mano mergina atvesta verkė, sutarė su akuklėtoja, kad jei labai blogai bus, paims anksčiau, jei aprims, liks iki pietų

QUOTE(sssvetacka59 @ 2009 09 15, 11:33)
Lauritaz o jus i zirniukus vaikstot?
Taip i zirniukus

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 09 15, 12:13)
mano mergina atvesta verkė, sutarė su akuklėtoja, kad jei labai blogai bus, paims anksčiau, jei aprims, liks iki pietų 

Maniskis irgi verkia jau automobilyje vaziuojant.

Pinavija, na ir kaip sekesi?
Mes iš pupyčių grupės....ašarų pakalnė.Porą dienų buvome, iš atvestų atvestų vaikų gal tik pora neverkė, o visi kiti
Net nesinori eiti ryte

QUOTE(sposa @ 2009 09 17, 09:22)
Mes iš pupyčių grupės....ašarų pakalnė.Porą dienų buvome, iš atvestų atvestų vaikų gal tik pora neverkė, o visi kiti
Net nesinori eiti ryte 

Maniskis vakar gal tik minute peverke,po to apsiramino ir zaide.bet va isigudrino kazkur persalti ir sloga baisi prisikabino,dar vakar diena viskas buvo gerai,o nakti prasidejo linksmybes,tai nevedziau sian i darziuka

na maniškė šiandien irgi nekaip atrodo
galvoju gal net nevesti...pradės man čia sirgti nuo pirmos dienos. Įdomiausia, kad šiaip visai niekad neserga 
Ir nakti baisiai blogai miegojo
Pinavija, tai tavoji Liepa?

Ir nakti baisiai blogai miegojo

Pinavija, tai tavoji Liepa?

Turiu tel.nr. kuri parašė auklėtoja Onutė. O jos pačios nėra, lyg serga. Gal kas galite parašyti, ar auklėtojos duoda asmeninius numerius, ar yra koks grupės? Ar įmesti "pupyčių" numeriuką.
as paskambinau tuo nr kur dave pirma diena ir pasakiau kad neateisim,tai pasake kad gerai,sveikit.na o pati jeigu ne darzelyje,tai turbut pranes kitai aukletojai
Liepa lyg pakimus
šiandien gal jau liks miegui, pasiimsim jei labai priešinsis

QUOTE(Dreksiuke @ 2009 09 17, 12:35)
Sveikos,
Mes is zirniuku grupes
Verkia ir pas mus mazuliai, bet kaip supratau tik tol kol atsisveikina su tevais
Mano dukryte pirmas 2 sav verke, o dabar jau su sypsena eina
Nesirkit, ir teigiamai nusiteikit
Beja, kaip sekasi atprast nuo pampersu?
Mes is zirniuku grupes

Verkia ir pas mus mazuliai, bet kaip supratau tik tol kol atsisveikina su tevais

Mano dukryte pirmas 2 sav verke, o dabar jau su sypsena eina

Nesirkit, ir teigiamai nusiteikit

Beja, kaip sekasi atprast nuo pampersu?

Maniskis dar visai nesipraso

maniškė pati eina ant puodo, irgi vis į tuliką vaikšto
dažnai būna avarijų kai užsižaidžia, bet rašiau aklėtojai, kad dažnai reikia pasodinti.
miegui tik pampersą dedamės
P.S. miega

dažnai būna avarijų kai užsižaidžia, bet rašiau aklėtojai, kad dažnai reikia pasodinti.
miegui tik pampersą dedamės
P.S. miega

nežinau, gal kažkur ir trumpai vaikai verkia, bet kai buvau valandėlę pupyčių grupėje, ten keletas vaikų verkė be jokių pertraukų. Taip gaila vargšiukų
Tik dauguma tyliai sėdi ir verkšlena, o maniškė tai davė koncertą, kad kitos grupės girdėjo