Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės staigmenos ir dovanos

Sveikutes,
na as suku galvyte, ka galima padovanoti ka tik pagimdziusiai draugei ax.gif , norisi kazka jai asmeniskai gal, ale va, kad nesugalvoju doh.gif , gal bus mamyciu kurios patars blush2.gif , aciu labai ax.gif
Atsakyti

Reikia man eglutės ax.gif .Gerus darbelius daryti visada smagu. Jei gali atsiųsk man. 4u.gif Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(alexx @ 2006 12 07, 13:16)
http://www.minipl.lt/
sitokius pirksiu sesei ir broliui prie mobiliuju telefonu kol kas dar visai nauja  bigsmile.gif

aciu uz ideja ir tau 4u.gif

as suku galva ka dovanot tevui su kuriui santykiai nekokie ir pateviui g.gif tevui ir pamtei mastau apie tauriu rinkini nes jie statos nama o i ji atsikrauscius noresis nauju tokiu dalykeliu g.gif o vat pateviui tai isvis neturiu minciu , nes jis zmogus praktiskas ir jo jau nelabai kas nustebins
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas @ 2006 12 10, 13:40)
Sveikutes,
na as suku galvyte, ka galima padovanoti ka tik pagimdziusiai draugei ax.gif , norisi kazka jai asmeniskai gal, ale va, kad nesugalvoju doh.gif , gal bus mamyciu kurios patars blush2.gif , aciu labai ax.gif

Parduotuvese "TEDDY" yra labai fainu suvenyru su uzrasais-"new mummy", "kaledinis kudikis" ir pan. Dar labai graziu angeleliu yra irgi su uzrasais-meile, viltis, tikejimas...Ir naujai keptiems seneliams faini talismanai labai-vienoj pusej uzrasai, kitoj angeliukai...Liuks dovanos, kai nieks netinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrine @ 2006 12 10, 18:03)
Parduotuvese "TEDDY" yra labai fainu suvenyru

aha aš irgi norėjau parekomenduoti šitą parduotuvę, labai fainučių ir mielų daikčiukų yra
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas @ 2006 12 10, 13:40)
Sveikutes,

Aš dovanočiau mamytei kokią atpalaiduojančią grožio priemonę, jei tai tiktų pagal jos charakterį (ne visos juk tų grožių pageidauja doh.gif ). O jei tai netinka, tai kokią knygą linksmą (kad mintys atitrūktų nuo rūpinimosi kūdikėliu rūpestėlių ir pati linksmesnė būtų). Arba dailų puodelį arbatai ir geros arbatos, kad maloniai praleistų kelias minutes, kol mažylis miegos ax.gif
Atsakyti
o kada Jus ispakuojat dovanas 24 vakare ar 25ryte?
Pas tevus visada pakuodavom 25.tai kuo anksciau bandydavau atsikelt,nes labai smalsu budavo.
O dabar daug kas 24 ispakuoja.Tad ir pasimeciau.
Atsakyti
QUOTE(svajoklis @ 2006 12 11, 12:47)
o kada Jus ispakuojat dovanas 24 vakare ar 25ryte?
Pas tevus visada pakuodavom 25.tai kuo anksciau bandydavau atsikelt,nes labai smalsu budavo.
O dabar daug kas 24 ispakuoja.Tad ir pasimeciau.

Mes visada dovanas gaunam 24 vakare, o kai vaikai budavom tai dar batus po egle nakciai pastatydavom ir i juos dar kokia smulkmena senis idedavo. smile.gif
Atsakyti
Dedavau batus ir as thumbup.gif .O kadangi turejau superine mociute tai ji sugebedavo 25 d.po kelis kartus tuos batus papildyti. tongue.gif
Atsakyti
Mergaitės, patarkite, ką Kalėdų proga padovanoti savo tėčiui, mano vaikų seneliui, ką nors tokio praktiško, įdomesnio. Mamai nesunku sugalvoti, o tėvukui-nežinau ax.gif .
Atsakyti
dovanas ispakuoti reikia Kaledu ryta - 25 rolleyes.gif
Atsakyti
Valio thumbup.gif Reiskia nekankinu vaiku,o laikaus tradiciju. tongue.gif
Atsakyti