QUOTE(Vicci @ 2010 11 02, 12:35)
sunku pasakyt ar daug. Čia priklauso nuo kateegorijos. Mūsų konkrečiai skelbimų tikrai nemažai gaunam.
jo, yra ir mercell, bet jis gerokai brangesnis, o ir skelbimų atsiunčia, deja, ne visus. ir dar kas man nepatinka, tai jie visiškai nekompetetingi viešaisiais klausimais. Ko paklausi, to negausi, arba kokia nesamone suvapalios. O Opic todel ir patinka, kad ne tik skelbimus gali gaut, bet dar ir konsultacijas visais klausimas ir kas svarbiausia, tai nemokamai. Aj, nu jei reikia paruošt dokumentus, tai tada teks pakrapštyt piniginę,bet kainos palyginus su kitais labai normalios.
hm, turbūt kažką maišai, Vicci...

arba labai seniai bandei juos, nes mes visai patenkinti jų paslaugom, gaunam viską, ko reikia, ir šiaip kitokios idomios info

Aš asmeniškai neturiu kuom skųstis

Šiaip jie ir neteikia viešųjų pirkimų konsultacijų, jei ką, tai ir nereikia kreiptis su tokiais klausimais

Bet kitais klausimais, tai visada maloniai vyrukai padeda, ypač man, kuri nelabai sutaria su kompais...
Dėl brangumo, tai sunku pasakyt, nes nežinau, kiek kiti moka už tokias paslaugas, bet galiu pasakyt, kad nesigailiu nė vieno išleisto lito. Ir šiaip laikausi nuomonės, kad geras daiktas už pigiai nebūna!