Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Pumpurėlis

as kai atvesdavau,tai aukletoja iskart ji kuo nors uzimdavo,o as iseidavau.pakeliui i darziuka tai aiskinu kad neverktu,kad zaistu su leliukais
Atsakyti
maniske ir 5dieni gryzo is darzo su didziausiu snargliu.. tai i darza neleidom nei vakar nei snd, o aukletojai tai butinai reikia pranest... kaip man baisu tos darzelio ligos.. pas mus mazas lialiukas namuose.. tai maniske jau spejo ji uzkrest snargliu... lenda buciuot, o neleist ir neiseina..ech..
del berniuku grupej, tai as bene 4 maciau smile.gif
Atsakyti
Kiek pamenu, pupyčių grupėjė auklėtoja sakė, kad didžioji dalis sąraše būtent berniukai. O vakar jų kažkaip man pasirodė grupėje labai nemažai. Mano mergina vis dar verkia doh.gif , laukiu kada pripras, o paskui bus antras etapas-pietų miegas, ko ji namuose jau pusė metų nedaro schmoll.gif Tiesa, kai tik atvedu ji man pradeda visa drebėti, lyg šaltis krėstų, ir tas man labai nepatinka. Šiaip ji nėra kažkokia baili, kieme pamačius vaikus, lekia griudama pas juos.
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2009 09 23, 09:41)
Kiek pamenu, pupyčių grupėjė auklėtoja sakė, kad didžioji dalis sąraše būtent berniukai. O vakar jų kažkaip man pasirodė grupėje labai nemažai. Mano mergina vis dar verkia doh.gif , laukiu kada pripras, o paskui bus antras etapas-pietų miegas, ko ji namuose jau pusė metų nedaro schmoll.gif Tiesa, kai tik atvedu ji man pradeda visa drebėti, lyg šaltis krėstų, ir tas man labai nepatinka. Šiaip ji nėra kažkokia baili, kieme pamačius vaikus, lekia griudama pas juos.

Gal berniuku daug atejo nuo pirmadienio,nes kai as vedziau tai buvo tik 2.o mano berno pietu miegas prasideda kazkur 5-6 vakaro bigsmile.gif.tai nezinau kaip jis darziuke miegos.ziuriu sian jau sveikas mano vaikinas,tai gal rytoj keliautu pas lelius.klausiau ar nori,tai linkciojo galva jog taip.bet kai man i darba nereikia,tai gal del visa ko pabusim dar iki pirmadienio namuose
Atsakyti
Mano mergina irgi snausti užsimano apie 16-17 val., tai neįsivaizduoju kaip auklėtoja susidoros taip anksti, nes guldo jau 12.30 val.g.gif
Atsakyti
SVEIKI,

Lauritaz, neinat i darziuka? Nebematau niekad jusu?

KAip sekasi, ar jau priprato musus mazieji zirniukai ir pupytes?

Atsakyti
QUOTE(Dreksiuke @ 2009 09 30, 11:06)
SVEIKI,

Maniskis po ligos isvis laukinis pasidare blink.gif ,vakar ir uzvakar jau pamates darzelio vartus rieke nesavo balsu doh.gif ,bet poto apsiramino ir net pietu miego pasiliko.o siandien tik lupa kvadratine padare kai aukletojai atidaviau,jokiu asaru.gal del to,jog i darziuka su savim drauge pasieme(pelyte).
Atsakyti
QUOTE(Dreksiuke @ 2009 09 20, 19:33)
thumbup.gif
Tikekimes greit greit pasveiksit:)

Lauritaz, gal ji ir issisiepus buvo, bet dabar vaiksto kaip robotukas uzsuktas ir burba, kad nenori pas lialias smile.gif

Maniskis irgi kai paklausia tetis ar vaziuosi pas leles sako ne smile.gif

QUOTE(Majaa @ 2009 09 21, 16:51)
Turiu klausimą: ar pačioje pradžioje vaikučius savo palikdamos atsisveikinat, ar išeinant patyliukais/greit? Nes aš saviškę palikau bežaidžiant, neatsisveikinus, o paskui ėmiau galvoti, kad gal negerai... unsure.gif

Man aukletojos sake, kad geriau nereikia.
Kuo greiciau, kad iseiciau, tada jiems ramiau buna. Ir pati girdejau kol isejau asaros baisulines, uzdariau duris po 1 min ramu smile.gif

QUOTE(sposa @ 2009 09 24, 14:54)
Mano mergina irgi snausti užsimano apie 16-17 val., tai neįsivaizduoju kaip auklėtoja susidoros taip anksti, nes guldo jau 12.30 val.g.gif

Maniskis kol namie budavo irgi eidavo apie 16 val miegot. O darze miega be jokiu problemu thumbup.gif

QUOTE(Dreksiuke @ 2009 09 30, 10:06)
SVEIKI,

Nebuvom savaite smile.gif Buvom isvaziave truputi pasisildyti biggrin.gif
Pergyvenau kaip seksis po savaites grizti pas leles, viskas visai normaliai. NUejo be jokiu asaru smile.gif
Ir siandien atejus i darzeli man paciai kazkaip linksmiau, girdziu vaikuciai jau duodasi jokiu asaru negirdejau. Aukletoja jau raminti turi ,kad neisijaustu besiduodami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sssvetacka59 @ 2009 09 30, 12:22)
Maniskis po ligos isvis laukinis pasidare blink.gif ,vakar ir uzvakar jau pamates darzelio vartus rieke nesavo balsu doh.gif ,bet poto apsiramino ir net pietu miego pasiliko.o siandien tik lupa kvadratine padare kai aukletojai atidaviau,jokiu asaru.gal del to,jog i darziuka su savim drauge pasieme(pelyte).

pas mus ir tas pats buvo, po savaites ligos i darza kai atvaziavo, tai is masinos islipus jau verkt pradejo... bet iesjus teciui greitai nurimo.. tai jau kazkaip normaliai.. paverkia tik atsisveikinant.. o jau kaip pasakoja apie vaikus gryzus.. sako, liepa serga, alanas irgi serga.. snd buvo gintare, tauras ir tt smile.gif snekorka

p.s. o pupyciu grupej joks susirinkimas nenusimato?
Atsakyti
Liepa šią savaitę nepasirodys, bijau, kad kitą sav. vėl iš naujo pratinsimės unsure.gif tėvų susirinkimo ir aš laukiu, gal reikia auklėtojų užklausti?
Atsakyti
Bet puse grupes serga,vakar tik 8 vaikai buvo.Mano vaikinas tai siandien jau be asaru nuejo,pasieme su savim dar viena zaisla.matyt teks kasdien savo zaisliukus nesiot kad jam linksmiau butu.
Jei neuzmirsiu,tai reiks pasiklaust aukletoju del susirinkimo
Atsakyti
QUOTE(sssvetacka59 @ 2009 10 01, 08:39)
Bet puse grupes serga,vakar tik 8 vaikai buvo.Mano vaikinas tai siandien jau be asaru nuejo,pasieme su savim dar viena zaisla.matyt teks kasdien savo zaisliukus nesiot kad jam linksmiau butu.
Jei neuzmirsiu,tai reiks pasiklaust aukletoju del susirinkimo

Labas rytas 4u.gif

oho, ''zirniuku'' grupej kol kas nera ligoniuku rolleyes.gif Duok Dieve ir nebutu.
Kazi kada sildyma zada ijungt g.gif

Mamytes , o kaip jus rengiat mazylius? Jie ten duksta laksto, baisu kad neperkaistu-tada ir kimba visokios slogos.
Atsakyti