As ir vakar buvau pas gydytoja Tv. tai pasidariau hormoniniu tyrimus, reiks gal pirmadieni skambint suzinot kokie atsakymai. Jauciu nieko gero nebus.

QUOTE(edre @ 2007 06 08, 14:49)
As ir vakar buvau pas gydytoja Tv. tai pasidariau hormoniniu tyrimus, reiks gal pirmadieni skambint suzinot kokie atsakymai. Jauciu nieko gero nebus. 

Kol atsakymų neturi nėra ko save graužti

Laba diena, gal galit pakomentuoti. Dariausi hormonų tyrimus:
TTH 1,7 (0,2 - 4,2)
PRL (prolaktinas) 438 (72-511)
ATPO 118,9 (iki 34)
Geromedoj seselė pakomentavo, kad pas mane autoimuninis tiroiditas. Ieškojau informacijos internete ir radau, kad man pastoti beveik nėra galimybių. Ar tai tiesa? Dar vasario mėn. teste pries mm ir po mm vis mančiau II juosteles. O prieš metus turėjau persileidimą. Ar gali būti, kad vaisius negali įsitvirtinti gimdoje vien dėl ATPO tokio rezultato?
Gal kurios nors mergaites vyriskis daresi testosterono tyrimus, maniskio ties zemaja riba, kaip ji padidinti neisivaizduoju, gal kas nors zinote

QUOTE(sraiges @ 2007 06 04, 20:03)
Sveikos mergaites
griztu pas jus su kitais hormonu tyrimais. tyrimus dariau 23 c.d. Viskas atrodo normos ribose, kaip nekeista kaip buvo su LH ir FSH (beje siandien dariau pakartotinai BMC, laukiu atsakymu...). Bet nelabai zinau nuo ko priklauso ar ivyko ovaliucija ar ne?
Tyrimu rezultatai:
Prolaktinas 8,32 (4,9 - 40,0)
Testosteronas 40,3 (20,0 - 81,0)
Progesteronas 17,0 (0,95 - 21,0)
Ar tai turi ka nors bendra su padidntais LH ir FSH rezultatais?
Labai dekoju uz atsakymus

griztu pas jus su kitais hormonu tyrimais. tyrimus dariau 23 c.d. Viskas atrodo normos ribose, kaip nekeista kaip buvo su LH ir FSH (beje siandien dariau pakartotinai BMC, laukiu atsakymu...). Bet nelabai zinau nuo ko priklauso ar ivyko ovaliucija ar ne?
Tyrimu rezultatai:
Prolaktinas 8,32 (4,9 - 40,0)
Testosteronas 40,3 (20,0 - 81,0)
Progesteronas 17,0 (0,95 - 21,0)
Ar tai turi ka nors bendra su padidntais LH ir FSH rezultatais?

Labai dekoju uz atsakymus
Sraiges, prolaktinas ir testosteronas norma - pati matai.
Progesteronas ant ovuliacijos ribos - per mažas, kad būtų galima patikimai pasakyti, kad ovuliacija įvyko. Čia tik echoskopija tau patvirtintų arba paneigtų.
Visi hormonai kažkaip yra susiję, pvz. dėl tam tikrų fsh ir lh parodymų gali nevykti ovuliacija, atitinkamai bus nenorminis progesteronas....
Bet per giliai kapstai
Progesteronas ant ovuliacijos ribos - per mažas, kad būtų galima patikimai pasakyti, kad ovuliacija įvyko. Čia tik echoskopija tau patvirtintų arba paneigtų.
Visi hormonai kažkaip yra susiję, pvz. dėl tam tikrų fsh ir lh parodymų gali nevykti ovuliacija, atitinkamai bus nenorminis progesteronas....
Bet per giliai kapstai

man reikia jusu komentaru ir konsultacijos. Stai visi mano tyrimai, man jie nieko nesako, bet gal jus pakomentuosit nors biski, buciau labai dekinga
3 m.c.d
fsh 4,62 (2,5-9,4)
lh 5,22 (0,5-11,6)
e2 15,93 (10-178)
23 m.c.d
p -1,03 (normos nurodytos pagal faze, nzn kokia cia faze skaitos nes mano menesines labai nereguliarios, tai surasysiu visas
folikul.f 0,1-1,5
ovul pikas 3,8-28
liuteinine 2,5-28
menopauzeje 0-0,,7)
prl-22,33 (3,2-22,7)
t - 3,61 (0,49-3,39)

3 m.c.d
fsh 4,62 (2,5-9,4)
lh 5,22 (0,5-11,6)
e2 15,93 (10-178)
23 m.c.d
p -1,03 (normos nurodytos pagal faze, nzn kokia cia faze skaitos nes mano menesines labai nereguliarios, tai surasysiu visas
folikul.f 0,1-1,5
ovul pikas 3,8-28
liuteinine 2,5-28
menopauzeje 0-0,,7)
prl-22,33 (3,2-22,7)
t - 3,61 (0,49-3,39)
sveikos, merginos.
kadangi gydytojos vertinima isgirsiu nelabai greit, o esu labai nekantri noriu pasikonsultuot su jumis
Progesteronas mano 28 c.d. (ciklas 37-40 d.) buvo 58,87
norma liuteininej f. 5,3 - 86
klausimas - tai ivyko ovuliacija, ar ne?
man atrodo, kad garantuotai, o jum?
kadangi gydytojos vertinima isgirsiu nelabai greit, o esu labai nekantri noriu pasikonsultuot su jumis

QUOTE(ju gagaga @ 2007 06 12, 18:51)
sveikos, merginos.

tikrai garantuotai

Sveikutes,
Pasidariau tyrima 3 c.d. ar galetumete pakomentuoti, cia viskas tvarkoje su tais tryrimais ar ne?
LH - 4,40
FSH - 8,21
23c.d. Prolaktinas - 395 (79-500)
Mano nuoziura, kad gerai.
O kaip jusu komentarai?
Pasidariau tyrima 3 c.d. ar galetumete pakomentuoti, cia viskas tvarkoje su tais tryrimais ar ne?
LH - 4,40
FSH - 8,21
23c.d. Prolaktinas - 395 (79-500)
Mano nuoziura, kad gerai.

QUOTE(Daiva @ 2007 06 12, 14:18)
Sraiges, prolaktinas ir testosteronas norma - pati matai.
Bet per giliai kapstai
Bet per giliai kapstai

dekui

stengsiuosi taip nesigilinti