O maniske siaaip nieko daug nepasakoja kas darzely vyko,ko paklausi tai ji vis-nezinau
O maniske siaaip nieko daug nepasakoja kas darzely vyko,ko paklausi tai ji vis-nezinau
QUOTE(kristinux:) @ 2009 03 04, 13:13)
ta pati
as,jau buvau sunerimus,nes Antejus man nieko per daug ir nepasokoja darzeli,as cia is jusu daugiau suzinau ,nei is vaiko
o man dar vienas klausimelis iskilo kaciuku grp kada teveliai pasema vaikucius.nes musu vaikas 5.30 kazkas jau buvo paskutinis
"Kačiukų" grupės vaikučių mamytės, ar dirba dar aukl. Eglutė ir Regina?
Ar jau pasikeitusios auklėtojos?
QUOTE(RESPECT... @ 2009 03 05, 12:02)
"Kačiukų" grupės vaikučių mamytės, ar dirba dar aukl. Eglutė ir Regina?
Ar jau pasikeitusios auklėtojos? 
dirba dar tos pacios geros auklytes
perskaitem viska ka mamytes priraset
visko radom ir gero , ir nelabai malonaus
nes siandien paaiskejo, kad is 6 darzeliu, tik i si mes busim priimtos, t.y patekam pagal sarasus
taigi neturim kito pasirinkimo eisim cia nuo rugsejo 1-os
nes siandien paaiskejo, kad is 6 darzeliu, tik i si mes busim priimtos, t.y patekam pagal sarasus
QUOTE(kristinux:) @ 2009 02 17, 14:57)
.O kai pradejom gert "imunal"
,80% tuos lasiukus sudaro purpurine eziuole,tai ligos megina kibt,bet jom nepavyksta
.
sakyk mamytes, o kaip siomis dienomis ar nesalta darzelyje?
Sveikos ozo mamytes,senai bebuvau uzsukusi i si puslapeli
.Del siltumo ar saltumo darzely situacija tokia,kai rytas vesesnis tai vaikui uzvelku papildomai koki dzemperiuka,o sia sav saulyte jau prisilde grupes,bet spintelej vistiek kabo liemene jei pasidarytu salta,na aukletojos pagal save paziuri,neleidzia vaikuciams nei sukaisti per daug,nei susalti
QUOTE(eugenija_s @ 2009 03 05, 16:21)
Tikrai, kad labai mielos auklėtojos