Sveikos mamytes
labai daug pasiskaiciau jusu rasytu komentaru apie "Pumpureli", ir tikrai negaliu pasakyti nieko gero apie si darzeli. Mano vaikutis lanko Pumpureli ir esu labai nepatenkinta aukletoja, kuri yra dabar. Lopselyje Onute ir Viktorija buvo tiesiog fejos, kurios labai myli vaikus, jos atsidavusios savo darbui ir vaikams. Kai turejom eiti i darzelinuku grupe, mums irgi dave aukletoja vardu ONUTE ir seimininkele RIMA. Is pradziu buvo viskas kaip ir nieko, na juk vaikai turi priprasti prie najos aukletojos ir panasiai. Bet praejo metai, mano vaikas pasidare labai neramus, uzdaras, eveik niekada nemaciau jo laimingo ir su sypsena. Bandziau su juo kalbetis, bet taip noeko ir nesuzinojau. Bet viena diena dar karta pabandziau pakalbet ir vaikelis man pasake : mama, jei as tau papasakosiu kaip su mumis elgiasi Onute ir Rima, busiu labai baisiai nubaustas. Nuo siu zodziu man er kuna nubego siurpas ir net nepajutau kaip apsiverkiau. Visgi po truputi, mes issisnekejome, pasakiau, kad apie tai niekas nesuzinos ir tai bus musu paslaptis. Nutariau, kad vaikui butu daug lengviau pasakoti, ir , kad as viska teisingai suprasciau, pazaisti darzeli : as buvau darzelinukas, o vaikas buvo Onute ir Rima. Taigi pusryciau prasidejo taip: atsisedau prie stalo, pavalgiau, bet neviska suvalgiu, tada vaikas priejo prie manes ir pasake as esu Rima. Suvalgyk viska ( jis nesnekejo , o reke) kai pasakiau, kad daugiau nenoriu, eme mane purtyt ir tiesiog paees sakute su maistu bande per prievarta man sukisti maista. Paklausiau ar Rima taip darzelyje daro, jis atsake, kad taip, sake, kad jis jos bijo, nes vienam vaikui ji kiso maista per prievarta, ir tas vaikas prie stalo apsiveme, taigi mano berniukas sake, kad stengiasi suvalgyti viska, kad ir jam taip nepadarytu, nors pavalgius jam buna labai bloga.
Vaikui neparodziau, kaip man skaudu, kad su juo taip elgiasi. Mes zaideme toliau, tai buvo pietu miegas : atsiguliau i lova ir tiesiog neuzsimerkiau, mano vaikas priejo prie manes ir eme purtyti, rekti, kad miegociau. Paklausiau kodel jis taip daras, atsake: taip daro Onute. O cia jau perpilde visas ribas. Zaidima baigem ir pasisnekejom, kad apie tai niekas nesuzinos, o jei tai kartosis jis man pasakys. Taip ir sutarem. Kita diena nuvedziau ji i darzeli, Onute su Rima buvo kaip visa laika nemalonios ir susiraukusios. Palikau vaika grupeje ir isejau. Vakare atejau pasiimti ir ka gi as pamaciau, vaikas buvo niekiek nepasikeites, toks pats liudnas. Nuvaziavau namo ir paklausiau ar ir siandien buvo tas pats kaip visada. Jis atsake, kad taip. Dar kita ryta nuvedusi vaika i darzeli pradejau kalbetis su Onute, ir issakiau viska, ka galvoju apie toki jos elgiasi su vaikais, ir ispejau, kad jei mano priekaistai jai neatsilieptu mano berniukui. Koki menesi buvo viskas gerai, vaikas pradejo bendrauti, pasipasakoti, atsirado sypsena veide. Bet po kiek laiko vel eme viskas kartotis, taigi sie metai jau paskutiniai, ir nuo rugsejo men i grupe atejo kita aukletoja-padejeja( Onutes padejeja) Jurate. Kai mano vaikas pradejo pasakoti apie Jurate ir Onute, tai buvo kaip diena ir naktis. Jurate- mylinti vaikus, kiekviena ryta pasitinka vaikus su supsena, kiekviena vaika apkabina ir paklausia kaip laikosi, - tai tiesiog angelas. Onute- tikra ragana, niekada nesisypso, nei paklausia ar viskas gerai. Taigi mielos mamytes, jei jums pateks aukletoja Onute, imkites visu priemoniu, kad tik perkeltu i kita grupe. SEKMES. Jei ka, rasykite, butinai atsakysiu ir padesiu, tikrai nenoriu, kad nors vienas vaikas patirtu tai, ka patire manasis.

Vaikui neparodziau, kaip man skaudu, kad su juo taip elgiasi. Mes zaideme toliau, tai buvo pietu miegas : atsiguliau i lova ir tiesiog neuzsimerkiau, mano vaikas priejo prie manes ir eme purtyti, rekti, kad miegociau. Paklausiau kodel jis taip daras, atsake: taip daro Onute. O cia jau perpilde visas ribas. Zaidima baigem ir pasisnekejom, kad apie tai niekas nesuzinos, o jei tai kartosis jis man pasakys. Taip ir sutarem. Kita diena nuvedziau ji i darzeli, Onute su Rima buvo kaip visa laika nemalonios ir susiraukusios. Palikau vaika grupeje ir isejau. Vakare atejau pasiimti ir ka gi as pamaciau, vaikas buvo niekiek nepasikeites, toks pats liudnas. Nuvaziavau namo ir paklausiau ar ir siandien buvo tas pats kaip visada. Jis atsake, kad taip. Dar kita ryta nuvedusi vaika i darzeli pradejau kalbetis su Onute, ir issakiau viska, ka galvoju apie toki jos elgiasi su vaikais, ir ispejau, kad jei mano priekaistai jai neatsilieptu mano berniukui. Koki menesi buvo viskas gerai, vaikas pradejo bendrauti, pasipasakoti, atsirado sypsena veide. Bet po kiek laiko vel eme viskas kartotis, taigi sie metai jau paskutiniai, ir nuo rugsejo men i grupe atejo kita aukletoja-padejeja( Onutes padejeja) Jurate. Kai mano vaikas pradejo pasakoti apie Jurate ir Onute, tai buvo kaip diena ir naktis. Jurate- mylinti vaikus, kiekviena ryta pasitinka vaikus su supsena, kiekviena vaika apkabina ir paklausia kaip laikosi, - tai tiesiog angelas. Onute- tikra ragana, niekada nesisypso, nei paklausia ar viskas gerai. Taigi mielos mamytes, jei jums pateks aukletoja Onute, imkites visu priemoniu, kad tik perkeltu i kita grupe. SEKMES. Jei ka, rasykite, butinai atsakysiu ir padesiu, tikrai nenoriu, kad nors vienas vaikas patirtu tai, ka patire manasis.
[. Bet viena diena dar karta pabandziau pakalbet ir vaikelis man pasake : mama, jei as tau papasakosiu kaip su mumis elgiasi Onute ir Rima, busiu labai baisiai nubaustas. Nuo siu zodziu man er kuna nubego siurpas ir net nepajutau kaip apsiverkiau. Visgi po truputi, mes issisnekejome, pasakiau, kad apie tai niekas nesuzinos ir tai bus musu paslaptis. Nutariau, kad vaikui butu daug lengviau pasakoti, ir , kad as viska teisingai suprasciau, pazaisti darzeli : as buvau darzelinukas, o vaikas buvo Onute ir Rima. Taigi pusryciau prasidejo taip: atsisedau prie stalo, pavalgiau, bet neviska suvalgiu, tada vaikas priejo prie manes ir pasake as esu Rima. Suvalgyk viska ( jis nesnekejo , o reke) kai pasakiau, kad daugiau nenoriu, eme mane purtyt ir tiesiog paees sakute su maistu bande per prievarta man sukisti maista. Paklausiau ar Rima taip darzelyje daro, jis atsake, kad taip, sake, kad jis jos bijo, nes vienam vaikui ji kiso maista per prievarta, ir tas vaikas prie stalo apsiveme, taigi mano berniukas sake, kad stengiasi suvalgyti viska, kad ir jam taip nepadarytu, nors pavalgius jam buna labai bloga.
[/quote]
Viespatie, kaip tokios moterys gali dirbti darzelyje su vaikais
Su tokiomis raganomis reikia kariauti, ne pro sali joms butu pasistazuoti. Tarybines bobos.
Man truksta zodziu. O AS SAVO ANGELIUKA UZRASIAU I SI DARZELI
[/quote]
Viespatie, kaip tokios moterys gali dirbti darzelyje su vaikais

Su tokiomis raganomis reikia kariauti, ne pro sali joms butu pasistazuoti. Tarybines bobos.
Man truksta zodziu. O AS SAVO ANGELIUKA UZRASIAU I SI DARZELI

QUOTE(Ditė @ 2006 09 28, 21:42)
Susirupinusi, papasakok ar cia jau didesniu grupej?Maniskis lanko lopseli ten ....Gali ir i az, ir dar kokioj grupej buvot lopselinej?
Labas Dite, malonu, kad paklausei ir dar geriau, kad domiesi savo vaiko auklejimu

O mes lankom didesniu grupe. Taigi, kai jus kels i didesniu grupe, nuosirdziai patariu prasytis, kad tik jums nepatektu Onute ir Rima. Zinoma, jei pas tave mergaite, tada gali buti ir ta grupe, kur lankom ir mes, mat sitos aukletojos labiau myli mergaites

QUOTE(mersi @ 2006 10 10, 13:42)
Sveikos!
Mano mažylė pradėjo lankyti šį darželį, lopšelio grupę Žirniukas, kolkas viskas
Auklėtoja ir šeimininkė labai malonios, švelnios, grupė jauki, tvarkinga 
Mano mažylė pradėjo lankyti šį darželį, lopšelio grupę Žirniukas, kolkas viskas

Musu atsiliepimai apie lopselinuku aukletojas irgi tik patys geriausi

Man šitas darželis kol kas labai patinka. Einame dar tik nuo rugsėjo, bet vaikas labai greitai priprato ir labai nori ten eiti-manau, tai pats tikriausias ženklas, kad jam gerai.Maniškis lopšelinukas, jam 1m ir 8 mėn,dauguma vaikuciu vyresni. Ir maistas, ir tvarka, ir bendravimas man labai patinka. Auklėtoja Danguolė tiesiog kaip musu mociute- visada su sypsena, visada papasakos, kaip vaikui sekesi, ka jis veike, kiek valge, ir t.t.- viska, kas idomu.Aukletoja Onute dar neilgai buvo. lygtai sirgo, bet tiek kiek buvo, irgi patiko.Zodziu, esame visi patenkinti, manau, kad taip bus ir toliau. Pastebim sunaus progresa- ir kalbeti pradejo daugiau, ir draugauti, bendrauti nori, kartais jau net ir ant puodo pasipraso. Savaitgali sunku pro sali pravesti- prasosi i vidu. Labai maloni ir auklyte(vardo nezinau). Negaliu pasakyti apie kitas grupes ir aukletojas, bet direktore irgi paliko malonu įspudi. Manau, kad tvarka cia yra. O del skurdumo...Manau, visur panasus stovis, nemazai darzeliu aplankiau, bet privaciuose juk apie 1000 reikia moketi- todel ten visko ir yra. O vaiko ugdymui, manau, tikrai priemoniu uztenka, o juk tai yra svarbiausia. Nesvarbu, kad galbut jos pigios. tai vaikams tik i nauda-nenumaterialės taip greit, kaip kai kuriu turtingu tėveliu, kurie turi viska ir dar tas viskas-labai brangus daiktai. Svarbu- prieziura, rupestis ir zmogiskumas.O cia tai jus rasite.
Maistas taip pat labai ivairus-ir mesa, ir zuvis, ir darzoves, vaisiai-as tikrai tiek neprigalvociau.
Grupes tikrai rakinamos.Nenorekit, kad butu uzrakinta ryte, ar vakare, kai vaikus atvesti ar pasiimti reikia.O diena tikrai uzrakinta.
Uzsirasem beveik pries metus.Gyvenam salia.
Maistas taip pat labai ivairus-ir mesa, ir zuvis, ir darzoves, vaisiai-as tikrai tiek neprigalvociau.
Grupes tikrai rakinamos.Nenorekit, kad butu uzrakinta ryte, ar vakare, kai vaikus atvesti ar pasiimti reikia.O diena tikrai uzrakinta.
Uzsirasem beveik pries metus.Gyvenam salia.
Sveikos mamytes!!!
mano dukrele lanke lopseli pas Onute ir Viktorija
, tai as labai patenkinta buvau, nors maniske ir sunkiai adaptavosi, bet aukletoja tikrai stengesi kad vaikui gera butu. siais metais mergaite lanko darzeli, tai pas Aurelija ir Jurate, tai mano vaikas labai noriai eina i darza. man sitos aukletojos paliko labai gera ispudi, labai uzsimineja su vaikais-piesia, klijuoja, lipdo. mergaite mano ismokus eilerastuku, deklamuoja namuose. kai klausiu ar myli aukletojas, tai sake kad labai myli. tai kaip ir pasako viska.
perskaiciau cia mamytes atsiliepius apie onute, tai brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, siurpas nuejo kunu, visai netinkanti aukletoja dirbt su vaikais
tai darzeli gerumas priklauso tik nuo aukeltoju, pas kokia aukletoja papulsi, nes materialine baze ju visu labai panasi. yra keleta labai jau geru, bet i juos sudetinga pateikti,. siaip esu patenkinta darzeliu, nes patekome pas labai geras aukletojas, aciu joms
mano dukrele lanke lopseli pas Onute ir Viktorija

perskaiciau cia mamytes atsiliepius apie onute, tai brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, siurpas nuejo kunu, visai netinkanti aukletoja dirbt su vaikais

tai darzeli gerumas priklauso tik nuo aukeltoju, pas kokia aukletoja papulsi, nes materialine baze ju visu labai panasi. yra keleta labai jau geru, bet i juos sudetinga pateikti,. siaip esu patenkinta darzeliu, nes patekome pas labai geras aukletojas, aciu joms

Sveikos!
Mano dukrytė jau metus lanko šį darželį ir atsiliepimai apie jį, o tiksliau auklėtoją REGINĄ ir dabartinę šeimininkę NIJOLĘ patys geriausi. Labai šiltos ir geros, sugeba vaikus išklausyti, sudominti, mokyti. Ir nors planuojam išsikelti gyventi į kitą rajoną, rimtai mąstom toliau vežioti į Pumpurėlį
Mano dukrytė jau metus lanko šį darželį ir atsiliepimai apie jį, o tiksliau auklėtoją REGINĄ ir dabartinę šeimininkę NIJOLĘ patys geriausi. Labai šiltos ir geros, sugeba vaikus išklausyti, sudominti, mokyti. Ir nors planuojam išsikelti gyventi į kitą rajoną, rimtai mąstom toliau vežioti į Pumpurėlį