Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: l/d. Ozas

Laba diena, ieškau mamyčių iš Voveraičių grupės. Norim susipažinti. Gal yra tokių šitoj temelėj? 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos mamytes, norejau pasakyti, kad mes irgi daremes mikoplazmos tyrimus ir jis tikrai nebrangus. Mes gavom siuntima i antakalni, ten uz pirmo troleibusu ziedo pasuki ir vaziuoji link sodu. Tai kainavo mums 19 lt. bet cia jei nieko neranda, o jei reikia auginti tai apie 40 Lt.kainuoja.

Amika, mes tai kai kosejom irgi pradzioj gerem Stodal, bet daktare isaiskino, kad negerai, geriau gerti Hedelix, nes jis skatina kosuli, o Stodal atvirksciai. Tikrai isbandem ir geriau. Dabar as sergu ir geriu ta pati Hedelixa, tai is karto geriau atsikoseju mirksiukas.gif

LInkiu greiciau pasveikt ir issiaiskinti visas ligas, jau geriau zinoti kas puola g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasa S: 03 gruodžio 2008 - 17:52
Ar ruosiates Kaledosm?
Kuo busit?
Man siais metais teks kurti laikroduko kauke g.gif
Atsakyti
4u.gif mes turbut dar per mazi vaidyboms, nezinau nuo keliu metu vaikai jau eina i Kaledinius vakarelius, mes tik pirmus metus ir mums tik 2,8 metu, gal jau kitais metais vaidinsim, nes aukletoja nieko neminejo rolleyes.gif
gal tik siaip senis ateis. O laikrodukas tai labai idomu, tik ne pats lengviausias darbuzis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa S @ 2008 12 03, 17:48)
4u.gif Sveikos mamytes, norejau pasakyti, kad mes irgi daremes mikoplazmos tyrimus ir jis tikrai nebrangus.

na va, pasidarėm tuo tyrimus tai darė mikoplazmos ir chlamidijų, kainavo 124 Lt, bet nieko nerado thumbup.gif tai va, jau antradienį kerėplinsim į darželį smile.gif

QUOTE(Rasa S @ 2008 12 04, 18:57)
4u.gif mes turbut dar per mazi vaidyboms, nezinau nuo keliu metu vaikai jau eina i Kaledinius vakarelius, mes tik pirmus metus ir mums tik 2,8 metu, gal jau kitais metais vaidinsim, nes aukletoja nieko neminejo  rolleyes.gif

aš irgi nieko nežinau, jau visą mėnesį nebuvom darže, mano irgi dar maža, gruodį 2 metukai smile.gif bet nors minimaliai gal ir pas mažiukus būna karnavalėlis?
Atsakyti
Sveikos mamytes!
Gal galit papasakoti daugiau apie si darzeli smile.gif .Kaip aukletojos,kaip sio darzelio direktore g.gif ?Dekoju! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sare @ 2008 11 25, 17:28)
šiandien vėl su mažyle buvom pas gydytoją, dėl to nelemto kosulio, nu nieko jai nėra, kaip sako daktarė, sako, ko tu nori, vaikas linksmas , aktyvus, su apetitu, be temperatūros, aha.., tik kosėja... o nuo ko? pati atsisėdus spėlioja, darėm ir kraują, ir pas LOR, ir pas pulmonologą buvom, gerklė net neparaudus, plaučiuose nieko nesigirdi...
žodžiu, ko ta mamka nori  blink.gif  tai dar padarys mantu, ir davė siuntimą pasidaryt tyrimą chlamidijų ir mikoplazmos kažkokios, nieko apie tai nebuvau girdėjus, tik dabar SM prisiskaičiau  doh.gif  o tas tyrimas dar ohoho kiek kainuoja  unsure.gif  jėzau, vaikams ir tai nemokamas negali būt  verysad.gif paklausiau apie siuntimą pas alergologus, tai kažkodėl nenorėjo duot, nesupratau, liepė pirmiau šitą pasidaryt..

mes darem sita tyrima ir nieko nerado ,darem ir alergini tyrima 36 ikvepemuju taku taip pat nieko nerado siulyciau i masazus pavaikscioti tikrai veiksminga bent jau mums padejo
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sare @ 2008 12 04, 20:18)
na va, pasidarėm tuo tyrimus tai darė mikoplazmos ir chlamidijų, kainavo 124 Lt,

124 lt blink.gif nu nieko sau na mums dare tik mikoplazmos ir tikrai tiek nekainavo doh.gif siaubas kazkoks
na gal kas pasikeite ar kas bet pasijutau daba kaip kvaisa blush2.gif , dezinformacija skleisdama blush2.gif
atsiprasau jei ka suklaidinau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa S @ 2008 12 04, 20:57)
4u.gif mes turbut dar per mazi vaidyboms, nezinau nuo keliu metu vaikai jau eina i Kaledinius vakarelius, mes tik pirmus metus ir mums tik 2,8 metu, gal jau kitais metais vaidinsim, nes aukletoja nieko neminejo  rolleyes.gif
gal tik siaip senis ateis. O laikrodukas tai labai idomu, tik ne pats lengviausias darbuzis mirksiukas.gif

Nu as kaip supratau tai kad pas mus voveriuku grupes vaikuciai kazka vaidins nes maniske tai bus lape snape ax.gif bet jai rimtai tai neisivaizduoju ka tokie pupuliukai gali suvaidinti lotuliukas.gif nu bet vistiek nors ka parodys ir manau tikrai bus smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliutka @ 2008 12 08, 09:02)
Nu as kaip supratau tai kad pas mus voveriuku grupes vaikuciai kazka vaidins nes maniske tai bus lape snape  ax.gif bet jai rimtai tai neisivaizduoju ka tokie pupuliukai gali suvaidinti lotuliukas.gif nu bet vistiek nors ka parodys ir manau tikrai bus smagu smile.gif

Nu labai idomu, mums tai aukletoja nei zodeliu neuzsimine ar kas kuom bus ar ne bus g.gif na mes jau savaite namie sedim sergam, bet manau tokius dalykus turetu pranesti anksciau ax.gif
man tai labai idomu butu paziuret i tokius pypliukus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos , mamytės,
QUOTE(amika @ 2008 11 12, 21:16)
mes is aitvareliu grupes...

QUOTE(Rasa S @ 2008 11 17, 17:24)
4u.gif  mes irgi is aitvareliu grupes  biggrin.gif

mes irgi aitvarėliai biggrin.gif
taip jau išėjo, kad tik šiandien pirmą dieną nuėjom į daržiuką, po ilgų ligų, tai pasirodo, vakar buvo susirinkimas, taigi, pražioplinau unsure.gif
Auklėtoja Regina sakė, kad eglutė bus 23 d. ir papuošti vaiką, bet nebūtinai karnavaliniais rūbeliais, nors manau, gražu vaikui būtų apsirengti kiškučiu ar meškučiu smile.gif
Taip pat minėjo, kad nupirkti vaikučiui dovanėlę iki 15 Lt, o kaip su dovana auklėtojom? nežinau, net ko paklaust, auklėtoja gi nepasakys nieko šiuo klausimu ax.gif
Pasidalinkit susirinkimo įspūdžiais, kas buvote Aitvarėlių grupėje 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, smile.gif
Cia eina kalba apie darzeli-lopseli Ozo g., kuris prie licejaus? Nes OZO g. pakankamai ilga ir baigiasi kazkur Virsuliskese.
Musu vaikas dar nelanko lopselio, bet jau spejom irasyti i kelis darzelius mirksiukas.gif , taip pat ir i Ozo g. Del kollektyvo tai dar nieko nezinau. O man nepatiko politika direktores schmoll.gif . As pati dirbu draudime, kai dar nebuvo vaiko, buvau uzsikus i si darzeli su pasiulymu padaryti trumpa prezentacia (nemokama) del givybes draudimo, tai mane vos neisvare pro duris ir buvo pasakyta, kad tevams tuo nereikia ir, kad jinai pati priima sprendima kokia informacija paseks tevu g.gif . Na as dabar nerasau pazodziu, ka jinai pasake, bet dave suprasti butent taip. Man pasidare labai liudna verysad.gif , net as kaip busima (tuo metu) mama, noreciau isklausyti pasiulymus, o jau pati spresiu ar man tai aktualu ar ne. Ir manau kad tokia nuomone turiu ne tik as rolleyes.gif .
Kaip jau uzsirasinejom i si darzeli, as paklausiau del bureliu, direktore papasakojo kokie yra bureliai, o kai kilo klausimas apie sporto burelius ar uzsienio kalbos burelio, tai buvo atsakyta, kad tevams tai yra neidomu ir tokiu bureliu neturi. Savaime, nera pasiulos - nera paklausos.
Atsakyti