QUOTE(LiniuTe @ 2005 12 18, 16:45)
Tecio neturiu...per gimines nevazinesim, bet yra mama, sesuo, mamos draugas, mano vyras (cia jau suplanuota

) dukreles neskaiciuokim, nes jai dovana bet kokiu atveju bus

, toliau senelis, mociute ir dede...na as cia is savo puses isvardinau, o dar vyro artimieji...as galvojau padaryti nuotraukas turim kompe tokia programele kur remelius galima uzdeti, tai su tais remeliais nunesti isryskinti, tai cia butu musu nuotraukele mamai ir mociutei, na dar remelius nupirkti (tie kur buna vien stiklas), vyriskajai giminei gal puodelius su ju vardais? maciau yra parduotuvese....

kaip manot ar ne per prastai?

Maniskiai tai nera tokie ponai...ai tiesa dar sesuo 10 metu, va jai tai net nezinau ka nupirkti...
nuotraukyčių idėja tikrai gera ir net nebūtina pirkt rėmelius: mes pernai taip savo mažylį nufotografavom patys nykštuko rūbais (aš adatėle juos sukurpiau, keliom siūlėm susiuvus..), nuotraukas padailinom kalėdiniais užrašais ir buvo tikrai jauki dovanėlė seneliams

, o foto tokios mielos buvo, kad patys įsirėmino

, kitoj pusėj dar užrašėm sveikinimus nuo mažylio, tokius su "bajeriu", o močiutei tai galima nupirkt kokį indą (pvz., kaip arbatai kad būna), pribert į jį saldainių, tokios dobanėlės nebrangios, bet mielos. dar labai fainų žvakių būna, irgi nebrangu, o labai kalėdiška, o jei dar papuošus kokiu cinamono lazdelėm ir kaspinu, tai matysis, kad ir širdies įdėta.. Aš tai tokias dekoracijas JYSK radau, po 3,5 lt. ten yra arba žvaigždė, arba rutulys, arba širdis pripildyta kvepiančiom gėlėm, žolėm... Ji visai nekičinė, o miela tokia, tik jos grožis, kol neišvynioji iš visų celofanų, tai neatsiskleidžia, tai nemačiau, kad labai jas pirktų

, neatkreipia tiesiog dėmesio.. Nežinau, kur gyvena tavo sesutė, bet jei kokiam mieste ir yra kino teatras, nupirkčiau bilietus į kokį multiką

, parodytum, kokia ji jau didelė, ypač, jei ji nemergaitiška ir visokie niekučiai netinka..
QUOTE(viena forumiete)
nepamiršk, kad niekas nevyksta gyvenime veltui

jeigu atėjai iki šios situacijos, vadinasi tau priklauso ją patirti, tai subrandins tavyje kitokį žmogų, tvirtesnį ir atsakingesnį

Tai atneš kur kas daugiau nei tu gali įsivaizduoti