Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės staigmenos ir dovanos

nors aš neturiu tokio didelio sūnaus, bet galiu paterti ką galėtum nupirkti:
galėtum nupirkti kokį nors mp3 playerį ar ba kažką panašaus. ax.gif
Atsakyti
arba mp4, dbar labai madoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2006 12 15, 16:08)
Kas turit panasaus amziaus berniuku patarkit: kas domina 15 ir 13 metu berniukus ir galetu buti dovana?

Pvz., mano giminaitis 14 m. tai kaip paklaikes megsta Compiuter build zurnala. Jauciu butu smagi dovana iteikti prenumerata.
Atsakyti
QUOTE(maziux2 @ 2006 12 16, 15:52)
nors aš neturiu tokio didelio sūnaus, bet galiu paterti ką galėtum nupirkti:
galėtum nupirkti kokį nors mp3 playerį ar ba kažką panašaus. ax.gif

QUOTE(nenuorama: ) @ 2006 12 16, 16:10)
arba mp4, dbar labai madoj ax.gif

o tai kiek jie kainuoja? blink.gif

QUOTE(Piene123 @ 2006 12 16, 16:30)
Pvz., mano giminaitis 14 m. tai kaip paklaikes megsta Compiuter build zurnala. Jauciu butu smagi dovana iteikti prenumerata.

Ačiū, žinau tokį, tikiu, kad vyresniam gali tikti thumbup.gif
Atsakyti
aga, bet nesumastau ka, o apsunkina tai, kad tai vaikinas (merginai mano nuomone lengviau isrinkti ka nors smile.gif ) ..... gal kas gali koki konkretu pasiulyma mesteleti? 4u.gif
Atsakyti
1. Kvapni arbata + saldumynai;
2. Kokia nors priemone i masina, pvz. kvapas i masina;
3. Linksmos Kaledines kojines;
4. Koks nors idomus bokalas;
5. Slepetes, kur buna su pvz. liuto galva, nagais ir pan.

Na, kol kas niekas i galva daugiau neateina, jei ka prisiminsiu - parasysiu... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leo11: 16 gruodžio 2006 - 20:32
Puodelis, vizitinių dėklas, pakabukas raktams, juostelė mobiliakui, raktams, rašiklis, knyga, kalendorius (būna visokių fun), bilietas į kiną.
Atsakyti
Puiki dovana Kalėdų proga!!!!!
Kaljanai tik 125 ir 155Lt. Parduotuvėje kaina dvigubai didesnė.
Padovanokite nuostabią dovaną sau ir savo artimiesiems. Tai nepakartojama bendravimo priemonė smile.gif
Galime atvežti į Kauną.

foto http://www.skelbiu.lt/1612473.html

galiu atsiusti kiekvieno kaljano atskiras nuotraukas.
tel 868631920

Atsakyti
kaip šaunu smile.gif jau pradeda ir man kilti mintys, kai užvedėte ant kelio biggrin.gif
ačiū už pagalba 4u.gif

jei dar kils minčių siūlykit ax.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos draugė įpareigojo paklaust gal kas žinote kur gauti geras kortas, čia Kaune , sakė visur apvažiavo ir yra nevilty verysad.gif gal kas žinote, lauksim atsakymų 4u.gif
Atsakyti
aš mamai ir močiutei dovanosiu po bilietą į Muzikinį teatrą. jos abi našlės, tai kaip tyčia nupirksiu po bilietą gerose vietose, kad šalia sėdėtų rolleyes.gif
svarbiausia, žinau, kad abi bus patenkintos tokia dovana wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spylka @ 2006 12 17, 21:15)
4u.gif  sveikos draugė įpareigojo paklaust gal kas žinote kur gauti geras kortas, čia Kaune , sakė visur apvažiavo ir yra nevilty  verysad.gif  gal kas žinote, lauksim atsakymų  4u.gif

Ziurint kokias kortas nori, as turiu labai geras ir labai idomus kortu zaidimas UNO kaina 45 litai ir pirko maga plaoj kazkokioj zaislu parduotuvej. Sis kortu zaidimas visa musu seimyna sukviecia prie stalo vos ne kas vakara. thumbup.gif
Atsakyti