Įkraunama...
Įkraunama...

Šokinėjimas

Mano mazyle,jau dabar pritupia ir bando sokti biggrin.gif kelis kartus taip sokdama ir ant uzpakalio atsisedo lotuliukas.gif o ant lovos sokineja jau senai,kazkur metukams susejus pradejo g.gif o lovytej kas dedas...baisu kad neiluztu koki karta doh.gif lotuliukas.gif Mama pasakojo,kad brolis 6men taip sokinejo,kad lovyte iluzo... lotuliukas.gif Niekas mama netikejo,kol dakatare pati nepamate kaip jis toj lovytej duodas... lotuliukas.gif
Atsakyti
mano dukruze pradejo strikineti budama pusantru metuku, tik nuo zemes atsiplesdavo ne abiem kojom is karto, o pakaitom. Mazdaug po menesio sokinejant lovoje, pavyko pasokti abiem kojom. O ant grindu taip sokineti ismoko tik 1metu ir 8men. Maniau, kad mano vaikas sokineti pradejo gana anksti, bet dabar matau,kad yra zymiai pazengesniu.
Atsakyti
Labas 4u.gif Mums dabar 1,2 m kaip tik šiandien pastebėjau, kad mažius nori pašokti, bet žemės trauka per stipriai veikia lotuliukas.gif Išeina tik tūptelt, o kojyčių neatplėšia lotuliukas.gif
Atsakyti
mano maziuke lb megsta sokineti ant lowytes, tik wisad ysikimba y rankas, nes karta nupuole taip bestrikinedama smile.gif
Atsakyti
Mano mazyle pradejo sokınetı 11 menesıu ır labaı jaı patınka sıs zaıdımas smile.gif
Atsakyti
Oi prisijuokiau, niekada nekilo toks klausimas, o vat paskaičiau ir nusprendžiau išbandyt praktikoje, bandžiau mokint savo atžalą šokinėt lotuliukas.gif Nu nesigauna dar mums niekaip hihihi.gif
Šiaip, ji tik lipdama laiptais žemyn, kai prilaikau šoka nuo laiptelio ax.gif
Atsakyti
1.5 metuku sokineja ant lovos doh.gif nesenai pradejo....pries kelias sav.o jei laikau uz rankos, taj gali ir nuo stalo sokti blink.gif labai drasi jauciasi doh.gif
Atsakyti
Mano mazylis nuo pusantru metuku pradejo sokineti ir ant kojyciu sokinedas atsistoja:)
Atsakyti
amzius 1.7
sokineja kaip zuikis abiem kojytem per visa koridoriu, o ant dvigules lovos taip duodasi, kad man sirdis kulnuose buna doh.gif ir nesiduoda imamas uz rankos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dooovile: 30 gegužės 2008 - 23:16
sokinejam ir mes 1.3m biggrin.gif
Atsakyti
Ir mes sokinejam ypac ant lovos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2008 06 01, 22:18)
Ir mes sokinejam ypac ant lovos biggrin.gif

šokinėja ant lovos maždaug nuo tada, kai vaikščioti gerai pradėjo. o dabar kaip kiškis striksi. vakarais kaip užeina šokinėjimo maratonas, atrodo nustriksės stačia galva žemėn nuo lovos doh.gif
Atsakyti