Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės staigmenos ir dovanos

QUOTE(*Aukse* @ 2006 12 11, 14:44)
vat man idomu ka galima butu padovanoti seimai.viena praktiska dovana g.gif  man sudetinga situacija,nes norisi pradziuginti artimiuosiu,bet siemet baisiai daug tu dovanu reikia,o pinigeliu ne fontanai doh.gif  tai va savo teciui ir mamai,kurie yra abu 48 metu ir dviem broliams kuriems 16 ir 18 metu.jie visi gyvena drauge. ar man kazkokias smulkmeneles visiems atskirai pirkti ir kokias? ar viena kazkokia dovana rimtesne visiems g.gif  pasimeciau blush2.gif

Nemanau, kad reiktu pirkti brangias dovanas.
Uosviams siemet dovanosim kalendoriu su anukes nuotraukelem (pati darau, gal gausis kas doh.gif ).
O broliukams tavo vietoje dovanociau pvz. suvenyrinius puodelius su kokiais crazy palinkejimais (galima gi prigalvoti ivairiausiu), ar padeli pelei su palinkejimais taipogi bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos brangiosio siuvinejimo ideja man labai patinka nors tai jau mano sventems jau pasene nes siuvineta staltiese pries pora metu siuvinejau ir padovanojau tevams, osesem paveiksliukus bet tam zinokit reikia labai daug laiko verysad.gif . o laiko jau neber blink.gif tai dabar sedziu ir suku galva ka kam originalaus galim padovanot
Atsakyti
Keletas pasiulymu biggrin.gif
http://draugas.dovan...ele.html?lang=2
http://draugas.dovan...ess.html?lang=2

Papildyta:
dar yra Įdomių žvakių www.lobis.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamačka: 12 gruodžio 2006 - 18:02
O as sugalvojau savo anytai padovanoti pagalvele su anuku nuotrauka ant jos thumbup.gif ir nebrangu (25lt) ir visai nebloga dovana manau bus bigsmile.gif o vyro sesei ir jos vyrui du puodukus su ju nuotraukom vestuvinem (nes jie neseniai vede)tai jai su jo nuotrauka, o jam su jos mirksiukas.gif Jei kam idomu tai siuos dalykelius daro www.copy1.lt ir labai fainu delioniu ten daro su jusu nuotraukom, mes tokia pernai gavom tai suzaveti buvom wub.gif
Atsakyti
Ar jums dar neatsibodę tos visos dovanos su nuotraukomis: metai iš metų tas pats g.gif
Atsakyti
Aš noriu nusiųsti nedideles dovanėles į užsienį dėdės šeimai. Dvi dovanėles jau turiu, bet niekaip nesugalvoju ką galima būtu padovanoti dėdei ir pusbroliui 15m. Norėtusi, kad dovanos būtu mielos, bet ne super barngios ir kad nesvertų baisiai daug. 4u.gif
Gal kokių idėjų turite? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 12 13, 13:09)
Aš noriu nusiųsti nedideles dovanėles į užsienį dėdės šeimai. Dvi dovanėles jau turiu, bet niekaip nesugalvoju ką galima būtu padovanoti dėdei ir pusbroliui 15m. Norėtusi, kad dovanos būtu mielos, bet ne super barngios ir kad nesvertų baisiai daug.  4u.gif

moterom visad lengviau isrinkti dovanas, o va su diedais tai vienas vargas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2006 12 13, 13:18)
Ar jums dar neatsibodę tos visos dovanos su nuotraukomis: metai iš metų tas pats  g.gif

na, kas dar nera dovanojes, tai tam dar neatsibode mirksiukas.gif juk kasmet tu paciu dovanu nedovanojam mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai mielų kalėdinių suvenyrų - žaisliukų su šokoladu - yra Kimbo kavinukėje Vilniuje (Gedimino pr., šalia Omnitel) ir Panevėžyje (prie autobusų stoties, IKI parduotuvės pastate, prie Eurovaistinės). Tokius suvenyrus puikiausiai galima dovanoti kolegoms ar draugams kaip priedą prie dovanos, pvz., kartu su knyga ir pan. Man jie labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 12 13, 14:09)
Aš noriu nusiųsti nedideles dovanėles į užsienį dėdės šeimai. Dvi dovanėles jau turiu, bet niekaip nesugalvoju ką galima būtu padovanoti dėdei ir pusbroliui 15m. Norėtusi, kad dovanos būtu mielos, bet ne super barngios ir kad nesvertų baisiai daug.  4u.gif

Siūlyčiau nupirkti saldainių dėžutę iš www.ajsokoladas.lt
user posted image
Pernai man draugė padovanojo, tai taip skaniai susivalgė wub.gif Tokios dovanos ir šiemet norėtųsi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ginija: 13 gruodžio 2006 - 15:03
QUOTE(Limcamca @ 2006 12 13, 14:18)
Ar jums dar neatsibodę tos visos dovanos su nuotraukomis: metai iš metų tas pats  g.gif

sutinku su tavimi, tos nuotraukos ant puoduku, maikuciu ir etc. tokia banalybe.....
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2006 12 13, 15:02)
Siūlyčiau nupirkti saldainių dėžutę iš www.ajsokoladas.lt
Pernai man draugė padovanojo, tai taip skaniai susivalgė  wub.gif  Tokios dovanos ir šiemet norėtųsi  wub.gif

Mano atveju nelabai tinka, nes siuntinukas į Belgiją. O ten tokio šokolado laaaabai daug. 4u.gif Bet ačiū už idėją, galima pritaikyti kam nors kitam. mirksiukas.gif
Atsakyti