Įkraunama...
Įkraunama...

Viešieji pirkimai

QUOTE(Vicci @ 2010 10 21, 15:00)
mes irgi. Mes dirbam su švediškais pirkimais

Man irgi tenka su švedais pabendraut, bet daugiau dirbam su Norvegija ir Danija. Sudėtinga, kai nemoki vietinės kalbos... unsure.gif

O kur ieškai pirkimų? Man tai čia didžiausia bėda, nes mūsų darbo sritis labai specifinė, o dar ir visa informacija praktiškai tik vietine kalba parašyta.
Atsakyti
QUOTE(black_panther @ 2010 10 22, 11:39)
Man irgi tenka su švedais pabendraut, bet daugiau dirbam su Norvegija ir Danija. Sudėtinga, kai nemoki vietinės kalbos... unsure.gif

O kur ieškai pirkimų? Man tai čia didžiausia bėda, nes mūsų darbo sritis labai specifinė, o dar ir visa informacija praktiškai tik vietine kalba parašyta.

mes prenumeruojam pirkimus. Labai patogu.
Jo , pirkimai skelbiami "skelbikų" kalba, todėl ir dirbam su švedais, nes turim mokančių šią kalbą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(black_panther @ 2010 10 21, 14:23)
O kaip faina, Debesėli, kad radau likimo draugių bigsmile.gif

Aš pagrinde dirbu su Skandinavais smile.gif  O tu?

Man daugiau tenka su Vakarų Europa dirbti, daugiausia Prancūzija ir Vokietija. Anksčiau teko su broliukais latviais bei estais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicci @ 2010 10 22, 12:24)
mes prenumeruojam pirkimus. Labai patogu. 
Jo  , pirkimai skelbiami "skelbikų" kalba, todėl ir dirbam su švedais, nes turim mokančių šią kalbą biggrin.gif

Jums gerai, kad turit mokančių kalbą smile.gif O man tenka su vertimo programom vargt biggrin.gif

Beje, o iš kur prenumeruoji tuos skelbimus, jei ne paslaptis? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(black_panther @ 2010 10 25, 16:59)
Jums gerai, kad turit mokančių kalbą smile.gif O man tenka su vertimo programom vargt biggrin.gif

Beje, o iš kur prenumeruoji tuos skelbimus, jei ne paslaptis? mirksiukas.gif

opic.lt

o ir dokumentus ruošiat su vertimo programomis?blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicci: 26 spalio 2010 - 12:15
QUOTE(Vicci @ 2010 10 26, 13:13)
opic.lt

o ir dokumentus ruošiat su vertimo programomis?blink.gif

Ne, tam samdom konsultantų įmonę biggrin.gif

hm, reikės ir man pabandyt juos smile.gif O daug skelbimų taip gaunat?
Atsakyti
QUOTE(black_panther @ 2010 10 29, 10:44)
Ne, tam samdom konsultantų įmonę  biggrin.gif

hm, reikės ir man pabandyt juos  smile.gif  O daug skelbimų taip gaunat?

As taip pat prenumeruoju, bet naudojuos www.mercell.lt. Jei gerai pamenu ten gali irgiisbandyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolchius @ 2010 10 29, 19:35)
As taip pat prenumeruoju, bet naudojuos www.mercell.lt. Jei gerai pamenu ten gali irgiisbandyti.  smile.gif

Aš irgi prenumeruoju iš mercell, o apie tą kitą puslapį net neesu girdėjus.
Atsakyti
QUOTE(black_panther @ 2010 10 29, 10:44)
Ne, tam samdom konsultantų įmonę  biggrin.gif

hm, reikės ir man pabandyt juos  smile.gif  O daug skelbimų taip gaunat?

sunku pasakyt ar daug. Čia priklauso nuo kateegorijos. Mūsų konkrečiai skelbimų tikrai nemažai gaunam.

QUOTE(Jolchius @ 2010 10 29, 19:35)
As taip pat prenumeruoju, bet naudojuos www.mercell.lt. Jei gerai pamenu ten gali irgiisbandyti.  smile.gif

QUOTE(debesėlis_15 @ 2010 10 30, 15:06)
Aš irgi prenumeruoju iš mercell, o apie tą kitą puslapį net neesu girdėjus.

jo, yra ir mercell, bet jis gerokai brangesnis, o ir skelbimų atsiunčia, deja, ne visus. ir dar kas man nepatinka, tai jie visiškai nekompetetingi viešaisiais klausimais. Ko paklausi, to negausi, arba kokia nesamone suvapalios. O Opic todel ir patinka, kad ne tik skelbimus gali gaut, bet dar ir konsultacijas visais klausimas ir kas svarbiausia, tai nemokamai. Aj, nu jei reikia paruošt dokumentus, tai tada teks pakrapštyt piniginę,bet kainos palyginus su kitais labai normalios.
Atsakyti
QUOTE(Vicci @ 2010 11 02, 12:35)
sunku pasakyt ar daug. Čia priklauso nuo kateegorijos. Mūsų konkrečiai skelbimų tikrai nemažai gaunam.
jo, yra ir mercell, bet jis gerokai brangesnis, o ir skelbimų atsiunčia, deja, ne visus. ir dar kas man nepatinka, tai jie visiškai nekompetetingi viešaisiais klausimais. Ko paklausi, to negausi, arba kokia nesamone suvapalios.  O Opic todel ir patinka, kad ne tik skelbimus gali gaut, bet dar ir konsultacijas visais klausimas ir kas svarbiausia, tai nemokamai. Aj, nu jei reikia paruošt dokumentus, tai tada teks pakrapštyt piniginę,bet kainos palyginus su kitais labai normalios.

hm, turbūt kažką maišai, Vicci... g.gif arba labai seniai bandei juos, nes mes visai patenkinti jų paslaugom, gaunam viską, ko reikia, ir šiaip kitokios idomios info smile.gif Aš asmeniškai neturiu kuom skųstis ax.gif Šiaip jie ir neteikia viešųjų pirkimų konsultacijų, jei ką, tai ir nereikia kreiptis su tokiais klausimais biggrin.gif Bet kitais klausimais, tai visada maloniai vyrukai padeda, ypač man, kuri nelabai sutaria su kompais... blush2.gif

Dėl brangumo, tai sunku pasakyt, nes nežinau, kiek kiti moka už tokias paslaugas, bet galiu pasakyt, kad nesigailiu nė vieno išleisto lito. Ir šiaip laikausi nuomonės, kad geras daiktas už pigiai nebūna! thumbup.gif
Atsakyti
Ar dar gyva si temele? O gal jau niekam nereikia jokiu konsultaciju? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(besitikinti @ 2011 01 14, 14:23)
Ar dar gyva si temele? O gal jau niekam nereikia jokiu konsultaciju? smile.gif

gal visiems viskas aišku rolleyes.gif
Atsakyti