Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Pumpurėlis

QUOTE(amila1 @ 2007 08 17, 15:25)
Ydomu jie langus keis? g.gif

Kai kuriose grupėse langai pakeisti 4u.gif Su laiku turėtų visur pakeisti 4u.gif
Atsakyti
Buvau nuejusi i darzeli. Perasiau kitam rudeniui savo vaika ir uzrasiau antra. Sake direktore, kad labai daug norinciu si rudeni lankyti. Nelabai yra vietu. Gerai, kad mes anksciau uzrasem. Kai dukrytei buvo vos keli menesiai.
O siaip pasikeitimu dideliu nemaciau ten, nors ir remontas sake vyksta g.gif
Atsakyti
Sveiki,
Na štai mes iš lopšelinukų grupės perėjom į darželinukų Ramunėlių grupę pas auklėtojas Vaidą ir Reginą. Gal kas turit kokių atsiliepimų apie jas?
Auklėtoja Vaida paliko neblogą įspūdį, bet vat... sūnus taip tvarkingai viską darė ant puodelio, o čia jų nėra, negalima, nes darželis jau nebe lopšelis.... schmoll.gif
Tikekimes pavyks lengvai adaptuotis.... blink.gif
Atsakyti
Na atsiliepkit, kas ejo i Ramuneliu grupe, kaip sekesi? 4u.gif
Siaip vaikas linksmas, atsirado ir puodeliai keli, zodziu problema ispresta smile.gif
Atsakyti
MES SIANDIEN PEREJOM I VARPELIU GRUPE IS LOPSELIO,TAI NEZINAU KAIP SEKSIS ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulita @ 2007 09 03, 18:47)
MES SIANDIEN PEREJOM I VARPELIU GRUPE IS LOPSELIO,TAI NEZINAU KAIP SEKSIS ax.gif

Labukas,
vakar mažę pirmą kartą nuvedžiau į darželį. Maniškė irgi varpelių grupėj. šiaip labai jai patiko ir auklėtoja sakė, kad linksma buvo, bet va miegoti nepasiliko. žliumbė apsiselėjus, tai kadangi net neplanavau palikti miego, pasiėmiau. Šiandien dar irgi nepaliksiu. Auklėtoja Onutė man maloni pasirodė. Ryte vaikučiai irgi visi užsiėmę knygeles skaitė. tikiuosi ir toliau viskas normaliai klosis smile.gif
Atsakyti
Man irgi pasirode maloni aukletoja,bet kita jauna tokia kur pavaduoja Onute tai nelabai patiko.
Atsakyti
Man jauna kol kas neužkliuvo. Aišku atrodo, kad saugiau palikti patirties turinčiai, bet kol saviškei padėjau užmiginėti, tai ji labai gražiai kitus vaikučius migdė smile.gif sunku jai tikriausiai tokiai jaunutei su vaikučiais, bet manau, kad su auklytės pagalba susitvarko.
Atsakyti
Mano merga lankė "Varpelių" grupę. Auklėtojos ir auklytė superinės. Gaila, kad jau išaugom verysad.gif
Atsakyti
Man tai irgi visos tokios šiltos ir geranoriškos. smile.gif gerai, kad mes dar pas jas būsim smile.gif
Atsakyti
Ištisus 3 metus smile.gif
Atsakyti
WOW smile.gif SMAGUMĖLIS wink.gif TIKIUOSI, KAD VISKAS IR TOLIAU NORMLIAI KLOSIS. AIŠKU LAIKO DAR NEDAUG PRAĖJO, BET MUMS KOL KAS PATINKA tongue.gif
Atsakyti