Įkraunama...
Įkraunama...

Medžiagos siuvimui- likučiai

QUOTE(Gidli @ 2011 03 03, 22:06)
Textilis turi savo isparduotuve, ten is sandeliov priekiauja uz padoria kaina Draugystės g. 15B

Ten kiek pamenu rulonais sukabinta ir normaliomis medziagomis prekiauja,o ne atraizomis, bet ten pigiau tai tikrai, dauguma siuvanciu rekomenduoja, tik as kazkaip jau neberandu kur ten blush2.gif lotuliukas.gif

QUOTE(FLEXE @ 2011 03 04, 00:25)
O apie kuria Klaipedoje kalbat?  smile.gif

Prie turgaus, visai netoli Friedricho pasažo, man asmeniskai sita patinka, o dar kita tiksliai negaliu pasakyt kur yra, kazkur taikos pr gale ...
Atsakyti
Sveikos, gal kas turite padovanoti nereikalingu medvilniniu atraizeliu? Gali buti ir keliu cm dydzio gabaliukai arba nenesiojamas drabuzelis. Pageidautina ryskiu spalvu su smulkiais piesinukais arba vienspalves.

Labai lauksiu pasiulymu i AZ (Vilnius). Jei pageidautumet, galetume mainytis i mano turimu audiniu atraizas arba serveteles dekupazui. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kabarksta: 15 kovo 2011 - 23:45
Dovanoju:
user posted image
Medvilnė. 140x215 cm. Apačioje juosta su gėlėmis per ilgį.
user posted image
Medvilnė. 52x55 cm

user posted image
Apdailinės juostelės
Veiksmas - Vilniuje. Dominančius prašau rašyti až. Dėkoju!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dygsnis: 19 kovo 2011 - 20:11
DOVANOJU!!!
user posted image
Baltininis audinys. Medvilnė. Atraiža. 50x150 cm.
user posted image
Sintetinis audinys. 78x104 cm.
user posted image
Sintetinis audinys. 110x200 cm
user posted image
Sintetinis audinys. 1,36x3 m.
user posted image
Sintetinis audinys. 1,36x3 m

Gal ką domina audinių atraižėlės??? Visą maišą dovanočiau. Mesti į konteinerį nekyla rankos g.gif Yra medvilnės, trikotažo, sintetikos atraižų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dygsnis: 20 kovo 2011 - 12:37
Juostelės ir audiniai rezervuoti.

Atraižos rado šeimininkę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dygsnis @ 2011 03 20, 22:04)

Atraižos rado šeimininkę  wub.gif

Kaip man siandien pasiseke! Gavau diiiideli maisa fantastisku medziageliu thumbup.gif wub.gif Dideliausias ACIU Dygsniukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kabarksta @ 2011 03 21, 00:52)
Kaip man siandien pasiseke! Gavau diiiideli maisa fantastisku medziageliu thumbup.gif  wub.gif Dideliausias ACIU Dygsniukui 4u.gif  4u.gif  4u.gif

SWEIKUTEZS GAL KAS ZINO KUR GALIMA NUSIPIRKTI SU DORA EXPLORER MEDZIAGYTES MAN REIK 5METRU 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
as ieskau impregnuotos medvilnes. gal kas turi pasliulyti arba zino kur galeciau gauti. esu is siauliu. bendraukim per az
Atsakyti
Sveikos,

user posted image
1 (viršutinė) 115*110 - keičiu į schogetten šokoladą
2 170*140 (medžiagytė žydra su juostelėmis) - keičiu į schogetten šokoladą
3 154*144 (pilka) - keičiu į schogetten šokoladą
į AŽ 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turite parolono, nereikialinga gal kam, priglausčiau, nebrangiai, Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Betse @ 2011 04 13, 10:36)
Sveikos,

user posted image
1 (viršutinė) 115*110 - keičiu į schogetten šokoladą
2 170*140 (medžiagytė žydra su juostelėmis) - keičiu į schogetten šokoladą
3 154*144 (pilka) - keičiu į schogetten šokoladą
į AŽ  4u.gif

butu klaipeda paimciau verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, mielai priglausčiau įvairių spalvų, storių, raštų medvilnės ir flanelės atraižų. gali būti r visai mažai mažai (Vilniuje).
Atsakyti