Įkraunama...
Įkraunama...

Medžiagos siuvimui- likučiai

Sveikos merginos,
gal turite pigiau medžiagos skirtos siuvinėti kryželiu? ax.gif
Atsakyti
gal kas turi pasiulyti kanvos issiuvinejimui?
Atsakyti
Gal kas turite Kaune pasiulyti dermantino? noriu pasiuti sedmaisi (-ius) 4u.gif
Atsakyti
priglausciau senus nereikalingus audinius, atraizas. Lauksiu AZ
Atsakyti
ieskau likuciu medziageliu ryskiu spalvu geletu ar siaip su ornamentais, butinai ryskiu taip pat pirkciau alyvines ar sviesiai rozines spalvos medziagos 1,5x1 m , lauksiu az, p.s. gal kas turi medziaginiu geliu ar drugeliu dekorui taip pat ieskau
Atsakyti
Turinčios audinių ir jų likučių pardavimui, pasiūlykite čia 4u.gif
Atsakyti
Laba gal kas turi bet kokiu spalvotu ir vienspalviu audiniu? Butu gerai , kad tu audiniu butu nemazai ir kad jie butu ne po mazas atraizas. Nes as uzsiiemineju (zaislus siunu) tai man reiketu audiniu kas gali padovanoti ar keisti i saltainiu 1 dezute.......
rasykit man i Až. Butu gerai kuo greiciau. mirksiukas.gif

Vilnius. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzekomutis: 25 vasario 2011 - 13:52
O gal kas zinot ar yra kaune parduotuve kurioje pardavinejami medziagu likuciai? nes va Klaipedoje yra visai gera parduotuve, kurioje tai daro?
Atsakyti
man ir tai butu idomu ir aktualu
Atsakyti
QUOTE(Vika852 @ 2011 03 03, 11:48)
O gal kas zinot ar yra kaune parduotuve kurioje pardavinejami medziagu likuciai? nes va Klaipedoje yra visai gera parduotuve, kurioje tai daro?

Textilis turi savo isparduotuve, ten is sandeliov priekiauja uz padoria kaina Draugystės g. 15B
Atsakyti
QUOTE(Vika852 @ 2011 03 03, 10:48)

O apie kuria Klaipedoje kalbat? smile.gif
Atsakyti
yra kur biblijos centras,ten antram aukste ir prie seno turgaus. Lino atraizom uosto gatvej ir "Lino namuos" prekiauja.
Atsakyti