Oka savo vyriskiams pirkot,kazkaip pritrukau fantazijos.
I uzsieni siusk ka nors tautisko,lietuvisko.Atrodo nesamone,bet patikekit pati jau ne pirmi metai kaip uzsienyje ir labai pradedi tai brangint.Pvz, pernai gavom lietuviska plesoma sienini kalendoriu ir linine staltiese,dukra gintarinius karoliukus,sunus raktu pakabuka su gintaru ir patikekit tai buvo toks dziaugsmas,kad visos kitos brangios dovanos nublanko.
QUOTE(svajoklis @ 2006 12 14, 12:05)
I uzsieni siusk ka nors tautisko,lietuvisko.Atrodo nesamone,bet patikekit pati jau ne pirmi metai kaip uzsienyje ir labai pradedi tai brangint.Pvz, pernai gavom lietuviska plesoma sienini kalendoriu ir linine staltiese,dukra gintarinius karoliukus,sunus raktu pakabuka su gintaru ir patikekit tai buvo toks dziaugsmas,kad visos kitos brangios dovanos nublanko.
QUOTE(Kozete @ 2006 12 13, 14:09)
Aš noriu nusiųsti nedideles dovanėles į užsienį dėdės šeimai. Dvi dovanėles jau turiu, bet niekaip nesugalvoju ką galima būtu padovanoti dėdei ir pusbroliui 15m. Norėtusi, kad dovanos būtu mielos, bet ne super barngios ir kad nesvertų baisiai daug.
Gal kokių idėjų turite?
Gal kokių idėjų turite?
pritariu ankstesnei pasnekovei - padaryti delione su ju seimos nuotrauka ar su savimi. I voka tilps, lengva - kaina A4 formato 25,-; A3 formato - 35 (labai jau daug gabeleliu
sekmes
QUOTE(*Aukse* @ 2006 12 11, 14:44)
vat man idomu ka galima butu padovanoti seimai.viena praktiska dovana
man sudetinga situacija,nes norisi pradziuginti artimiuosiu,bet siemet baisiai daug tu dovanu reikia,o pinigeliu ne fontanai
tai va savo teciui ir mamai,kurie yra abu 48 metu ir dviem broliams kuriems 16 ir 18 metu.jie visi gyvena drauge. ar man kazkokias smulkmeneles visiems atskirai pirkti ir kokias? ar viena kazkokia dovana rimtesne visiems
pasimeciau 
pvz. 4 bilietus i kina, visa seimyna nueis ir pasibus...
As saviski siemet pradziuginsiu: pripirkau daug visokiu dovaneliu,ivairos dydziu (nuo pagalveles su mano nuotrauka ir dideliu tapkiu iki arbatu ar saldumynu rinkinio) tai dabar ieskau kur viska sudet i didele deze su palinkejimais. Kur gaut didele deze nuo televizoriaus pavyzdziui?
As nieko panasaus neturiu,pazystamu klausiau irgi enturi
Gal kuri padetumete?
QUOTE(ti-nux @ 2006 12 14, 11:21)
Tas tai teisybe
Papildyta:
QUOTE(svajoklis @ 2006 12 14, 11:05)
Siusk ta,ko pati sau nepirktum
Del dovanu vyrui tai
Sumasciau ka saviskiui dovanosiu.
Tai bus metine prenumerata musu miesto laikrascio.Nes ji visada paskaito.Na ir kazkoki priedeli reiks dakurti.
Kas cia seimai galvojo dovanele tai tikrai buvo Diamajos gera mintis biletai,bet ga ne tik i kina.Pasirinkimas platus,nes broliukai dideli.Baulingas,kartodromas,baseinas....Esme ta ,kad visa seima pabutu kartu.
Kas cia seimai galvojo dovanele tai tikrai buvo Diamajos gera mintis biletai,bet ga ne tik i kina.Pasirinkimas platus,nes broliukai dideli.Baulingas,kartodromas,baseinas....Esme ta ,kad visa seima pabutu kartu.
As savo visai seimynai, t.y. tevams, sesei ir mums su MB priedo prie dovanu, nupirkau bilietus i Spragtuka ant ledo gurodzio 31 d. Visi draugiskai galesim eit pries naujametines linksimybes
laabai jau man patinka sis sumanimas, tikiuosi ir kitiems patiks...
QUOTE(Limcamca @ 2006 12 12, 11:58)
Patarkit, ką padovanoti brolio šeimai kuris per kalėdas švęs taip pat ir namo įkurtuves. Norėtųsi, kad tiktų ir tai ir tai progai. Labai daug pinigų leisti negaliu, todėl sunku sugalvoti kas tiktų, nes namas labai prabangiai įrengtas 
nupirk kaljana manau idomi dovana o ir namo interjera papildys
QUOTE(agnee @ 2006 12 15, 13:48)
nupirk kaljana manau idomi dovana o ir namo interjera papildys
Ačiū. Bet kad jie patys juos visai giminei lauktuvių iš Egipto veža
Kas turit panasaus amziaus berniuku patarkit: kas domina 15 ir 13 metu berniukus ir galetu buti dovana?
sveikos mamos

ieškau patarimų ...
Pirmiausia gal pristatysiu situacija - su draugais darome kalėdinį vakarėlį
ir šiemet sumątėme burtu keliu traukti lapukus ir dovanoti vieni kitiems mažas dovanėles, maždaug iki 15lt. Manau bus labai smagu
bet dabar turiu tokia problemikę - nežinau ką nupirkti.........
aš išsitraukiau vaikiną - minčių visiškai jokių
tikiu, kad jus man galėsite ką nors įdomaus patarti
ieškau patarimų ...
Pirmiausia gal pristatysiu situacija - su draugais darome kalėdinį vakarėlį
tikiu, kad jus man galėsite ką nors įdomaus patarti
oj nat nežinau ką galėtum nupirkti...gal taip kokį suvenyrą