Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės staigmenos ir dovanos

QUOTE(cypliuke @ 2005 12 13, 20:17)
O kokia ta Mantingos tešla?? Gal kas galit receptą parašyti?... g.gif
Iš anksto dėkoju! 4u.gif

Mantingos teslos galima rasti maximose ir pan. tai saldyta kepimui paruosta tesla
Atsakyti
Praitais metais savo kaimynės sūnelį pradžiuginau - kalėdų seneliu, jis tada nelankė darželio ir nebuvo matęs kalėdų senio. Turiu tokius senus senus senio šalčio drabužius apsirengiau ir nuėjau. Žinot, iš nuostabos vaikas ne tik eilėraštį pamiršo, bet ašaros iškrito. Atėjusi su papratais drabužiais jis manęs klausė, kur buvau truputį anksčiau senis šaltis buvo atėjęs... santa2.gif 000059.gif
Atsakyti
Uzgriuvo ivairiausios bedos ir pinigeliu labai stinga, gal galetumete patarti, ka labai kuklaus padovanoti artimiausiems zmonems unsure.gif Tik nesakykite kad nezinote... doh.gif Lauksiu jusu pasiulymu... wub.gif
Atsakyti
Na, mamai galima puansetiją padovanot, tėčiuj didelį šokoladą ar šiaip kokį skanėstą, ar savo pačios keptą pyragą, vyrui kokio skanaus gėrimuko mažą butelaitį, maniškis smaližius, tai per vienas kalėdas aš jam kiaušininio bonkelę mažą po pagalve paslėpiau lotuliukas.gif . Dar artimiesiems, manau galima visokių kalėdinių dekoracijų padovanot, puodelių, lėkštučių...
Atsakyti
QUOTE(LiniuTe @ 2005 12 18, 15:37)
Uzgriuvo ivairiausios bedos ir pinigeliu labai stinga, gal galetumete patarti, ka labai kuklaus padovanoti artimiausiems zmonems  unsure.gif Tik nesakykite kad nezinote... doh.gif Lauksiu jusu pasiulymu... wub.gif

Zinok, didesniuose centruose pilna nebrangiu smulkmeneliu, as irgi pririnkau, nes per visa gimine kol pervaziuoji, daug reikia doh.gif , o man regis svarbiausia ne dovana, o demesys, kad nepamirsai 4u.gif
Atsakyti
Kas ta puansentija? wub.gif Tecio neturiu...per gimines nevazinesim, bet yra mama, sesuo, mamos draugas, mano vyras (cia jau suplanuota rolleyes.gif ) dukreles neskaiciuokim, nes jai dovana bet kokiu atveju bus wub.gif , toliau senelis, mociute ir dede...na as cia is savo puses isvardinau, o dar vyro artimieji...as galvojau padaryti nuotraukas turim kompe tokia programele kur remelius galima uzdeti, tai su tais remeliais nunesti isryskinti, tai cia butu musu nuotraukele mamai ir mociutei, na dar remelius nupirkti (tie kur buna vien stiklas), vyriskajai giminei gal puodelius su ju vardais? maciau yra parduotuvese.... g.gif kaip manot ar ne per prastai? unsure.gif Maniskiai tai nera tokie ponai...ai tiesa dar sesuo 10 metu, va jai tai net nezinau ka nupirkti... schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
kaip manot ar ne per prastai? unsure.gif Maniskiai tai nera tokie ponai...ai tiesa dar sesuo 10 metu, va jai tai net nezinau ka nupirkti... schmoll.gif unsure.gif

Tikrai ne per prastai. O sesytei gali koki mielą pliušinį žaisliuką (yra "Norfose" dabar nebrangių) arba ką nors iš kosmetikos- juk ji jau panelė mirksiukas.gif Pvz., kokį lūpų blizgesį ar pan. A?
Atsakyti
lotuliukas.gif Mano sesei lupu blizgesys? lotuliukas.gif O siaube, ji tik vadinasi mergaite, bet yra kaip tikras bernas...praeitais metais nupirkau jai kvepaliukus ir lupu prieziuros priemones...ir ka manot po poros savaiciu nieko neliko...sake kazkur pameciau blink.gif jei netiktu nei knygos, nei laikrodukas, nei dar kokie mielo niekuciai kurie mums atrodo labai saunu... blush2.gif Net ir nezinau...na gal kas pasiulys koki varianta... doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
g.gif tai gal muzika megsta, cd koki galima gal g.gif
Atsakyti
Puansetija tai tokia gėlė, dar vadinama kalėdine, jos lapai žali tokie apačioj, o viršutiniai raudoni, atrodo tarsi žiedas. O sesės paklausk , gal dabar vaikai mokykloj kokius madingus žaidimus žaidžia? Va ten kur aš dirbu, tai vaikai kažkokiom vaikiškom kortom baisiausiai įsijautę žaidžia.
Atsakyti
QUOTE(Anka @ 2005 12 18, 19:39)
Puansetija tai tokia gėlė, dar vadinama kalėdine, jos lapai žali tokie apačioj, o viršutiniai raudoni, atrodo tarsi žiedas. O sesės paklausk , gal dabar vaikai mokykloj kokius madingus žaidimus žaidžia? Va ten kur aš dirbu, tai vaikai kažkokiom vaikiškom kortom baisiausiai įsijautę žaidžia.

Net nezinau...ka ten jos paklausi, kad ji net draugu neturi per savo charakteri blink.gif Kas ji per merga, tai as pati net nesuprantu... g.gif gal jei sautuva padovanociau, tai tada butu laiminga, nes galetu visus "blogiecius" susaudyt... blink.gif lotuliukas.gif ji nesupranta, kad pati del to kalta...
Atsakyti
Aš vaikystėj irgi su šautuvais lakstydavau tongue.gif , o gal jai tapkės tokios krezovos patiktų, prekybos centruose mačiau daug visokių, tipo letenos, šunys ir panašios, atrodo ir šiltos labai. g.gif Nežvengtų šeimyna, tai ir pati sau tokias nusipirkčiau blush-anim-cl.gif , sakys sudurnavojo boba ant senatvės stupid.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anka: 18 gruodžio 2005 - 20:49