Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(Šarūniukė @ 2007 06 05, 13:53)
O vyras tirtas biggrin.gif Jis juk ir šiame procese dalyvauja 4u.gif

nu, gi negali man taip nesisekti-vienas naturaliai negalejo, nu sitas tai gal gali. realiai-netirtas. bet as geriau priezasciu pas save kolkas pasiieskosiu, bo zinai, juos nustumti iki tokiu gydytoju-praktiskai nerealu.
bet kuriuo atveju aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DDajana @ 2007 06 05, 13:56)
nu, gi negali man taip nesisekti-vienas naturaliai negalejo, nu sitas tai gal gali. realiai-netirtas. bet as geriau priezasciu pas save kolkas pasiieskosiu, bo zinai, juos nustumti iki tokiu gydytoju-praktiskai nerealu.
bet kuriuo atveju aciu uz atsakymus 4u.gif

na gal gali , bet kokia kokybė biggrin.gif , manau pirmiausia ištirti vyrą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2007 06 05, 14:12)
na gal gali , bet kokia kokybė biggrin.gif , manau pirmiausia ištirti vyrą 4u.gif

aciu uz nuomone ax.gif
Atsakyti
Merginos, padėkite man smile.gif Kas man galėtų būti kad mano mmm vyksta vieną dieną?
Šiandiena varau hormonus priduoti, bet noriu ir Jūsų nuomonės smile.gif
Gal nuo Vit E?
Atsakyti
QUOTE(Orchidėja @ 2007 06 06, 10:12)
Merginos, padėkite man  smile.gif  Kas man galėtų būti kad mano mmm vyksta vieną dieną?
Šiandiena varau hormonus priduoti, bet noriu ir Jūsų nuomonės  smile.gif
Gal nuo Vit E?

g.gif
Atsakyti
Merginos, padėkite man  smile.gif  Kas man galėtų būti kad mano mmm vyksta vieną dieną?
Gal nuo Vit E?

Tau patarti negaliu, galiu tik pasakyti kad mano mmm labai negausios, kaip tepliojimas, bet trunka ilgiau nei 1 d. Aš irgi žadu darytis hormonų tyrimus. sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
Gal nuo Vit E?

Čia visą laiką ar tik dabar? Jei vienetinis atvejis, tai man kažkada gydytoja yra sakiusi, kad gali būti tokia reakcija į karštį g.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2007 06 06, 10:54)
Tau patarti negaliu, galiu tik pasakyti kad mano mmm labai negausios, kaip tepliojimas, bet trunka ilgiau nei 1 d. Aš irgi žadu darytis hormonų tyrimus. sėkmės tau  4u.gif

Nu jau ryt žinosiu atsakymas, aš labai bijau klimakso blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Daiva @ 2007 06 06, 11:27)
Čia visą laiką ar tik dabar? Jei vienetinis atvejis, tai man kažkada gydytoja yra sakiusi, kad gali būti tokia reakcija į karštį g.gif

Nu pirma kartą taip. g.gif gal tikrai nuo karsčio? Ačiū, nuraminai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkaa @ 2007 05 23, 11:32)
merginos gal galetumete ir mano tyrimus pakomentuoti, sunkiau susigaudau, man visa tai nauja. Tyrimus dariaus 3 ciklo diena.
FSH 4.62 (2.5-9.4)
LH 5.22 (0.5-11.6)
E2 15.93 (10-178)
bukit geros nepalikit manes nezinomybej sad.gif

Ka reiškia tas E2 ? pas mane tyrimai rodo 177. Tai blogai ane? Pakonsultuokite, prašau blush2.gif
Papildyta:
O yra taip:

FSH 6,42
LH 4,37
E2 177
Prolaktinas 196

Normų nežinau, 3 c.d. Nepalikite nežinoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchidėja @ 2007 06 07, 14:08)
Ka reiškia tas E2 ? pas mane tyrimai rodo 177. Tai blogai ane? Pakonsultuokite, prašau  blush2.gif
Papildyta:
O yra taip:

FSH 6,42
LH 4,37
E2 177
Prolaktinas 196

Normų nežinau, 3 c.d. Nepalikite nežinoti  4u.gif

Na manau labai puikūs tyrimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchidėja @ 2007 06 07, 13:08)
Ka reiškia tas E2 ? pas mane tyrimai rodo 177. Tai blogai ane? Pakonsultuokite, prašau  blush2.gif
Papildyta:
O yra taip:

FSH 6,42
LH 4,37
E2 177
Prolaktinas 196

Normų nežinau, 3 c.d. Nepalikite nežinoti  4u.gif

Orchideja, kiek suprantu, nuostabus FSH, nuostabus LH thumbup.gif
Klimaksu net nekvepia. O kodel E2 darei? Jis svarbus kai stimuliuojiesi, o del ko dar ji daro, nežinau, bet manau viskas ir su juo gerai.
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2007 06 07, 13:39)
Orchideja, kiek suprantu, nuostabus FSH, nuostabus LH  thumbup.gif
Klimaksu net nekvepia. O kodel E2 darei? Jis svarbus kai stimuliuojiesi, o  del ko dar ji daro, nežinau, bet manau viskas ir su juo gerai.

Nu fantastika tada. 4u.gif
kaip buvai pas gyd., bet tik pakalbeti ir pasakiau, kad pas mane požymiai panašūs į klimakso, tai gydytoja Tv. liepe pasidaryti butent tuo tyrimus. Tiesiog sau, kad ramiau būtų.
Bet E2 jau riba beveik siekia. O aš tai ramybės periode smile.gif
Atsakyti