Įkraunama...
Įkraunama...

Medžiagos siuvimui- likučiai

Aš irgi ieškau lininių ar medvilninių atraižėlių, galima ir visai smulkių.
Aplink Kauną.
Atsakyti
Gal kas turite senos rusiskos flaneles? Gal pas ka nuo senu laiku spintose guli
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2010 08 03, 19:10)
Gal kas turite senos rusiskos flaneles? Gal pas ka nuo senu laiku spintose guli
4u.gif

pas mane yra tokios kazkokios raudonos nelabai grazios smile.gif o seip flaneles yra Gariunuose arba Urme tokios grazios vaikiskos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gidli @ 2010 08 03, 19:22)
pas mane yra tokios kazkokios raudonos nelabai grazios smile.gif o seip flaneles yra Gariunuose arba Urme tokios grazios vaikiskos smile.gif

bent jei tokia kaip Kauno bazese - tai labai plona, traukiasi net nuo skalbimo (nuo dziovykles dar labiau) ir labai susivelia, be to pablunka todel sumaniau rusiskos pasieskoti, ji bent storesne.
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2010 08 03, 23:05)
bent jei tokia kaip Kauno bazese - tai labai plona, traukiasi net nuo skalbimo (nuo dziovykles dar labiau) ir labai susivelia, be to pablunka todel sumaniau rusiskos pasieskoti, ji bent storesne.

na jo tas tai tikra tiesa smile.gif
Atsakyti
gal merginos zinote kur kaune nusipirkti medziagos neperslampamos, paklodei pasisiuti? ax.gif
Atsakyti

! 
Kiek galima kartoti, kad ČIA NE PARDAVIMAMS skirta tema ! Pakartotinai radus tokio pobūdžio žinutes, tema bus ištrina visam laikui, be jokios galimybės vėl ją atidaryti.

i 
Mielosios, gal prieš pažeidinėjant temos taisykles, pagalvokime apie galimas pasekmes.
Atsakyti

i 
Visos iki vienos žinutės (tiek senos, tiek  naujos) , kurios neatitinka šios temos taisyklių, yra be atskiro perspėjimo pašalintos / pašalinamos.

Taip pat neleistinos žinutės su aktyviomis nuorodomis į galerijas, kur nurodytos audinių kainos ar pan.  
Atsakyti
QUOTE(Cikita_G @ 2010 08 22, 09:12)
gal merginos zinote kur kaune nusipirkti medziagos neperslampamos, paklodei pasisiuti? ax.gif

Jums reik gal ieskot impregnuotos medziagos, ji nepraleidzia dregmes. Nes as vaikams ilgai ieskojau tokio kaip nailono, bet niekur negavau Kaune. Tai pasiule impregnuota tokia kaip drobe ar kazkas panasaus. Tai ziurstu prisisiuvau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal turi siulu siuvimui daugiau baltu ir pilku,dar ieskau medziagytes siuvinejimui.arba keist arba padovanoti....IESKAU....i az.Klaipeda
Atsakyti
Sveiki, gal zinote kur kaune pigesnes paltines medziagos? man reikia juodos skraistei ax.gif gal turite kazkas?
Atsakyti
Gal kas turite paralono atraižų? Zamšo (rudos spalvos) Labai lauksiu pasiūlymu į-až smile.gif
Atsakyti