Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: l/d. Ozas

Sveikos mamytes 4u.gif
o rugsejo pirmajai kazkaip ruosiates ? Ar nesite gelyciu bigsmile.gif ir noreciau paklausti mamyciu is aitvareliu grupes ar zinote kur vesti ar bus kokia svente? Na visgi jau is lopselio pereinam i darzeli rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos mamytes. 4u.gif
na va, pries pora valandu palikau savo pupa peledziukuose.streso daugiau apturejau as, negu vaikas. jau nuo ryto dar namie apsiasarojus vaiksciojau verysad.gif . o nuejom i grupe, nutempem gelyciu aukletojai, o vaikas sako: tai duok buty mama ir eik is cia biggrin.gif bigsmile.gif . tai taip ir palikau. katik paskambinau, sake viskas gerai, asaru nebuvo, dar zaislus apziurineja lotuliukas.gif thumbup.gif ...ziuresim ar rytoj nores biggrin.gif
Atsakyti
Su rugsejo 1-aja!
Norejau paklausti, gal kurios nors vaikutis lanko Smalsucius?
Atsakyti
sveikutes mamytes. 4u.gif

mano mazoji dvi dienas i darza ejo noriai, kitas dvi iki grupes duru irgi noriai, o tik pamacius vaikus ir aukletoja prasidejo asaros, griuvinejimai, spardymaisi ir riksmai. ketvirtadieni palikau bliaunancia ir pati tik isedus i masina taip verkt pradejau atrode kad vaikui visam laikui sirdy sudauziau doh.gif penktadieni jau musu tetis neleido man vesti vaiko i darzeli, sake gana man ir vienos verksnes, o tai viena verkia darze, kita namie lotuliukas.gif

bet...vaikas pradejo naktimis i lova slapintis ir net nezinau ka daryti...tikiuosi praeis. doh.gif

ir dar vienas klausimukas: kada tos mamytes, kuriu vaikiukai pirma kart i darzeli eina planuojat palikti pietu miegeliui? as tai svarstau dar kita savaite nepalikt. net nezinau kaip elgtis.
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Nuo spalio 1 d, pradedam lankyti "Nykstuku" grupe, zinau kad viena aukletoja bus Glazinskiene, kitos pavardes neatsimenu. Gal kas ka zinot ir papasakot galit apie sia aukletoja. Labai jau rupi kas per zmogus ten mano maziu priziures. Is anksto dekoju.
Atsakyti
NA jau siek tiek prisiskaiciau apie sia nykstuku grupe, aisku atsiliepimu visokiu, pagyvensim pamatysim. Gal dar yra kas prades vesti nuo spalio 1d. i sia grupe?
Atsakyti
Mes einame nuo spalio pirmos į "Nykštukus" taip pat smile.gif. Apie auklėtoją Redą, kitos vyresniojo ("aitvarėlio") sūnaus auklėtojos minėjo, kad tai bus pagyvenusi, bet turinti daug patirties ir gera auklėtoja.
Atsakyti
Mes ir nuo spalio 1 d. lankysim "Nykstuku" grupe smile.gif
Atsakyti
Tai gerai tada bendrausim su nykstuku mamytem ir dalinsimes ispudziais patirtais mazyliu darzelyje, arba musu uzmatytu smile.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif

pradėjom ir mes nuo rugsėjo- keliaujam į kačiukų grupę. Kol kas didžiulė pagarba ir padėka auklėtojai Eglei 4u.gif 4u.gif (su kita auklėtoja dar nespėjom susipažinti). Mažoji pradžioj, kol nesuprato, kas čia per reikalai, tai visai normaliai į grupę eidavo (ašarų neperdaugiausiai...), bet va, atrodo, kad ir jai nušvito link ko čia einama, tai dabar apsikabina ir tyliai kūkčioja... Sunku ir jai ir man, bet tikimės geriausio ir žinoma, to paties linkim kitiem mirksiukas.gif 4u.gif

Mamytės, pasidalinkite savo patiritmi, kaip sekėsi pačioje pradžioje ax.gif
Atsakyti
Sveiki "Ozo" vaikuciai ir mamytes. Pirmiausia sveikinu vaikucius kurie pteko i "kaciuku"grupe thumbup.gif laaaaaaagai nuostabios aukletojos,musiske pernai lanke ir vis dar vaikui gaila, kad nebegali susitikt su gerosiom aukletojom Egle ir Regina ir su auklyte Janyte sad.gif . Nykstukuose, bent jau man atrode, taippat geros aukletojos buvo - Reda ir Angele, o auklyte kai mano mazius pradejo kalbeti Liule vadindavo smile.gif . Maziukui dar 2metuku nebuvo kai pradejom lankyti(vieno su puse men.truko iki 2m.),pirma savaite kaip ir dauguma vaiku noriai ejo i darzeli,o jau antraja savaite tiesiog verkianti palikdavau,bet man istiesu labai patiko aukletoju poziuris, kad nereikia mamoms pasilikti rytais su vaikuciais grupeje, ir tikrai,verksmai trukdavo tik kol iseidavau,po to labai graziai nukreipdavo mazylio demesi ir visa diena mama net nereikalinga budavo. Ir dar,labai dziaugiuosi, kad mazyli savo nuo 2metuku pradejau i darzeli leisti,daug lengviau adaptuojasi negu vyresni(dukryte metais vyresne pradejo eiti,tai tikrai daug sunkiau su ja buvo).
Na o dabar mes ir vel naujose grupese,labai nepatinka man tas vaiku kilnojimas is grupes i grupe,bet nieko cia jau manau nepakeisim. Labai noreciau ka nors apie peledziuku aukletojas suzinot g.gif ,kokiu atsiliepimu yra? Isanksto dekoju.
Nesirkit ir sekmes augant bei tobulejant sunglasses2.gif
Atsakyti
Mes irgi pelėdžiukuose, bet apie auklėtojas tai nieko absoliučiai nežinau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anytė: 17 rugsėjo 2009 - 11:42