Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: l/d. Ozas

manyciau iki 7 val, bet negarantuoju....
Atsakyti
Sveikos ozo l/d mamytes. Prailgintos grupes dirba nuo 17.30 iki 18.30 val.
Atsakyti
hi.gif

mamytės, gal žinot kas, kokioj dabar grupėj "Aitvarėliai" , kol atostogauja auklėtoja?
Sirgom ilgą laiką, paskui atostogos buvo, kažkada auklėtoja skambino, lyg ir sakė "Voveriukuose" g.gif bet nelabai aktualu tuo metu buvo, tai neužsirašiau, gal kas tiksliai žinot? ir kur ta grupė?
Rytoj būtinai reik vaiką palikt darže, reiks dar ieškot, kur jį palikt biggrin.gif
Atsakyti
Pati paklausiau, pati atsakysiu.
Nuvedžiau šiandien vaikiuką į Voveraičių grupą, paklausiau, kas ir kaip, sako, palikit čia, nes Reginos grupėj labai daug vaikų. Tai liko mano vaikas vienas be draugiukų, bet nieko, apsiprato. Nuo rugsėjo vėl eis į Aitvarėlius, kai Sigita grįš po atostogų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vetaura @ 2009 07 07, 18:07)
laba
mes planuojame nuo rugsejo eiti i si darzeli, bent buvome uzsirase

Paanasu, kad ir sis darzelis, nepaisant to, kad kai kurie labaai kritikuoja aplinka, tapo super populiarus - eilej laukia apie 200 vaikiuku unsure.gif
Atsakyti
na, nežinau, ką ten labai kritikuoti. Aplinka ne super duper, bet tikrai mačiau daug blogesnių darželių, aplinkos prasme. Aš vedu, ir mes abi patenkintos. Vaikai turi kuo žaisti, piešia, lipdo, klijuoja...Auklėtojos irgi labai malonios ir kūrybingos, žinoma, su kuriomis susidūriau.
o dėl eilių, manau, kad jas mamos dirbtinai išpučia, užsirašydamos į kelis daržus vienu metu, o paskui, kai reikia vaiką vest, atsisijoja, ir atkrenta.
Atsakyti
QUOTE(Aleksandritas @ 2009 07 29, 13:36)
na, nežinau, ką ten labai kritikuoti. Aplinka ne super duper, bet tikrai mačiau daug blogesnių darželių, aplinkos prasme. Aš vedu, ir mes abi patenkintos. Vaikai turi kuo žaisti, piešia, lipdo, klijuoja...Auklėtojos irgi labai malonios ir kūrybingos, žinoma, su kuriomis susidūriau.
o dėl eilių, manau, kad jas mamos dirbtinai išpučia, užsirašydamos į kelis daržus vienu metu, o paskui, kai reikia vaiką vest, atsisijoja, ir atkrenta.

Taigi tai ir svarbiausia, kad butu idomu, kad aukletojos geros butu. Cia tevams aplinka svarbesne, nei patiems vaikams biggrin.gif
Del eiliu - taip, rudeni bus aiskiau, kiek zmoniu "atkrito" g.gif bet pats skaicius uzsirasiusiu tai varo i depresija unsure.gif na, bet bus matyt doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes.. noriu pasidalint dziugia naujiena man 4u.gif mus prieme i darzeli, nuo rugsejo men. pradesim lankyti Kaciuku grupe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DianaS @ 2009 08 12, 11:20)
Sveikos mamytes.. noriu pasidalint dziugia naujiena man  4u.gif  mus prieme i darzeli, nuo rugsejo men. pradesim lankyti Kaciuku grupe  biggrin.gif

Dziugu girdeti, sveikinu thumbup.gif , noriu suzinoti, o kada uzsiraset i si darzeli?
Atsakyti
QUOTE(Tagulia @ 2009 07 29, 14:21)
Paanasu, kad ir sis darzelis, nepaisant to, kad kai kurie labaai kritikuoja aplinka, tapo super populiarus - eilej laukia apie 200 vaikiuku  unsure.gif

Ko stebetis, nes Ozo darzeliui priskyre visa S. Neries gatve ( rajonas skruzdelynas prie BIGO), todel tokios eiles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sviliukas @ 2009 08 15, 15:33)
Ko stebetis, nes Ozo darzeliui priskyre visa S. Neries gatve ( rajonas skruzdelynas prie BIGO), todel tokios eiles  doh.gif

jau ir cia "skruzdelynas" uzkliuvo doh.gif , kur nukreipia ten ir rasomes i eile tongue.gif
Atsakyti
Nei uzkliuvo, nei ka, tiesiog paaiskinu is kur tokios eiles mirksiukas.gif
Atsakyti