Įkraunama...
Įkraunama...

Medžiagos siuvimui- likučiai

Kaune dovanoju audinukus

vilnos atraizos:
user posted image

visko po truputi: pamusalai, dirbtine oda, ale kailiukas
(sitie audiniai ne nauji, nenaudojami stovejo spintoj kelis desimtmecius)
user posted image

gal kam praverstu, labai noreciau atsikratyti visko is karto smile.gif
rasykit per az
Atsakyti
gal kas organzos juodos baltos ar siaip kokiu spalvu atraizu turite
Atsakyti
[quote=Pavasarėlis,2011 05 08, 16:48]Kaune dovanoju audinukus

vilnos atraizos:

visko po truputi: pamusalai, dirbtine oda, ale kailiukas
(sitie audiniai ne nauji, nenaudojami stovejo  spintoj kelis desimtmecius)

gal kam praverstu, labai noreciau atsikratyti visko is karto smile.gif
rasykit per az

padovanota 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasarėlis: 18 gegužės 2011 - 08:57
QUOTE(Pavasarėlis @ 2011 05 18, 10:56)
padovanota  4u.gif

Ačiū, Pavasarėli, už nuostabias medžiagėles 4u.gif
Ypač pradžiugino pliušinės medžiagos - einamiausios žvėrelių kaukėms.
Kai pagalvoji, kiekvienam spektakliui vis naujos kaukės - tuoj galėsim kaukių nuomos punktą atidaryti blush2.gif
Atsakyti
labutis, gal kas uzmatete kur galima nusipirkti trikotazo atraizu kaune, na tokio storumo kaip vaikiski vasariniai treningiukai, noriu berniukui kelniu prisiuti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai ieškau panašaus kaip foto nėrinuko, jis realiai vos vos ružavas. Gal kas netyčia turit iš močiučių laikų kažką tinkamo. Čia vyksta mano pačios krikštu suknutės pritaikymas mano dukrytei, reikia suknutę ilginti, medžiagą ilginimui naudosiu iš krikšto marškinėlių, bet deja ten be nėrinukų verysad.gif
Didelis ačiū už bet kokią pagalbą
user posted image
Atsakyti

! 
Paskutinis viešas įspėjimas :  ČIA NE PARDAVIMAMS skirta tema ! Dar kartą rasiu tokio pobūdžio žinutes, ši tema bus ištrina visam laikui, be jokios galimybės vėl ją atidaryti.

i 
Tik nuo Jūsų pačių priklauso, gyvuos ši tema ar ne.  
Atsakyti
kostiuminis audinys, yra apie 3,20 m. Sudėties neatsimenu. Naturoj - siek tiek ryškesnis.
Keičiu į juodo šokolado plytelę tongue.gif
Vilnius, Karoliniškes.
user posted image

Atsakyti
Gal kas turite atraizeliu ar likuciu siltos medziageles? Man reiktu peliukam guoliuka pasiuti, ar kelnytes, dzemperiuka ( dydis apie 2 metuku).. Kaunas 4u.gif
Atsakyti
nežinau ar į temą-gal kas patartų kaip pasisiūti minkštą pakabą?Gal kokių nuorodų aptikote?
Atsakyti

O Lino jei kokių atraižėlių reikia, tai Lino namuose Bazei Kaune yra, kilogramas 4,60 kainuoja 4u.gif na ir šiaip ten daaaug pasirinkimo yra thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 24 spalio 2011 - 12:16
QUOTE(burundukas @ 2011 06 28, 15:53)
Labai ieškau panašaus kaip foto nėrinuko, jis realiai vos vos ružavas. Gal kas netyčia turit iš močiučių laikų kažką tinkamo. Čia vyksta mano pačios krikštu suknutės pritaikymas mano dukrytei, reikia suknutę ilginti, medžiagą ilginimui naudosiu iš krikšto marškinėlių, bet deja ten be nėrinukų  verysad.gif
Didelis ačiū už bet kokią pagalbą

nezinau ar konkreciai tokio rasite, bet as bandyciau ieskoti Kreves pr buvusioj Rėdoj, siuviniu esancioj parduotuvej. Ji ten tokia is sono, simta metu ten gyvuojanti. labai didelis pasirinkimas pas juos, ir turi kartais net tokiu, kitur neberandamu dalyku.
Jei nerasite, jos, parasykit az, bandysiu konkreciau paaiskinti.
Atsakyti