Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės staigmenos ir dovanos

vat man idomu ka galima butu padovanoti seimai.viena praktiska dovana g.gif man sudetinga situacija,nes norisi pradziuginti artimiuosiu,bet siemet baisiai daug tu dovanu reikia,o pinigeliu ne fontanai doh.gif tai va savo teciui ir mamai,kurie yra abu 48 metu ir dviem broliams kuriems 16 ir 18 metu.jie visi gyvena drauge. ar man kazkokias smulkmeneles visiems atskirai pirkti ir kokias? ar viena kazkokia dovana rimtesne visiems g.gif pasimeciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2006 12 11, 13:44)
vat man idomu ka galima butu padovanoti seimai.viena praktiska dovana g.gif  man sudetinga situacija,nes norisi pradziuginti artimiuosiu,bet siemet baisiai daug tu dovanu reikia,o pinigeliu ne fontanai doh.gif  tai va savo teciui ir mamai,kurie yra abu 48 metu ir dviem broliams kuriems 16 ir 18 metu.jie visi gyvena drauge. ar man kazkokias smulkmeneles visiems atskirai pirkti ir kokias? ar viena kazkokia dovana rimtesne visiems g.gif  pasimeciau blush2.gif

nėra lengva kažką patarti, nes tėvams ir dviem vaikinukams nelabai ką galima bendro rasti ax.gif , gal bandyk vieną dovaną tėvams bendrą, ir broliams vieną dovaną bendrą, jų amžius panašus, tai ir interesai, bei pomėgiai gal sutampa g.gif .
Atsakyti
mes irgi visada dovanas ispakuojam kaledu ryta smile.gif
per kucias valgom valgom valgom
o kaledu ryta kuo anksciau skubam prie eglutes 4u.gif
Atsakyti
Aš savo tėveliams nupirkau vitaminų, mamai skirtų moterims, tėčiui skirtų vyrams, na ir dar po kokį iekutį įdėsiu, vistiek dar važiuodama tortą vešiuos ir ką nors tauraus išgert smile.gif o va ką vyro tėvams pirkt ir jo broliui su drauge tai net neisivaizduoju doh.gif
Atsakyti
Na va, daugmaž jau sugalvojau, ką dovanosim savo tėveliams smile.gif . Abiems kartu nupirksiu kelių rūšių sveriamos arbatos ir gražių indelių joms sudėti, dar pridėsiu Forever Living dantų želė (turiu nupirkusi). Mamai nupirksiu kremų veidui (gal Nivea), o tėčiui norėčiau nupirkti kokį gražų įdomesnį pastatomą veidrodėlį (jam reikalingas skustis), dar peiliukų skutimuisi pridėsiu bigsmile.gif .
Supakuosiu atskirai 3 dovanėles: abiems kartu, mamai, tėčiui ir viską sudėsiu į gražų didelį vazoną, kurį irgi gražiai supakuosiu ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(versus @ 2006 12 11, 13:55)
mes irgi visada dovanas ispakuojam kaledu ryta smile.gif
per kucias valgom valgom valgom
o kaledu ryta kuo anksciau skubam prie eglutes 4u.gif

Mano dukrytės visada lekia po eglute ieškoti dovanų pirmąjį Kalėdų rytą (25 dieną), nes žino, kad Kalėdų Senelis dovanas nešioja tą naktį po Kūčių.
000054.gif 000054.gif 000054.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunikla @ 2006 11 12, 15:19)
Sveikos Mielosios,arteja kaledos - nesveiku dovanu metas.uzkniso pirkt tas dovanas, noris kazko orginalaus.galvojau apie kalendoriu su artimuju nuotraukas, kur daro specializiuota firma, berodz uz 40lt, bet kai pazystamas pats pasidare toki pat, tai gaila man tuos 40lt moket, kai dar gyvenu is tevu saskaitos:) taigi, yra tokia programa Microsoft oficer publisher, tik va, beda, nezinau kaip ji padaryti, nebutinai kalendoriu, bet kazka..noriu padaryt brolio seimai, neseniai jie susilauke pirmagimio, tai butu miela su nuotraukom padaryt,gal kas daret, galit patart ideju?nes kalendorius, truputi jau nuvalkiota.... Galbut butu faina kokia istorija sukurt, ar kazka panasaus, net nezinau, jis uz mane vyresnisi, bet manau jiems ta dovana patiktu, tik niekaip nesukuriu kokia tema daryt doh.gif  padekit 4u.gif

Mano brolio seima irgi susilauke vaikelio, tai pamaniau gal tikrai faina dovana butu kalendorius, turiu n.. nuotrauku. O gal zinai kokia spec parduotuve? ar kitos gal zino Vilniuje kokia, kur daro tuos kalendorius? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladka @ 2006 10 26, 17:27)
Gal dabar kainos ir pasikeitė, bet kai domėjausi praeitais metais, tai veidrodėlio kaina buvo 80 Lt, man buvo perbrangu, tai atsisakiau šitos idėjos  4u.gif

manau, kad nusipirkt grazu veidrodeli ir nunesht ji graviruot butu kokius tris kartus pigiau...
Atsakyti
Patarkit, ką padovanoti brolio šeimai kuris per kalėdas švęs taip pat ir namo įkurtuves. Norėtųsi, kad tiktų ir tai ir tai progai. Labai daug pinigų leisti negaliu, todėl sunku sugalvoti kas tiktų, nes namas labai prabangiai įrengtas g.gif
Atsakyti
Padovanok žarsteklį židiniui-ir praktiška, ir kalėdiška(reiks gi žarijas pražarstyti, kad senis įlindęs neiškeptų) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrine @ 2006 12 12, 11:06)
Padovanok žarsteklį židiniui-ir praktiška, ir kalėdiška(reiks gi žarijas pražarstyti, kad senis įlindęs neiškeptų) tongue.gif

gera idėja mirksiukas.gif tik reik paklausti ar neturi.
Atsakyti
Mes dovanas taip pat ispakuojam 25 d ryta
Atsakyti