Mano lelia iki metuku net nespyruokliavo, taciau dabar (1,9 m,) atsigriebia uz viska. Oi kencia tevu lova...

mazute mano tai tik sokineja kai laikai uz rankyciu
o seip tai jin trypcioja ir dazniausiai kai konors neduodi ki ji nori

Maniskei 1,8m.Bet dar neatrado sio malonumo

QUOTE(Minėja @ 2008 10 18, 16:58)
Pradejo sokineti 2,7 metu.
Jei kam idomu, vaikai turi pradeti sokineti iki 2 su puse metu
plius minus 3 menesiai
Jei kam idomu, vaikai turi pradeti sokineti iki 2 su puse metu

kas jei jie nesokineja mano 2,9 nesokineja jam dar neiseina ir kai laikau uz rankyciu jei pamato kad kas sokineja jis ima arba suktis arba begineti
QUOTE(gobsiukas @ 2009 01 21, 12:02)
kas jei jie nesokineja mano 2,9 nesokineja jam dar neiseina ir kai laikau uz rankyciu jei pamato kad kas sokineja jis ima arba suktis arba begineti
na jei nesokineja, tai silpnokas kojyciu raumenu tonusas. Reikia daugiau mankstintis. Mes saviskei pirkom batuta su rankena. Is pradziu ant jo pradejo sokineti, o paskui ir ant zemes jau pasokdavo. Tuo paciu metu stiprejant raumenukams ismoko ir su dviraciu bei paspirtuku vaziuoti.
QUOTE(Minėja @ 2009 01 21, 21:25)
na jei nesokineja, tai silpnokas kojyciu raumenu tonusas. Reikia daugiau mankstintis. Mes saviskei pirkom batuta su rankena. Is pradziu ant jo pradejo sokineti, o paskui ir ant zemes jau pasokdavo. Tuo paciu metu stiprejant raumenukams ismoko ir su dviraciu bei paspirtuku vaziuoti.
siandiena ir aukletojos pasiklausiau sakau gal darzeli sokineja tai sako kad nepastebejo laksto o sokineti ne tai nezinau vaiksciot pradejo anksti

Oi maniskis jau nuo 1,2 m sokineja

maniske nuo metuku

Musu jau nuo kokiu 8 men sokineja ir vis labiau

QUOTE(jurgulis777 @ 2009 02 06, 12:24)
QUOTE(gudriukas @ 2009 02 06, 19:02)
QUOTE(Dakine @ 2009 02 07, 09:05)
Eiles seka tureciau pasakyti kad mano sokineja nuo 6 men.

Nu tik nepykit, netikiu kad 8 men vaikas sokineja

maniske 1.5 men jau imituoja sokinejima, pritupia ir ale soka, bet kojytes dar nuo zemes nepakyla, bet jau matau kad greitai pasoks, nes intensyviai treniruojasi

kazkaip net neatkreipiau demesio nuo kada butent sokineti pradejo, na jai dabar du metukai, tai labai megsta sokineti, na jau nuo pusantru sakyciau kazkas, nupirkau jei ta batuta, na vasara statysim sode, gal smagu bus, nes labai ant lovos megsta sokineti, tik kad ten vietos mazai nu ir nukristi gali...