Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Pumpurėlis

QUOTE(sposa @ 2009 09 17, 16:54)
nežinau, gal kažkur ir trumpai vaikai verkia, bet kai buvau valandėlę pupyčių grupėje, ten keletas vaikų verkė be jokių pertraukų. Taip gaila vargšiukų verysad.gif Tik dauguma tyliai sėdi ir verkšlena, o maniškė tai davė koncertą, kad kitos grupės girdėjo doh.gif

As kai is ryto vedziau,tai vaiku beveik nebuvo,todel ir negirdejau ar kiti labai verkia,o kai diena ateinu pasiimt,tai buvo verkianciu,uztat mano berniokas laimingas zaislais apsikroves.o kaip jusu vaikai valgo?ar noriai?
Atsakyti
valgo geriau nei namie biggrin.gif
ant durų kabo prašymas atnešti wc popieriaus, muilo, domestos, segtuvą darbeliams, dar kažką. nešėt jau?
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 09 17, 21:08)
valgo geriau nei namie  biggrin.gif
ant durų kabo prašymas atnešti wc popieriaus, muilo, domestos, segtuvą darbeliams, dar kažką. nešėt jau?

Dar kiek pamenu Fairy ploviklio indams, šiukšlėms maišelių.......5 lt vaikų žaislams, priemonėms. Aš nuperku kažką kasdien, ruošiu lauknešėlį smile.gif
Papkę galima kokią padoresnę nupirkti, bus vaiko darbeliams susidėti. Geriau tokią talpesnę, alle dėžutė. Gale metų auklėtoja atiduos su vaiko darbeliais.
Atsakyti
As treciadieni viska jau atidaviau.del tu 5 lt tai nezinau kada reik duot,bet kai reikes tai duosiu.o papke sake bet kokia tinka,tik nezinau ka i ja des,nes mano vaikinas nepiesia dar,jam geriau patinka namuose ant sienu paisyt,o ne ant popieriaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2009 09 17, 15:54)
nežinau, gal kažkur ir trumpai vaikai verkia, bet kai buvau valandėlę pupyčių grupėje, ten keletas vaikų verkė be jokių pertraukų. Taip gaila vargšiukų verysad.gif Tik dauguma tyliai sėdi ir verkšlena, o maniškė tai davė koncertą, kad kitos grupės girdėjo doh.gif

nu kaip sirdi suspaude, kai parasei, kad kazkas kamputyje verkslena.. maniske ir pupyciu grupe lanko.. viskas kaip ir normaliai, bet va, buvo per 3 sav pora dienu, kai sake, kad virkaliojo... bet visumoje tai gerai viskas.. tik tavo pasakymas "kamputyje verkslena" taip per sirdi uzdave, taip savo mazute isivaizduot pradejau... o siiap, jau 2 sav, kai lieka pietu miego. mano vaikas i kelnes ir i lova nedaro 100 metu, o va, darze, popiet pradej padaryt.. stresas.. bet jau tvarkosi, biski raminanciu hemeopatiniu pradejau duot..
Atsakyti
Tikrai neperdėjau, verkia mažiukai, vardais neminėsiu, nes tikrai mamoms liūdna pasidarys smile.gif Yra mačiau pora šaunuolių, viena panelytė, pasikabinusi rankinuką ant peties ir vienas berniukas, kuris greičiau pats ką nuskriaus, nei leisis skriaudžiamas biggrin.gif
Bet nieko nepadarysi, gaila ar nelabai, kitaip nepripras, tikiuosi tik, kad netruks labai ilgai tas laikotarpis. Auklėtoja sakė, kad kiekvienas rugsėjis toks su ašarėlėm būna.
Atsakyti
QUOTE(Dreksiuke @ 2009 09 17, 11:35)
Sveikos,

Mes is zirniuku grupes 4u.gif

Verkia ir pas mus mazuliai, bet kaip supratau tik tol kol atsisveikina su tevais  4u.gif

Mano dukryte pirmas 2 sav verke, o dabar jau su sypsena eina  thumbup.gif

Nesirkit, ir teigiamai nusiteikit  4u.gif

Beja, kaip sekasi atprast nuo pampersu?  doh.gif

Maciau taviske penktadieni po pietu issisiepusi iki ausu buvo thumbup.gif

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 09 17, 21:08)
valgo geriau nei namie  biggrin.gif

Nesem jau.

O apie papke jokia nesake mums g.gif

QUOTE(sssvetacka59 @ 2009 09 18, 11:26)
As treciadieni viska jau atidaviau.del tu 5 lt tai nezinau kada reik duot,bet kai reikes tai duosiu.o papke sake bet kokia tinka,tik nezinau ka i ja des,nes mano vaikinas nepiesia dar,jam geriau patinka namuose ant sienu paisyt,o ne ant popieriaus lotuliukas.gif

5 lt irgi jau atidavem smile.gif

O maniskis kazkodel po pietu miego kol dar guli prikrauna i pampersa, ko jau seniausiai nebudavo. unsure.gif
Atsakyti
Kaip manot ar reikia auklytem pranest jog dar savaite nelankysim?ar joms jokio skirtumo?nes vis dar sergam unsure.gif .
o pupyciu grupei tik 2 berniukai?nes isskyrus mano tai dar viena maciau,toks visada labai ramutis,kaip angeliukas bigsmile.gif
Atsakyti
manau pranešk mirksiukas.gif
mes rytoj tikrai neinam, menkas snarlys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sssvetacka59 @ 2009 09 20, 18:04)
o pupyciu grupei tik 2 berniukai?nes isskyrus mano tai dar viena maciau,toks visada labai ramutis,kaip angeliukas bigsmile.gif

thumbup.gif
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 09 20, 19:14)
manau pranešk  mirksiukas.gif
mes rytoj tikrai neinam, menkas snarlys  blush2.gif

Tikekimes greit greit pasveiksit:)

Lauritaz, gal ji ir issisiepus buvo, bet dabar vaiksto kaip robotukas uzsuktas ir burba, kad nenori pas lialias smile.gif
Atsakyti
Šiandien ir mes pradėjome vaikščioti į lopšelį - žirniukų grupę blush2.gif Pabuvom šiandien tik kelias valandas, toliau bus matyti biggrin.gif dėl verkimų galiu pasakyti, nes man šiandien leido pasibūti su savo mažąją šiek tiek blush2.gif Verkė tik viena mergaičiukė, ir mamos ir tetuko norėjo sad.gif O kiti pakankamai gerai nusiteikę tongue.gif Gal tik kažkiek kitos mergytės, kurios sėdėjo prie pusryčių stalo su verksniuke irgi buvo pradėjusios graudentis...bet auklėtoja kažkaip greit nuramino.
Turiu klausimą: ar pačioje pradžioje vaikučius savo palikdamos atsisveikinat, ar išeinant patyliukais/greit? Nes aš saviškę palikau bežaidžiant, neatsisveikinus, o paskui ėmiau galvoti, kad gal negerai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaa @ 2009 09 21, 16:51)
Turiu klausimą: ar pačioje pradžioje vaikučius savo palikdamos atsisveikinat, ar išeinant patyliukais/greit? Nes aš saviškę palikau bežaidžiant, neatsisveikinus, o paskui ėmiau galvoti, kad gal negerai... unsure.gif

geriausia išeiti kuo greičiau. Tada vaikiukas mažiau savęs gailisi mirksiukas.gif
Atsakyti