Pievuk, žiūrint kokio ilgio ciklas pas tave, nes progesteronas galėtų jau ir didesnis šiek tiek būti.
Prolaktinas geras.
Dėl gydytojo tai žiūrint dėl ko eisi. Jei nori pažiūrėti ar vyksta ovuliacija, geraiu eiti dabar ir daryti echoskopiją, jei kokiu kitu tikslu - gali ir po mmm.
Pievuk, žiūrint kokio ilgio ciklas pas tave, nes progesteronas galėtų jau ir didesnis šiek tiek būti.
Prolaktinas geras.
Dėl gydytojo tai žiūrint dėl ko eisi. Jei nori pažiūrėti ar vyksta ovuliacija, geraiu eiti dabar ir daryti echoskopiją, jei kokiu kitu tikslu - gali ir po mmm.
Sveikos, gal galite pasakyti kai pas mane su progesteronu reikalai, daryti 21 c.d., pries tai echoskopiskai buvo matoma O 14 c.d., ciklas trunka paprastai 31 diena. PROG - 21,07 nmol/I folikuline faze 0,6 - 4,7 ovuliacine faze 2,4 - 9,4 liuteinine faze 5,3 - 86
Toks klausimas, ar truputi ne per mazas tas progesteronas, kad lelius uzsikabintu ir issilaikytu?
Sveikos,
gal galite pasakyti kai pas mane su progesteronu reikalai, daryti 21 c.d., pries tai echoskopiskai buvo matoma O 14 c.d., ciklas trunka paprastai 31 diena.
PROG - 21,07 nmol/I
folikuline faze 0,6 - 4,7
ovuliacine faze 2,4 - 9,4
liuteinine faze 5,3 - 86
Toks klausimas, ar truputi ne per mazas tas progesteronas, kad lelius uzsikabintu ir issilaikytu?
Dekui, Erode. Suabejojau del normos del to, kad kazkur (ar tik ne forume) skaiciau, kad leliaus isitvirtinimui reikia ne maziau kaip 25, idomu ar is tikro taip?
Kazkiek ramiau, nes su skydliaukes hormonais biski pasidares bardakas, gal po nesivystancio nestumo ir streso ishsibalansavo?
Na nejaugi taip sunku paimti ir pasiskaityti temose - molijonus kartų rašyta, ir aš pati rašiau...atleisk, aš nepiktai, bet kartais pabosta tą patį per tą patį...
PROLAKTINO KONCETRACIJAI CIKLO FAZĖS REIKŠMINGOS ĮTAKOS NETURI.
Na nejaugi taip sunku paimti ir pasiskaityti temose - molijonus kartų rašyta, ir aš pati rašiau...atleisk, aš nepiktai, bet kartais pabosta tą patį per tą patį...
PROLAKTINO KONCETRACIJAI CIKLO FAZĖS REIKŠMINGOS ĮTAKOS NETURI.
Suprantu,kad nepiktai.Perskaiciau as tema ne viena karta,zinau,kad prolaktina gali daryt bet kada,o klausimas man nedave ramybes todel kad mano prolaktina ciklo pradzioje ir pabaigoje darytas skyresi
Sveikos mergaites. As dar naujoke cia ir nelabai gaudausi,bet labai norim vaikelio,o jo vis nera ir nera pasidariau hormoninius tyrimukus,gal galetumet pakomentuoti ka manot? 4cd dariausi FSH-6.6 ml LH-4.4 ml T-2.4nmol/l PRL-278
22cd dariausi P- 1.45 nmol/l
ar as teisingai suprantu,kad pas mane mazas progesteronas? ciklas 31-35 dienos Labai aciu uz atsakymus