Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: l/d. Ozas

4u.gif mes irgi is aitvareliu grupes biggrin.gif
pirma menesi tai irgi viena savaite eini, kita sergi ir taip atrode, kad be galo doh.gif
bet dabar gal jau apsipratom su tom naujom bacilom, tai nesirgom gal jau ir menesi mirksiukas.gif
Tik dabar kazko biski kosejam ax.gif tai dar pabusim namie sia savaite gal iki ketvirtadienio, nes toj saleje tai vaikams patinka ketvirtadieniais
as tai labai patenkinta siuo darzeliu ir aukletojomis thumbup.gif
Atsakyti
Na, mes irgi panašiai: 3 dienas einam, savaitę sergam po to. nors noro eiti daug turim, ir auklėtojos gražiai užsiima su mažiukais rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karalaitė: 18 lapkričio 2008 - 12:23
as tai girdejau, kad vaikuciams butu gerai duoti kazkokio sirupiuko imuninei sistemai gerinti, bet nezinau kaip tas sirupiukas vadinas...reiktu gal tokio pagert ir daugiau nesirgtume....
Atsakyti
QUOTE(amika @ 2008 11 18, 17:05)
as tai girdejau, kad vaikuciams butu gerai duoti kazkokio sirupiuko imuninei sistemai gerinti, bet nezinau kaip tas sirupiukas vadinas...reiktu gal tokio pagert ir daugiau nesirgtume....

Mes bandėm "aflubin", jis skirtas gripo ir peršalimo profilaktikai ir gydymui. Ale nesuveikė....
Atsakyti
QUOTE(Karalaitė @ 2008 11 19, 15:20)
Mes bandėm "aflubin", jis skirtas gripo ir peršalimo profilaktikai ir gydymui. Ale nesuveikė....

man gydytoja dave lankstinuka paskaityt apie RIBOMUNYL...cia irgi nuo persalimo ir gripo...bet ka as zinau, cia panasiai kaip su skiepais....nelabai jie padeda man atrodo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(amika @ 2008 11 20, 10:50)
man gydytoja dave lankstinuka paskaityt apie RIBOMUNYL...cia irgi nuo persalimo ir gripo...bet ka as zinau, cia panasiai kaip su skiepais....nelabai jie padeda man atrodo... g.gif

aha, davė ir mums, ale kaina jų doh.gif tiksliai nežinau, bet šimtais, o garantijos tai nėra, kad nesirgs unsure.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad stebuklų nei tabletės, nei sirupai nedaro... Teks išaugti iš tų ligelių rolleyes.gif Mamos, o ar bus daržely kas nors Kalėdoms?
Atsakyti
o mes vis dar neinam į darželį, slogos nėra , nieko nėra, tik kosuliukas, dažniausiai naktį, buvom ir pas LOR, ir pas plaučių, sako, gali būti tas kosulys alerginio pobūdžio unsure.gif neišmanau, ką daryt, vest-nevest į darželį, išvarys mus auklėtoja su tuo kosuliu doh.gif o man į darbą greitai jau reikės unsure.gif jau nevilty esu dėl tų ligų ..
Atsakyti
QUOTE(sare @ 2008 11 20, 18:11)
o mes vis dar neinam į darželį, slogos nėra , nieko nėra, tik kosuliukas, dažniausiai naktį, buvom ir pas LOR, ir pas plaučių, sako, gali būti tas kosulys alerginio pobūdžio  unsure.gif neišmanau, ką daryt, vest-nevest į darželį, išvarys mus auklėtoja su tuo kosuliu  doh.gif o man į darbą greitai jau reikės  unsure.gif jau nevilty esu dėl tų ligų ..

na va, ir mums tas pats su kosuliu. dvi savaites sirgom angina, sloga ir kosuliu...viska issigydem, bet kosulys nepraeina.diena nekostim, tik nakti kai miegam ir per pietu miega-tai man kazkaip itartina....gerem brontex dvi savaites, paskui stodala...dabar nupirkau ir nuo snd duosiu Ventolina....gal pades...nezinau, as irgi manau, kad cia alergija nuo kazko...bet namuose nieko nekeiciau, nei ploviau....drekinu kambarius su drekintuvu, vedinu....tai net nezinau kas yra....
idomu nuo ko ta alergija gali but...nebent nuo vaistu, nes net vienu metu gerem antibiotikus, vaistus nuo slogos, vaistus nuo kosulio ir vitaminus....gal maziui per daug? g.gif

butinai parasyk, kaip su ta alergija....nes kaip itariu mano maziui tas pats...tiesa, aukletoja musu neisvare....nes jis visa diena nekosti-tik per pietu miega.... blush2.gif
Atsakyti
O ar nebandėt pas alergologus apsilankyti? Gal jie ką nors patartų?
Atsakyti
šiandien vėl su mažyle buvom pas gydytoją, dėl to nelemto kosulio, nu nieko jai nėra, kaip sako daktarė, sako, ko tu nori, vaikas linksmas , aktyvus, su apetitu, be temperatūros, aha.., tik kosėja... o nuo ko? pati atsisėdus spėlioja, darėm ir kraują, ir pas LOR, ir pas pulmonologą buvom, gerklė net neparaudus, plaučiuose nieko nesigirdi...
žodžiu, ko ta mamka nori blink.gif tai dar padarys mantu, ir davė siuntimą pasidaryt tyrimą chlamidijų ir mikoplazmos kažkokios, nieko apie tai nebuvau girdėjus, tik dabar SM prisiskaičiau doh.gif o tas tyrimas dar ohoho kiek kainuoja unsure.gif jėzau, vaikams ir tai nemokamas negali būt verysad.gif paklausiau apie siuntimą pas alergologus, tai kažkodėl nenorėjo duot, nesupratau, liepė pirmiau šitą pasidaryt..
Atsakyti

Sveikos mamytes!

Mes kaip tik siandien uzsirasem i ta darzeli,nelabai pradziugino del vietu,nu,bet tikimes kad pateksim.Kiek esu apie ji girdejusi,tai neblogas. smile.gif Gal yra dar mamyciu,kurios uzrase savo pabirucius i si darzeli 2010metams mirksiukas.gif .
Butu labai faina susipazinti,pabendrauti rolleyes.gif
Atsakyti