mes ir užsirašėm į šitą darželį, kai mažiui tik 5 mėn. buvo, o keliausim nuo rudens - būsim tik pusantrų

Gal žinote ar yra Pumpurėlyje grupė, kurioje dirbama pagal Valdorfo ugdymo sistemą?
kiek žinau, ne. Bet aš mažai žinau

QUOTE(mersi @ 2006 10 10, 13:42)
Sveikos!
Mano mažylė pradėjo lankyti šį darželį, lopšelio grupę Žirniukas, kolkas viskas
Auklėtoja ir šeimininkė labai malonios, švelnios, grupė jauki, tvarkinga 
Mano mažylė pradėjo lankyti šį darželį, lopšelio grupę Žirniukas, kolkas viskas

Sveika,
Mes irgi pradėjom lankyti šią grupę. Kol kas įspūdžiai kuo geriausi. Vaikas grižta linksmas, daug visko pasakoja (savo kalba tik

Gal yra ir daugiau mamyčių, kurių vaikai lanko grupę Žirniukas, pas auklėtoją Almą ?(kitos auklėtojos vardo dar nezinau

mano panelė lankė pas šias auklėtojas. Kita auklėtoja Danguolė, auklytė Teresė. Nuostabios moterys.
Ir savo mažąjį jau pas jas užrašiau
Ir savo mažąjį jau pas jas užrašiau

Pilnai pritariu tau. Aš irgi labai patenkinta šiuo darželiu ir ten dirbančiomis moterimis.
Nuo rudens planuojam eiti i darzeli,dukrai bus 2m. ir 6men.Gal yra panasaus amzio vaikus turinciu mamyciu,kurie irgi nuo rudens lankys si darzeli.Ar jusu vaikai moka savarankiskai pavalgyti,papraso ant puoduko?Nors dar visa vasara pries akis, as jau nerimauju kaip ji adaptuosis,nes labai prisirisusi prie manes

Gera naujiena - Pumpurėlyje jau daro naują tvorą
Bet mano vaikai greičiausiai negalės lankyti šitą darželį, nes sūnui nėra vietos

Bet mano vaikai greičiausiai negalės lankyti šitą darželį, nes sūnui nėra vietos

[quote=Pingvinukas,2007 08 09, 14:24]
Siandien i Pumpureli skambinau.Nes siais metais savo dukrytes neleisim i darzeli, o dar kita rudeni. Namuose sedesiu su kita dukryte, tad nutarem, kad neverta leisti. Tegul pabuna namuose. O jai dar dvieju nera, tik gruodzio men bus.
Paskambinau direktorei, ji sake, kad darzelyje daromas remontas. Tai gal dabar bus tvarkingiau. Ydomu jie langus keis?

Siandien i Pumpureli skambinau.Nes siais metais savo dukrytes neleisim i darzeli, o dar kita rudeni. Namuose sedesiu su kita dukryte, tad nutarem, kad neverta leisti. Tegul pabuna namuose. O jai dar dvieju nera, tik gruodzio men bus.
Paskambinau direktorei, ji sake, kad darzelyje daromas remontas. Tai gal dabar bus tvarkingiau. Ydomu jie langus keis?