašėm kad pusbrolis nufilmuotų. tik fotografą samdėm. ir nesigailim! thumbup.gif
mano vyras sumontavo taip kaip norėjo. draugai kai žiūrėjo mūsų filmą sakė, kad tikrai super, nes jis kitoks, ne toks kaip padaro profai. o tuo ir įdomus biggrin.gif
taip kad nuotraukų tikrai reikia, o jei mokat dirbt su programėle, tai tikrai bus šaunu ir savo darbo įdėt.
P.S. vyras su pertraukom 2mėn prie montažo sedėjo. bet buvo verta!
Atsakyti
Pas mus irgi nebus profesionalu...prasysim kad brolis mano pafilmuotu...nemanau, kad bus prasciau, o kad idomiau tai tikrai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mancika @ 2007 05 25, 10:41)
Pas mus irgi nebus profesionalu...prasysim kad brolis mano pafilmuotu...nemanau, kad bus prasciau, o kad idomiau tai tikrai... 4u.gif

As galvoju,kad jaukiau yra,kai filmuoja savas.Pazystamam zmogui gali pasakyti,kad filmuotoje medziagoje norisi vieno ar kito kadro,kad jis kai ka filmuotu,kazko ne.Profesionalui nedrysciau trukdyti blush2.gif Butu nejauku...
Atsakyti
Mes irgi turesime neprofesionalu filmuotoja, giminaiti. Gal dar paprasysim draugu. Kiek turiu video irasu, retenybe, kad pasiziureciau juos. Todel manau, kad pakaks tik megejisko filmuko.
Atsakyti
QUOTE(Tila @ 2007 05 25, 11:48)
Mes irgi turesime neprofesionalu filmuotoja, giminaiti. Gal dar paprasysim draugu. Kiek turiu video irasu, retenybe, kad pasiziureciau juos. Todel manau, kad pakaks tik megejisko filmuko.

rolleyes.gif man vestuviniai filmai begalo patinka blush2.gif Pamenu,kai tuokesi pussesere,o as ejau i pulka,tai ta kasete ziurejau daug daug kartu blush2.gif Tiek daug,kad ismokau visus muzikanto zodzius biggrin.gif
Patinka man ziureti filmukus,kurie sumontuoti,neidomus kadrai iskirpti,muzikele kazkokia groja,o tokie,kai viskas is eiles nufilmuota ir niekas neiskirpta,tai schmoll.gif Nuobodu labai blush2.gif
Savo vestuviu filmuka tikriausiai irgi labai labai daznai ziuresiu ax.gif O apie foto,net nekalbu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 25 gegužės 2007 - 10:53
QUOTE(aggate @ 2007 05 25, 11:52)
rolleyes.gif man vestuviniai filmai begalo patinka blush2.gif Pamenu,kai tuokesi pussesere,o as ejau i pulka,tai ta kasete ziurejau daug daug kartu blush2.gif Tiek daug,kad ismokau visus muzikanto zodzius biggrin.gif
Patinka man ziureti filmukus,kurie sumontuoti,neidomus kadrai iskirpti,muzikele kazkokia groja,o tokie,kai viskas is eiles nufilmuota ir niekas neiskirpta,tai schmoll.gif Nuobodu labai blush2.gif
Savo vestuviu filmuka tikriausiai irgi labai labai daznai ziuresiu ax.gif O apie foto,net nekalbu wub.gif

mes irgi ikinkysim viena svecia filmuot musu sventes 4u.gif kazkaip jaukiau ir mieliau bus, kai svente filmuos kzk artimas. o be to, ir rezultatas bus fainesnis vis del to drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šiaip geriau, kad būtų profesionalus filmuotojas. Padaro viską, ko tik nori, ko paprašai. Vienose vestuvėse filmavo jaunųjų draugas ir , deja, iš juostos nieko gero. Vestuvių juostos ir nėra. Tad dabar visiems savo jauniesiems sakau, kad samdytųsi profesionalų filmuotoją. NA, nebent turite kokį gerai filmuoti gebantį giminaitį, draugą, kuriuo tikrai galite pasitikėti biggrin.gif
O juostas įdomu pasižiūrėti biggrin.gif
Atsakyti
Na,kaip ir zadejome,taip ir filmavome.Esame begalo patenkinti.Nors dabar reikes pradeti montuoti doh.gif Taciau buvo begalo smagu iskart po vestuviu paziureti,ka nufilmavo draugas thumbup.gif
Atsakyti
musu svent irgi nufilmavo n rofesonalas... jis ir sumontavo, siaip visai smagu ziuret, tik gaila kad kokybe nelabai gera, rodonumo labai daug...
merginos kas nese montuoti profams? kiek kainuoja ?
Atsakyti
na jei klaustumet manes patarimo smile.gif tai siulyciau filmavima patiketi profesionalui, vis del to tai nesulyginamas dalykas, aisku galima montuoti, bet jei drebancia ranka filmuota, tai ne ka ir sumontuosi. Paciai keista, visa laika sakiau, kad man foto svarbiau, o kai paziurejau savo nerealu filma, tiek emociju uzpludo, kiek kartu ziuriu, vis su sypsena didziausia veide, gal kad trumpas tas filmukas (pusvalandi trunka mazdaug), neprailgsta, mazai kalbu, daugiau veiksmo. Ir kazkaip dar smagiau ziureti nei foto.
Ir 10 balu operatoriui Giedriui Kadisai!
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 08 23, 18:31)
na jei klaustumet manes patarimo  smile.gif tai siulyciau filmavima patiketi profesionalui, vis del to tai nesulyginamas dalykas, aisku galima montuoti, bet jei drebancia ranka filmuota, tai ne ka ir sumontuosi. Paciai keista, visa laika sakiau, kad man foto svarbiau, o kai paziurejau savo nerealu filma, tiek emociju uzpludo, kiek kartu ziuriu, vis su sypsena didziausia veide, gal kad trumpas tas filmukas (pusvalandi trunka mazdaug), neprailgsta, mazai kalbu, daugiau veiksmo. Ir kazkaip dar smagiau ziureti nei foto.
Ir 10 balu operatoriui Giedriui Kadisai!

mes ir sitam filmuotojui skambinom bet jis jau buvo uzimtas ir pasikui numojom ranka kalvojom gaila 2000lt filmui... nufilmavo pazystamas gana neblogai... tikrai nedrebancia ranka.. smile.gif
Atsakyti