Įkraunama...
Įkraunama...

Šokinėjimas

pradejo kazkur nuo metu ir 3-4 men. dabar jau strakalioja kaip reikalas wub.gif
Atsakyti
Mano pirmasis labai mego sokineti, t.y. spyrokliuoti kojytemis, kai laikai uz pazasteliu. Antrasis visai nespyruokliavo schmoll.gif
Atsakyti
Mano pradeda jau ir nusokti nuo supyniu, bet dar kojytes pakaitomis ne kartu, dar tik 2 metukai mirksiukas.gif
Atsakyti
Pradejo sokineti 2,7 metu.
Jei kam idomu, vaikai turi pradeti sokineti iki 2 su puse metu 4u.gif plius minus 3 menesiai
Atsakyti
manoji kazkue 1,5 metu buvo kaip pradejo opapa daryti smile.gif dabar tai visur striksi,einant gatve prie bortelio sustoji ir tik strikt biggrin.gif namuose ant lovos,ant ciuzinio kiekviena diena striksi lotuliukas.gif
Atsakyti
kazkap net neatkreipiau demesio kada,patinka ant teveliu lovos pasokineti,moka per galva apsiversti,ir dabar mato kad sese daro spagata ir ji mokinasi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Mano mergina apie 1,5 metukų pradėjo straksėt. Iš pradžių ant lovos - pašokdavo ir nusileisdavo ant sėdynės lotuliukas.gif Dabar jau mėgina šokinėt ir viena koja.
Atsakyti
QUOTE(edisada @ 2007 01 30, 23:13)
Šiaip įdomu, kada vaikutis pradeda šokinėt g.gif
Manajai metukai neseniai suėjo, tai pastebėjau, kad tūpčiot jau moka..

Maniškė pradėjo šokinėti panašiai nuo pusantrų metukų.
Atsakyti
Mano sūnučiui 1,5 m tai vakar pastebejau, kad jau ima sokinet ant lovos.
Atsakyti
pradejo bandyt sokinet nuo 2m, bet "neatsiplesdavo nuo zemes" lotuliukas.gif , dabar 2,4m, jau pasokineja smile.gif
Atsakyti
Maniske nuo 1,5 sokineja.. Rekdavo: "kasinejam!" (sokinejam), o dabar (1m. 11 men.) sokinedama ant lovos rekia: "mamytes lova lauzau!" doh.gif Tai neskubekit dziaugtis pirmais vaikuciu suoliukais... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jura_j: 30 gruodžio 2008 - 15:09
Manoji pradėjo 1m. 5mėn. Taip pat ant tėvelių lovos. Pastebėjo, kad smagu thumbup.gif . Bandė ir ant žemės, panasu, kad pavyko atsiplėšti gal kokiu centimetru smile.gif .
Atsakyti