Įkraunama...
Įkraunama...

TAKO vežimėliai

Labas mamytės.
O nieks iš jūsų nebuvo aptikes štai tokios "geros" informacijos apie vieną iš TAKO firmoas vežimėlį?
http://www.vartotojo...php?-1640479147
Atsakyti
QUOTE(_mamka_ @ 2006 04 24, 13:55)
Mes turim TAKO City Voyager. Pirkom Gariunuose, paskutinis modelis 630lt thumbup.gif Gal ir sunkokas, bet be galo manevringas, patogus, patvarus, daug vietos. O nuo laiptu dideliu irgi nesunku nusigabenti, nes amortizatoriai super, tai su visu lelium pati ir nuvaziuoju ir uzvaziuoju, problemos ner mirksiukas.gif

Aš tai pat toki nusipirkau,tik vat dar nenaudojau,nes lelius tik kita savaitele turetu,buti lotuliukas.gif givename 4 aukšte,tai manau tai pat bus vargas nešioti doh.gif bet šeip man labai jis patinka tikrai labai simpatisškas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingadi @ 2007 10 19, 20:57)
Labas mamytės.
O nieks iš jūsų nebuvo aptikes štai tokios "geros" informacijos apie vieną iš TAKO firmoas vežimėlį?

Cia tai geras blink.gif As net nepagalvojau, kad gali tokie dalykai buti. As kaip tik susizavejusi siais vezimais bigsmile.gif , ketinau jau siandien pirkti, bet turbut teks grizti prie patikrintos vokieciu Hauck firmos. Aciu mamytei, kad parode toki gera puslapi.
Atsakyti
QUOTE(Ingadi @ 2007 10 19, 19:57)
Labas mamytės.

ziurejau ziurejau, taip ir nesupratau kas ten tam vezimeliui blogai g.gif

Papildyta:
na o musiskis kazko pradejo stipriai i desine traukti, nebezinau ka su juo daryt? g.gif
Atsakyti
Mums jis buvo laaabai patogus,svarbiausia-erdvus vaikuciui.Lengvas vezimelis niekada nebus nei platus nei erdvus,nes kitaip tures svorio,kaip ir TAKO firmos.
Na bet sis mums patiko,o ir tukstanciu nekainuoja..... smile.gif
Atsakyti
Po turėto TAKO man dabar visi vežimėliai tokie siauri atrodo doh.gif doh.gif doh.gif nedrįsčiau net vaiko į siaurą dėti schmoll.gif
Atsakyti
O aš TAKO nebepirkčiau. Iš pradžų sužavėjo jo išvaizda - fainas toks pasirodė. Tiesa, naujagimiui patogus, erdvės daug. Bet ilgiau pavažinėjus pradėjo lįsti trūkumai: rankena perverčiant į kitą pusę stringa. O kai reikėdavo sugrūsti į bagažinę, tai vyrui iškarto nervai sukildavo - labai sunkiai susilanksto. Parduotuvėse net pro kasas nepralenda. Manau geriau brangiau sumokėti ir pataupyti savo nervus lotuliukas.gif
Atsakyti
O mes turejom Tako City Voyager, kai pamaciau toks grazuolis pasirode, jokio kito net nenorejau, kol nepradejau aiskintis apie kitus vezimukus, tai teko parduot po 2men. Dabar tikrai nepirkciau tokio. Griozdas tiesiog, sunkus, blogai susilanksto, pilna bagazine, o jei sedanas tai dar ir ratus rei nuimt , kad tilptu.
Jis tiktu nebent kas gyvena nuosavam name ir turi didelia labai didelia bagazine.
Siaip labai patvarus
Atsakyti
Laba 4u.gif

Gavome dovanu Takko Natalia vezimaiti, svieios smelines spalvos ax.gif atrodo jis tikrai graziai ir gana funkcionalus, aisku sunkokas jis, bet planuoju ji sulanksciusi automobilio bagazineje palikineti, kad nereiktu i 4 a. nesioti.
Bus matyt kaip tas "dzipas" musu pilvinukui patiks biggrin.gif kai pradesime vazineti 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turite informacijos pasidalinti apie Tako Jumper vežimaitį?
Atsakyti
Pirkom naudota vieno vaiko vezima TAKO.Ir kadangi neturime masinos,tai su juo po miskus,po pajuri ,po parduotuves - prikraudavom sunkenybe maisto.Jis atlaike dar du mano vaikus.Bet dabar jau islinko rankenos ir stabdis streikuoja ir pastoviai reikia padangas pripusti.Bet kiek atlaike!!!!Vezimo reikia kito ir kaip tik dabar laukiu vyro sugryztant su kitu TAKO,taip pat naudoto vieno vaiko.Tikiuosi gerai laikys.I ta vezima as sugrudu du vaikus viena uz kito kai vezu vyresni i lopseli,nes maziuko nera kur palikti.Kadangi Klaipedoj visada didziuliai vejai ir lietus ,tai apdengiu su apsauga nuo lietaus ir jie pas mane kaip karaliukai vaziuoja.Iki darzelio 20 min. per parka ir gelezinkeli ir griovetas gatves .Tikiuosi kitas vezimelis bus toks pat tvirtas.Mes gyvenasm 3 aukste,tai vezima tempiu uz rankenu virsun,nes po dvieju vaiku tampymo jis pasirodo nebe toks sunkus.O vyras ji uznesa kaip debeseli,nes jegos turi.O kas turi rusi tam siulau ten laikyti,mes neturim.Visom sekmes.Tiesa dabar galvoju apie vezimeli pametinukams,bet apie tai turbut kitoje temoje. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lydute @ 2009 01 13, 22:17)
Gal kas turite informacijos pasidalinti apie Tako Jumper vežimaitį?

Mes visai neseniai apziurejome ji parduotuveje ir jis mums rimtai patiko. Lopsiukas aisku nera is didziuju, bet ir ne pats maziausias. Labai patiko sportine dalis, turi visiskai gulima padeti, tvirtinasi i abi puses, didele, gana uzdara,zodziu sportinukas patiko labai. Vyrui nelabai patiko, kad jo vaziukle sudaryta is gana daug apjungtu daliu, tai sake baisu kad luzt nepradetu. Beje, vaziuokle gana sunki. Man priekiniai ratukai tokie nedidukai pasirode. Bet cia tokie niuansai. Butume veliau vaziave apziureti to vaziuokles varianto, kur su manevringais priekiniais ratukais ir minkstas, bet po keliu dienu kitoje parduotuveje nusiziurejom mums labiau patikusi vezima, kuri tikriausiai ir apsispresim prikti.
Tai tiek subjektyvios nuomones smile.gif

Cia kalba eina apie sita vezimuka. Beje naturoje ta zalia spalva labai jau ryski, nepatiko. Kitos turetu buti grazesnes.

user posted image
Atsakyti