Merginos, tikiuosi patarsit
Noriu pasidaryti progesterono tyrima, tai kiek skaiciau, ji reiktu daryti 21-23 ciklo diena, jei ciklo trukme 28 dienos. Mano ciklas ilgas, vidutiniskai trunka 31-32 dienas. 13 ciklo diena echoskopiskai jau buvo matoma ivykusi ovuliacija. Man aktualu yra suzinoti ar uztektinai yra pogesterono antroje ciklo puseje. Tai kuria ciklo diena tureciau tirtis 21 ar kada veliau, jei ciklas ilgesnis?

QUOTE(naska @ 2007 04 21, 13:02)
Merginos, tikiuosi patarsit
Noriu pasidaryti progesterono tyrima, tai kiek skaiciau, ji reiktu daryti 21-23 ciklo diena, jei ciklo trukme 28 dienos. Mano ciklas ilgas, vidutiniskai trunka 31-32 dienas. 13 ciklo diena echoskopiskai jau buvo matoma ivykusi ovuliacija. Man aktualu yra suzinoti ar uztektinai yra pogesterono antroje ciklo puseje. Tai kuria ciklo diena tureciau tirtis 21 ar kada veliau, jei ciklas ilgesnis?

labukas....as taip pat nesenai dariausi si tyrima ir mano ciklas toks pats arba buna dar ilgesnis. 15 diena jau buvo ovuliacija (buvau pas gydytoja kaip tik ta diena) ir jis man paskyre ta tyrima 21-23 diena darytis...tai manau ir tau taip pat reiketu

Sveikutės...
Echoskopu žiūrėjo ar vyksta O. Rezultate pasakė, kad tikrai O įvykusi, bet kai tą patį ciklą pasidariau progesterono tyrimą, jis pas mane buvo per žemas... Prog. - 2, o normos apytiksliai kiek atsimenu, buvo surašytos nuo 1 iki 16.
Ar galima daryti išvadą, kad jei aš ir pastoju, tai pas mane įvyksta persileidimas, nes per žemas progesteronas?
Ir ką jums buvo išrašę gydytojai progesteronui didinti? Duphastoną?

Echoskopu žiūrėjo ar vyksta O. Rezultate pasakė, kad tikrai O įvykusi, bet kai tą patį ciklą pasidariau progesterono tyrimą, jis pas mane buvo per žemas... Prog. - 2, o normos apytiksliai kiek atsimenu, buvo surašytos nuo 1 iki 16.
Ar galima daryti išvadą, kad jei aš ir pastoju, tai pas mane įvyksta persileidimas, nes per žemas progesteronas?
Ir ką jums buvo išrašę gydytojai progesteronui didinti? Duphastoną?
Kažkada kažkurios merginos paprašyta domėjausi pas gydytoją- kaip su progesterono tyrimu jei ciklas ilgesnis ar trumpesni nei 28 dienos. Atsakymas buvo: iš ciklo dienų minus 7 dienos- turėtų būti tyrimo diena. Bet... jei echoskopuojant 14 c.d. gydytojas mato įvykusią ovuliaciją- šis variantas turbūt nelabai tinka
Manau vistik reiktų su gydytoju konsultuotis

Mano ciklas trumpas: 26 d. Būna, kad susergu arba 25 c.d., arba 27 c.d., bet dažniausiai 26 c.d.
Kartais net pajaučiu, kada man O įvyksta, bet tuos pojūčius jaučiu ne kiekvieną ciklą, o kas 3 ar 4 ciklą.
O du paskutiniai ciklai - man naujiena... Nustojo prieš mmm... skaudėti krūtinę. Seniau, būdavo kaip laikrodis: pradedi mausti krūtinę, tai žinodavau visada, kad po 6-7 dienų ateis mmm...
Gal mano organizme su hormonais kažkas pasikeitė...
Kartais net pajaučiu, kada man O įvyksta, bet tuos pojūčius jaučiu ne kiekvieną ciklą, o kas 3 ar 4 ciklą.

O du paskutiniai ciklai - man naujiena... Nustojo prieš mmm... skaudėti krūtinę. Seniau, būdavo kaip laikrodis: pradedi mausti krūtinę, tai žinodavau visada, kad po 6-7 dienų ateis mmm...
Gal mano organizme su hormonais kažkas pasikeitė...

Noriu kad pakomentuotumet mano harmonu tyrimus,dariausi 3c,d
LH 3,75 (norma1.1-11.6)
FSh 7,57 (0,00-0.00)Dirzauskas man minejo lad FSH turi but mazdaug toks kaip LH
Prolaktinas156 (40.3-530.00)
Del prolaktino irgi kazka sake,praeita karta kai dariaus buvo 97 tai jis kazka numyke kad didokas,nors siaip lyg ir telpa i normas
Aciu
LH 3,75 (norma1.1-11.6)
Del prolaktino irgi kazka sake,praeita karta kai dariaus buvo 97 tai jis kazka numyke kad didokas,nors siaip lyg ir telpa i normas
Aciu

Keliu temele i prieki

mergaites, klausimukas: ar negali but per daug progesterono? po IUI 20 ciklo diena P virsijo 1 trimestro virsutine riba. o dar gydytoja nuo 21 cd buvo skyrus po 2 tab. duf. ar nepersudysiu?
QUOTE(loriuxas @ 2007 04 22, 11:07)
Noriu kad pakomentuotumet mano harmonu tyrimus,dariausi 3c,d
LH 3,75 (norma1.1-11.6)
LH 3,75 (norma1.1-11.6)
Paprastai nieko nedaroma kai LH mažesnis už FSH. Todel čia normalu viskas pas tave. O kodel prolaktinas didokas, kai yra ties apatine normos riba, tai nesuprantu

QUOTE(naughty-me @ 2007 04 23, 15:16)
mergaites, klausimukas: ar negali but per daug progesterono? po IUI 20 ciklo diena P virsijo 1 trimestro virsutine riba. o dar gydytoja nuo 21 cd buvo skyrus po 2 tab. duf. ar nepersudysiu?
viskas gerai, o ir geltonkūnis tikriausiai ne vienas?

QUOTE(naughty-me @ 2007 04 23, 16:16)
mergaites, klausimukas: ar negali but per daug progesterono?
negali