Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Pumpurėlis

mano mergina atvesta verkė, sutarė su akuklėtoja, kad jei labai blogai bus, paims anksčiau, jei aprims, liks iki pietų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sssvetacka59 @ 2009 09 15, 11:33)
Lauritaz o jus i zirniukus vaikstot?

Taip i zirniukus smile.gif

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 09 15, 12:13)
mano mergina atvesta verkė, sutarė su akuklėtoja, kad jei labai blogai bus, paims anksčiau, jei aprims, liks iki pietų  rolleyes.gif

Maniskis irgi verkia jau automobilyje vaziuojant. doh.gif

Pinavija, na ir kaip sekesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauritaz: 15 rugsėjo 2009 - 14:00
Mes iš pupyčių grupės....ašarų pakalnė.Porą dienų buvome, iš atvestų atvestų vaikų gal tik pora neverkė, o visi kiti cray.gif Net nesinori eiti ryte unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2009 09 17, 09:22)
Mes iš pupyčių grupės....ašarų pakalnė.Porą dienų buvome, iš atvestų atvestų vaikų gal tik pora neverkė, o visi kiti cray.gif Net nesinori eiti ryte unsure.gif

Maniskis vakar gal tik minute peverke,po to apsiramino ir zaide.bet va isigudrino kazkur persalti ir sloga baisi prisikabino,dar vakar diena viskas buvo gerai,o nakti prasidejo linksmybes,tai nevedziau sian i darziuka schmoll.gif .
Atsakyti
na maniškė šiandien irgi nekaip atrodo g.gif galvoju gal net nevesti...pradės man čia sirgti nuo pirmos dienos. Įdomiausia, kad šiaip visai niekad neserga smile.gif
Ir nakti baisiai blogai miegojo unsure.gif

Pinavija, tai tavoji Liepa? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sposa: 17 rugsėjo 2009 - 08:00
Turiu tel.nr. kuri parašė auklėtoja Onutė. O jos pačios nėra, lyg serga. Gal kas galite parašyti, ar auklėtojos duoda asmeninius numerius, ar yra koks grupės? Ar įmesti "pupyčių" numeriuką.
Atsakyti
as paskambinau tuo nr kur dave pirma diena ir pasakiau kad neateisim,tai pasake kad gerai,sveikit.na o pati jeigu ne darzelyje,tai turbut pranes kitai aukletojai
Atsakyti
Liepa lyg pakimus unsure.gif šiandien gal jau liks miegui, pasiimsim jei labai priešinsis
Atsakyti
Sveikos,

Mes is zirniuku grupes 4u.gif

Verkia ir pas mus mazuliai, bet kaip supratau tik tol kol atsisveikina su tevais 4u.gif

Mano dukryte pirmas 2 sav verke, o dabar jau su sypsena eina thumbup.gif

Nesirkit, ir teigiamai nusiteikit 4u.gif

Beja, kaip sekasi atprast nuo pampersu? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dreksiuke: 17 rugsėjo 2009 - 10:52
QUOTE(Dreksiuke @ 2009 09 17, 12:35)
Sveikos,

Mes is zirniuku grupes 4u.gif

Verkia ir pas mus mazuliai, bet kaip supratau tik tol kol atsisveikina su tevais  4u.gif

Mano dukryte pirmas 2 sav verke, o dabar jau su sypsena eina  thumbup.gif

Nesirkit, ir teigiamai nusiteikit  4u.gif

Beja, kaip sekasi atprast nuo pampersu?  doh.gif

Maniskis dar visai nesipraso doh.gif ,bet gal kai pastoviai matys jog kiti leliai patys daro ant puoduko,tai ir jis pasiprasys bigsmile.gif
Atsakyti
maniškė pati eina ant puodo, irgi vis į tuliką vaikšto biggrin.gif
dažnai būna avarijų kai užsižaidžia, bet rašiau aklėtojai, kad dažnai reikia pasodinti.
miegui tik pampersą dedamės

P.S. miega rolleyes.gif
Atsakyti
nežinau, gal kažkur ir trumpai vaikai verkia, bet kai buvau valandėlę pupyčių grupėje, ten keletas vaikų verkė be jokių pertraukų. Taip gaila vargšiukų verysad.gif Tik dauguma tyliai sėdi ir verkšlena, o maniškė tai davė koncertą, kad kitos grupės girdėjo doh.gif
Atsakyti