Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: l/d. Ozas

g.gif klausimas iskilo,ar tik nebusit Antejaus mama,klausiu,nes mano Paulina grupej gerbeja turi ax.gif ,ir vakar kai nuejau pasiimt savo merginos tai zentelis visa laika kol apsirengem rubine stebejo rolleyes.gif ,kazin kas cia toliau bus smile.gif .
O maniske siaaip nieko daug nepasakoja kas darzely vyko,ko paklausi tai ji vis-nezinau biggrin.gif ,tik iskirtinais atvejis matyt kai naujos emocijos uzplusta,tai ir del tos kaziuko muges tik pirma vakara aiskino kas ten bus,o jau vakar vel nieko nezinojo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinux:) @ 2009 03 04, 13:13)
g.gif  klausimas iskilo,ar tik nebusit Antejaus mama,klausiu,nes mano Paulina grupej gerbeja turi ax.gif  ,ir vakar kai nuejau pasiimt savo merginos tai zentelis visa laika kol apsirengem rubine stebejo  rolleyes.gif  ,kazin kas cia toliau bus  smile.gif .
O maniske siaaip nieko daug nepasakoja kas darzely vyko,ko paklausi tai ji vis-nezinau  biggrin.gif ,tik iskirtinais atvejis matyt kai naujos emocijos uzplusta,tai ir del tos kaziuko muges tik pirma vakara aiskino kas ten bus,o jau vakar vel nieko nezinojo  cool.gif

ta pati hihihi.gif antejaus mama.nu va as ir galvoju kas cia bus is tos pirmos meiles,valgo kartu ,zaidzia ,kaip ir seima lotuliukas.gif
as,jau buvau sunerimus,nes Antejus man nieko per daug ir nepasokoja darzeli,as cia is jusu daugiau suzinau ,nei is vaiko biggrin.gif .o ,kad ir kaip klausineju,vis sako su Paulina zaidzia biggrin.gif
Atsakyti
o man dar vienas klausimelis iskilo kaciuku grp kada teveliai pasema vaikucius.nes musu vaikas 5.30 kazkas jau buvo paskutinis doh.gif
Atsakyti
labas rytas.visam darzely nuo 17.00 iki 17.30 -vaiku ejimas namo,na kartais pasitaiko,kad pasiimu ir daug anksciau,kartais ir veliau,na i Kaciuku gr. kaip i prailginta gr.17.30 atveda vaikus is kitu grupiu,kuriu teveliai nespejo pasiimt,ir mano mazasis kartais pas sese jau buna atvestas ax.gif
Atsakyti
"Kačiukų" grupės vaikučių mamytės, ar dirba dar aukl. Eglutė ir Regina? wub.gif Ar jau pasikeitusios auklėtojos? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(RESPECT... @ 2009 03 05, 12:02)
"Kačiukų" grupės vaikučių mamytės, ar dirba dar aukl. Eglutė ir Regina? wub.gif Ar jau pasikeitusios auklėtojos?  rolleyes.gif

dirba dar tos pacios geros auklytes thumbup.gif .labai dziaugiamies pas jas papuole thumbup.gif

Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
perskaitem viska ka mamytes priraset smile.gif visko radom ir gero , ir nelabai malonaus ax.gif
nes siandien paaiskejo, kad is 6 darzeliu, tik i si mes busim priimtos, t.y patekam pagal sarasus smile.gif taigi neturim kito pasirinkimo eisim cia nuo rugsejo 1-os 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinux:) @ 2009 02 17, 14:57)
.O kai pradejom gert "imunal" thumbup.gif ,80% tuos lasiukus sudaro purpurine eziuole,tai ligos megina kibt,bet jom nepavyksta  bigsmile.gif .

4u.gif Va va va ir as labai norejau pagirti IMUNAL mes irgi pradejom ji gerti, tai jau menesi visiskai nesergam, kaip sake Kristinux ligos bando kibti, bet ziurek jau ir neuzsikabino smile.gif labai dziaugiuosi thumbup.gif net vejaraupiai neuzsikabino, laukiau laukiau ir zilionkes jau nusipirkau biggrin.gif nieko kitais metais gal persirgsim rolleyes.gif
Atsakyti
sakyk mamytes, o kaip siomis dienomis ar nesalta darzelyje?
Atsakyti
Sveikos ozo mamytes,senai bebuvau uzsukusi i si puslapeli ax.gif .Del siltumo ar saltumo darzely situacija tokia,kai rytas vesesnis tai vaikui uzvelku papildomai koki dzemperiuka,o sia sav saulyte jau prisilde grupes,bet spintelej vistiek kabo liemene jei pasidarytu salta,na aukletojos pagal save paziuri,neleidzia vaikuciams nei sukaisti per daug,nei susalti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eugenija_s @ 2009 03 05, 16:21)
dirba dar tos pacios geros auklytes thumbup.gif .labai dziaugiamies pas jas papuole thumbup.gif

Tikrai, kad labai mielos auklėtojos wub.gif Mes prieš 2 metus pas jas lankėme lopšelį ax.gif
Atsakyti