QUOTE(julia.hola @ 2007 01 31, 15:59)
sveikos mamytes.Mes irgi lankom ozo l.d. nuo 2007rugsejo 11dienos,na ir tikrai labai dziaugiuosi.Mazylis eina i "Nykstuku"gr.,taip,verkdavo pirmom dienom kai palikdavau,ir kitaip but negalejo,nes vaikas priprates buvo visada but su mama,na,bet kol dukryte nuvesdavau i kaciuku gr.,o eit reikia per lauka ir puikiai matau visada nykstuku gr langus.Niekada nemaciau,kad nors vienas vaikas butu nuvestas i miegamaji,ten tik matydavau,kad sauskelnes keicia.Tai va,siai dienai jau keleta darbeliu turime parsinese namie-klijuoja,bei piesia.Vakare kai ateinu pasiimt ne karta mazyli maciau ant aukletojos keliu,knygute skaito ar zodzius mokinasi,nors ne toks ir mazylis jis toj grupej

pagal ugi vienas is didesniu,nors lapkriti 2m.suejo

.Tai va,tik geri atsiliepimai,nuo sauskelniu atprato,na istiesu jau ir pries darzeli namie jau pratinomes,na bet paskutini "taska" sauskelniu istorijoj darzelis padejo

,be to ir kalbet po truputi daugiau pradejo,tinginiukas truputi mano mazius.Aukletoja Angel etai isvis keliais ant kilimo pakritusi su vaikais zaidzia ir t.t.
O Kaciuku gr. irgi viskas super

,Visa kelia kol vaziuojam namo,o vaziuot yra apie 20km.,daineles ir eilerastukai liejasi,net muzikos nereikia jungt

,tiesa,abu ismoko savarankiskai valgyt,katyte mano rengiasi pati,rubeliai graziai namie pacios sudeti ir dar daug daug sirdi dziuginanciu dalyku

.
Turiu draugiu kituose darzeliuse,kur sako kad vaikus nelabai mokina eilerastuku ar daineliu bei zaidimu,o musu darzely kai primokino tai per kaledas maniske ir uz mociutes,ir uz broli ir uz save turejo ka kaledu seniui pasakyti
na uzteks man cia tas litanijas klot,isklojau viska kas ant sirdies gulejo