Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės staigmenos ir dovanos

QUOTE(Deresa @ 2009 11 01, 21:16)
o ten pat ir susega taip kad galima vartyt ir pasikabint?

Yra visokiu ten spiraliu susegimui, kurios ir leidzia vartyti...as tai dariau su metaline spirale, dar iveriau juostele pakabinimui....nors siaip pasikabina ir tik su spirale smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deresa @ 2009 11 01, 14:06)
o kokio dydzio siti kALENDORIAI KUR PARODZIUS IR KOKIA KAINA?

siaip visos kainos ir aprasymai .
o Copy 1 kokybe spaudos tai siaip jau yra labai ne kokia. galiu pasakyti, kad mano spaudos kokybe bus gerokai aukstesne 4u.gif
Atsakyti
Dar negirdėjau, kad kas skustųsi Copy1 kokybe... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Austeja7 @ 2009 11 01, 18:32)
Jei kas veliat is vilnos, tai idomiai mano dukra pernai dovanas gamino:
nupirko paprastu pirstuotu pirstiniu pigiu ir ant kiekvienos desines pirstines is vilnos isvele to zmogaus varda (cia tik moteriskai pusei buvo skirta)

Labai grazu ir labai asmeniskai pritaikyta, tai visioms labai patiko.
Ir as nesioju su dziaugsmu, visi susidomi ir visiems patinka smile.gif

Smagi dovana wub.gif
Atsakyti
nu paziurejau kainas, tai brangoka, bandysiu i copy nueit
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2009 11 01, 22:50)
Dar negirdėjau, kad kas skustųsi Copy1 kokybe...  ax.gif

gal ir nesiskundzia, bet kai dirbi su profesionalia spaustuve, tai tas megejiskas spausdinimas ne kaip atrodo... Tiesiog tame jau ne pirmus metus esu smile.gif
Atsakyti
va gavau dar viena pasiulyma del kalendoriu, http://www.kalendoriai.net/, reiks pabandyt ten paziuret
Atsakyti
Galima ir paciam pasidaryti kalendoriu. Visiskai nesunku! Tik reikia laiko ir tiek. Programa jei reikia galiu atsiusti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2009 11 02, 14:23)
Galima ir paciam pasidaryti kalendoriu. Visiskai nesunku! Tik reikia laiko ir tiek. Programa jei reikia galiu atsiusti  4u.gif

Noreciau tokios programos smile.gif
Atsakyti
as ir noreciau 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Imetu cia info is kur atsisiusti programa:
http://www.download3...e-Kalender.html

ir kaip parsisiusti
user posted image
4u.gif
Atsakyti
Profesionalus maketas (kaip man sake spaustuveje) yra padaromas taip: paverciant i pdf faila. mirksiukas.gif Tiesiog cia reikalauja darbo ir laiko, kas to laiko neturi tai galima ir uzsisakyti, kad padarytu mirksiukas.gif kainuoja tikrai nedaug, bet galima ir paciam pasigaminti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 02 lapkričio 2009 - 13:08