Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės staigmenos ir dovanos

QUOTE(Erika_v @ 2005 12 19, 19:24)
A6 buvau KURIMOJE . kaina 240lt. tai dar nieko bet pasirinkimas nu tikrai senoviniai.Tokie rastuoti, nu gal vyrsniem zmonem tinka bet va vyrui savo nepirkciau tokio.

Aha, forume labai buvo išgirta parduotuvė "KURIMA", tipo ir pasirinkimas didelis ir kokybė ir kaina.
Bet kai ten nuvariau, tai labai nusivyliau verysad.gif .
Norėjau vyrui chalatą nupirkt, tai buvo tik dviejų rūšių: vienas plonesnis(buvo kelių spalvų, bet tokių tragiškų doh.gif ), o kitas storesnis, kuris būtų visai patikęs, jei ne tipo versace heroglifai, murzina spalva ir kaina 240lt blink.gif
Atsakyti
[quote=Kristn,2005 12 19, 17:53]
Patarkite kur būtų galima rasti medvilninį chalatą geros kokybės, 4u.gif 4u.gif
ir ka planuojate dovanoti Savo tevams ? blush2.gif blush2.gif
[/quote

Chalatai:
Kurimoje - negrazus ir per brangus
VCUP - neatsimenu auksto - ten prie apatinio trikotazo buvo minkstuciai,bet nedaug , apie 150 Lt
Flagman - 1 ir paskutiniame aukste yra chalatu.pati pirkau paskutiniame aukste. NEREALU chalata su kapisonu, kreminis su apelsinais uz 153 Lt(nusiderejau 10 Lt).Esu reikli bet kokiam rubui, bet jau minkstumas neispasakytas, yra ir vyrisku.
Po visa miesta ieskojau, tik Flagmane radau.
cia viskas Vilniuje jeigu ka.
Atsakyti
Man irgi labai patiko ši ideja. Tik sugalvojau gražiai įpakuoti dovaneles su bajeriu ir pridėti po laiškelį nuo Kalėdų senelio su palinkėjimu. Pvz: citrinos su palinkėjimu - sveikatos.
Atsakyti
esu gavus tokia dovanu. tai maciau ju Kaune Maximoj pramones pr. ir savanoriuose,tai jei tu is Vilniaus manau paieskok maximose,ten kur aparatura,tv,video...bent jau kaune prie siu prekiu buvo. sekmes rolleyes.gif
Atsakyti
o aš tokią mačiau Banginyje Vilniuje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(princiupesa @ 2005 12 13, 20:57)
Mano ex-mokykloje yra labai graži Advento tradicija - "angelavimas". O taisyklės labai paprastos - ištrauki žmogučio vardą ir tampi anonimišku jo angelu, kuris visą laiką stengiasi savo globotinį nudžiuginti maža dovanėle, smagiu rašteliu, maža staigmenėle. Šią praktiką lengva pritaikyti ir namuose. Žinoma, šeimoje "anonimiškumą" sunku išsaugoti, bet kažkam "angelauti" - labai malonu  4u.gif

Tikrai graži tradicija. Mano sesuo - pradinukų mokytoja. Tai savo klasėje visada suorganizuoja angelavimą. Įdomiausia, kad vaikai turi stengtis daryti gerus darbelius ir malonias staigmenas nepastebimai, nesigiriant.
Atsakyti
4u.gif mano mama, kai tik ja sutinku kartoja koki nuostabu dalyka jai padovanojau, t.y. chalata, net nepatikejau, kad jis skalbtas skalbiankej ne viena karta atrode kaip naujas, toks truputi zemiau keliu minkstutelis mokejau 60 lt, ilgi apie 100 lt gariūnuose pilna. neverta parduotuvese pirkti, kainos dvigubos o kokybe kartais net prastesne... tongue.gif
Atsakyti
Mačiau tokią Vilniuj, Maximoje Mindaugo g. prieš porą savaičių.. 4u.gif
Atsakyti
Aciu, ryt bandysiu ir ten uzsukti, Bazeje nebuvo verysad.gif dar isbandysiu isgirta vilnietiska laisvaja ekonomine zona vardu Gariunai, gal ten bus, o jei ne..reikes kazkaip tartis, kad nebutu angel_sadangel.gif
Atsakyti
Biški vėlokai aš su savo atsakymu, bet vistiek, gal pravers. Rašei, kad pirksi stiklinius rėmelius ir ten rėminsi savo mažylės nuotrauką. Tai gali ant tų rėmelių dar kokį linkėjimą išgraviruoti. Aš prieš kelis metus už kažkokį neilgą palinkėjimą mokėjau apie 3 - 5 Lt. Labai gražiai atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(acotra @ 2005 12 20, 12:12)
Kur tas flagmanas?

Flagman - salia zaros ir Novotel viesbucio, tiksliau tarp ju abieju.
Atsakyti
Ieškau ir nerandu fainu įdomių šlepečių Vilniuje moteriškų ir vyriškų, taip pat vaikiškų. Kur yra pasirinkimas?
Atsakyti