Sveiki "Ozo" vaikuciai ir mamytes. Pirmiausia sveikinu vaikucius kurie pteko i "kaciuku"grupe

laaaaaaagai nuostabios aukletojos,musiske pernai lanke ir vis dar vaikui gaila, kad nebegali susitikt su gerosiom aukletojom Egle ir Regina ir su auklyte Janyte

. Nykstukuose, bent jau man atrode, taippat geros aukletojos buvo - Reda ir Angele, o auklyte kai mano mazius pradejo kalbeti Liule vadindavo

. Maziukui dar 2metuku nebuvo kai pradejom lankyti(vieno su puse men.truko iki 2m.),pirma savaite kaip ir dauguma vaiku noriai ejo i darzeli,o jau antraja savaite tiesiog verkianti palikdavau,bet man istiesu labai patiko aukletoju poziuris, kad nereikia mamoms pasilikti rytais su vaikuciais grupeje, ir tikrai,verksmai trukdavo tik kol iseidavau,po to labai graziai nukreipdavo mazylio demesi ir visa diena mama net nereikalinga budavo. Ir dar,labai dziaugiuosi, kad mazyli savo nuo 2metuku pradejau i darzeli leisti,daug lengviau adaptuojasi negu vyresni(dukryte metais vyresne pradejo eiti,tai tikrai daug sunkiau su ja buvo).
Na o dabar mes ir vel naujose grupese,labai nepatinka man tas vaiku kilnojimas is grupes i grupe,bet nieko cia jau manau nepakeisim. Labai noreciau ka nors apie peledziuku aukletojas suzinot

,kokiu atsiliepimu yra? Isanksto dekoju.
Nesirkit ir sekmes augant bei tobulejant