Įkraunama...
Įkraunama...

Medžiagos siuvimui- likučiai

gal pas ka nors yra uzsilikusios languotos raudonai zaliai medziagos? na tokiu anglisku ar skotisku motyvu... smile.gif
Atsakyti
Ieskau medziagytes, kuri tiktu siuvimui kryzeliu. Melsvu atspalviu.
Jei turit kokiu pasiulymu - rasykite i AZ. Man mazyciu reikia ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Labai reikia medžiagų. Dovanojamų .Idealiausi matmenys būtų 1.5-2mx0.5-1m. Bet tinka ir mažesni/didesni likučiai. Kuo spalvingesni, ryškesni tuo geriau.
Labai laukiu pasiūlymų ax.gif
Vilnius
Atsakyti
labutis 4u.gif
priimsiu visokias audiniu ,kailiu ,odos ,atraizas--pasiimsiu pati kad jums nebutu papildomas darbas. as jas paverciu ivairiais reikalingais daiktais.
labai didelis aciu
cia panaudoti seni nenesiojami dzinsai smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beskaiste: 27 vasario 2010 - 19:44
Turiu keleta rusiu audiniu, bet...man juos atidave tokia mociute ir kur ji juos laike nezinau, bet jie persigere senienos ir pelesio kvapu. Audiniai tvarkingi, neblogi, tik kaip isnaikinti ta kvapa, neturiu zalio supratimo. Dovanoju, nes kitaip jie keliaus i siuksliu deze. Ir dar galeciau prideti kokia 10 riciu siulu.
Gyvenu Kedainiuose, bet daznai bunu Kaune.
Jei sudomino-i AZ.
Atsakyti
noriu pasiūti keputytę vasarai raudona su baltais taškeliais dukrytei,

ieškau jai tinkamos medvilnės . vilnius, galiu atsisiusti.

Prašau į AŽ biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingredd @ 2009 09 25, 23:40)
sveikos, gal matete kur pirkti neperslampamos medziagos, noriu vaikui dideli uzvalkala pasiuti ciuziniui...

mes tai panaudojom tam nuo langų dengiančių rulolno vidu, nes turėjom tokį ciratinį.
Atsakyti
turiu sviesios karamelines paltines medziagos gal daugiau nei1,5 noriu keistis i kokia kita,paltine medziaga,galiu ir parduot arba keist i kokia kita tik ne i trikotaza smile.gif jei sudomins paeasykit savo el pasta atsiusiu foto kaunas
Atsakyti
ieskau lininiu medziaguku,likuciu 4u.gif prasau man i az
Atsakyti
Linines atraižas ir aš priimčiau.nebrangiai ir pirkčiau.Tiktų ir medvilnė.Siūlykite į až
Atsakyti
Sveikutės,
gal žinot, kur būtų galima įsigyti odos atraižėlių?
Atsakyti

! 
Ši tema TIK keitimuisi arba dovanojimui. Pakartotinai radus panašaus (reklaminio/komercinio) pobūdžio žinutes, jos bus ištrintos be perspėjimo, o dalyviams skirti vieši įspėjimai.
Atsakyti
Gal kas turit juodo ar tamsiai žalio aksomo atraižų ? Siūlykit į AZ.
Atsakyti