QUOTE(Angelina 2007 @ 2008 12 17, 17:47)
Sveikos mamytes,
Cia eina kalba apie darzeli-lopseli Ozo g., kuris prie licejaus? Nes OZO g. pakankamai ilga ir baigiasi kazkur Virsuliskese.
Musu vaikas dar nelanko lopselio, bet jau spejom irasyti i kelis darzelius
, taip pat ir i Ozo g. Del kollektyvo tai dar nieko nezinau. O man nepatiko politika direktores
. As pati dirbu draudime, kai dar nebuvo vaiko, buvau uzsikus i si darzeli su pasiulymu padaryti trumpa prezentacia (nemokama) del givybes draudimo, tai mane vos neisvare pro duris ir buvo pasakyta, kad tevams tuo nereikia ir, kad jinai pati priima sprendima kokia informacija paseks tevu
. Na as dabar nerasau pazodziu, ka jinai pasake, bet dave suprasti butent taip. Man pasidare labai liudna
, net as kaip busima (tuo metu) mama, noreciau isklausyti pasiulymus, o jau pati spresiu ar man tai aktualu ar ne. Ir manau kad tokia nuomone turiu ne tik as
.
Kaip jau uzsirasinejom i si darzeli, as paklausiau del bureliu, direktore papasakojo kokie yra bureliai, o kai kilo klausimas apie sporto burelius ar uzsienio kalbos burelio, tai buvo atsakyta, kad tevams tai yra neidomu ir tokiu bureliu neturi. Savaime, nera pasiulos - nera paklausos.

Cia eina kalba apie darzeli-lopseli Ozo g., kuris prie licejaus? Nes OZO g. pakankamai ilga ir baigiasi kazkur Virsuliskese.
Musu vaikas dar nelanko lopselio, bet jau spejom irasyti i kelis darzelius

Kaip jau uzsirasinejom i si darzeli, as paklausiau del bureliu, direktore papasakojo kokie yra bureliai, o kai kilo klausimas apie sporto burelius ar uzsienio kalbos burelio, tai buvo atsakyta, kad tevams tai yra neidomu ir tokiu bureliu neturi. Savaime, nera pasiulos - nera paklausos.
Ytariu,kad ne apie musu kalbama darzeli eina kalba,nes kiek zinau licejus yra apacioje netoli kuro aparaturos,o sitas darzelis jai neklystu del gatves tai Gelvonu gatveje randasi visai netoli akropolio sankryzos