Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Pumpurėlis

mes ir užsirašėm į šitą darželį, kai mažiui tik 5 mėn. buvo, o keliausim nuo rudens - būsim tik pusantrų g.gif
Atsakyti
Gal žinote ar yra Pumpurėlyje grupė, kurioje dirbama pagal Valdorfo ugdymo sistemą?
Atsakyti
kiek žinau, ne. Bet aš mažai žinau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2007 03 16, 23:56)
kiek žinau, ne. Bet aš mažai žinau  mirksiukas.gif

Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mersi @ 2006 10 10, 13:42)
Sveikos!
Mano mažylė pradėjo lankyti šį darželį, lopšelio grupę Žirniukas, kolkas viskas  thumbup.gif  Auklėtoja ir šeimininkė labai malonios, švelnios, grupė jauki, tvarkinga thumbup.gif

Sveika,
Mes irgi pradėjom lankyti šią grupę. Kol kas įspūdžiai kuo geriausi. Vaikas grižta linksmas, daug visko pasakoja (savo kalba tik biggrin.gif ) Tik bėda, kad nieko nevalgo arba sriubos kartais šiek tiek.
Gal yra ir daugiau mamyčių, kurių vaikai lanko grupę Žirniukas, pas auklėtoją Almą ?(kitos auklėtojos vardo dar nezinau blush2.gif ), pabendrautume ax.gif
Atsakyti
mano panelė lankė pas šias auklėtojas. Kita auklėtoja Danguolė, auklytė Teresė. Nuostabios moterys.
Ir savo mažąjį jau pas jas užrašiau thumbup.gif
Atsakyti
LABAS VISIEMS,MANO DUKRYTE LANKO SI DARZELI NUO RUDENS,ESU LABAI PATENKINTA SIO DARZELIU,AUKLETIJA DANGUOLE IR ONUTE TIKRAI LABAI FAINOS,VISA PASITINKA VAIKA SU SYPSENA bigsmile.gif APKABINA.DIREKTORE IRGI LABAI MALONI,UZ NIEKA NEKEISCIAU SIO DARZELIO,IR TIESA VAIKUS MAITINA LABAI GERAI. thumbup.gif
Atsakyti
Pilnai pritariu tau. Aš irgi labai patenkinta šiuo darželiu ir ten dirbančiomis moterimis.
Atsakyti
Nuo rudens planuojam eiti i darzeli,dukrai bus 2m. ir 6men.Gal yra panasaus amzio vaikus turinciu mamyciu,kurie irgi nuo rudens lankys si darzeli.Ar jusu vaikai moka savarankiskai pavalgyti,papraso ant puoduko?Nors dar visa vasara pries akis, as jau nerimauju kaip ji adaptuosis,nes labai prisirisusi prie manes g.gif 4u.gif
Atsakyti
mano mergytei kaip tik 2 m ir 6 menesiai,mes jau lankom si darzeli nuo spalio,lopseliu grupiu,bet pasake nuo rudens eis i vyresneliu grupe,valgyt pati biski moka,bet dar su pampoersais,taigi nesijaudink renika.darzeli mano mergytei labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
Gera naujiena - Pumpurėlyje jau daro naują tvorą 4u.gif

Bet mano vaikai greičiausiai negalės lankyti šitą darželį, nes sūnui nėra vietos verysad.gif
Atsakyti
[quote=Pingvinukas,2007 08 09, 14:24]
Gera naujiena - Pumpurėlyje jau daro naują tvorą 4u.gif

Siandien i Pumpureli skambinau.Nes siais metais savo dukrytes neleisim i darzeli, o dar kita rudeni. Namuose sedesiu su kita dukryte, tad nutarem, kad neverta leisti. Tegul pabuna namuose. O jai dar dvieju nera, tik gruodzio men bus.
Paskambinau direktorei, ji sake, kad darzelyje daromas remontas. Tai gal dabar bus tvarkingiau. Ydomu jie langus keis? g.gif
Atsakyti