Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambario lovos

QUOTE(a79 @ 2009 06 07, 21:37)
Tik keikiuos kaskart, kai reik patalynę pervilkt antram aukšte...NE taip paprasta čiužinį nutįst ir vėl atgal sukelt  doh.gif

Vat ir as galvoju, kad baisiai nepatogu keisti ptalyne tose aukstose lovose. As taip pat noriu sutaupyti erdves kambaryje-tai nusprendziau sunui gaminti pusaukste lova. Mazdaug pasiziuresiu, kad normaliai iskelciau rankas (patogumui velkant patalyne) toki auksti ir darysiu.Bet galvoju vistiek reikes apsaugines sieneles, tai ir vel sudarys mini kliuciu pervelgant patalus. Zodziu daug rebusu kol kas mano galvoje
Atsakyti
My WebpageQUOTE(muminukas @ 2007 10 09, 22:57)
puskė 1,9 m. sūnui tokią pirko

gamina lietuviai, epinera - www.epinera.lt, .(ju parduotuves tik savanoriu prospekte)aišku, stovi tam pačiam kambary, kaip ir tėvų. bet vaikas iš karto sutiko ten miegoti, labai patenkinti. kai butukas mažas, tai liuks tai aš irgi galvoju, kad laikinai reiktų tokią nusipirkti

jau jei žadat vaikui pirkti lovelę pagalvokit apie jo stuburiuką, tokios išlankstomos lovelės turi vieną trūkumą- jos turi sujungimą, maži stuburiukai labai labilūs- gali deformuotis. reikia žiūrėti pirmiausiai į vaiko sveikatą , o tik tada į visa kitą. My Webpage

Na butent šita firma ir gamina tiek vaikamsm, tiek suausgusiems patogius ir patikimus baldus (lenkimo tose vietose nera jokio tarpo). Neseniai ieškojau skundų apie šią firmą nieko neradau nors ji raso gamina jau 10 metų baldus.

Beto yra ir tachtos vaikams:
http://www.epinera.l...ndex.php?id,226
Šio puslapio apačioje yra parodytos foto su atidarytais stalčiais.
Atsakyti
Pas mane dabar irgi didziausia dilema del lovu. Aukstos labai nenoriu, bet ir nenoriu zemos. Man super stai sita. Tik gal stalciuku daryciau maziau ir tik dvieju stalciuku auksti, palikciau dar vaikui vietos pazaisti po lova.
Kazin vaikas nores miegoti toje lovoje iki kokiu 10-11 m g.gif Dabar mums greitai 4 m
user posted image
Atsakyti
mūsų lovytė smile.gif
kiek ilgai mes ją turėsim, nežinau. bus matyt. kol kas labai tinka.

user posted image
Atsakyti
gal kas pirkot iš čia dviaukštę lovą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 09 22, 14:55)
gal kas pirkot iš čia dviaukštę lovą?   g.gif

Siandien uzsisakiau ax.gif Kadangi man labai rupejo dar ir paciupinet, tai jie turi viena modeli atsiveze i ekspozicija smile.gif Man labai patiko smile.gif Siaip as is drauges apie juos suzinojau, tai ji irgi nesiskunde, pirkus buvo minksta kampa.
Atsakyti
QUOTE(pienės_pūkas @ 2009 08 27, 23:43)
mūsų lovytė  smile.gif
kiek ilgai mes ją turėsim, nežinau. bus matyt. kol kas labai tinka.

user posted image

Is karto atsiprasau uz galbut kvaila klausima blush2.gif O turint tokia augancia lova, reikia kaskart keisti ciuzini? Ir kiek kartu ji reiketu pakeisti, kol lova pasieks savo maksimuma? blush2.gif
Beje, labai grazi jusu lovyte wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julija4ever: 22 rugsėjo 2009 - 14:39
QUOTE(Apokaliptika @ 2009 09 22, 15:36)
Siandien uzsisakiau ax.gif  Kadangi man labai rupejo dar ir paciupinet, tai jie turi viena modeli atsiveze i ekspozicija  smile.gif  Man labai patiko  smile.gif Siaip as is drauges apie juos suzinojau, tai ji irgi nesiskunde, pirkus buvo minksta kampa.

niu va, o aš pačiupinėt neturiu šansų doh.gif o kokie ten čiužiniai? beje, kokią pirkot?
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 09 22, 15:40)
niu va, o aš pačiupinėt neturiu šansų  doh.gif  o kokie ten čiužiniai? beje, kokią pirkot?

Mes uzsisakem "Julia" Dabar akcija uz 1000lt, ji siaip kainavusi 1350lt, As vien del groteliu, kad maziai neiskristu, nes dar mazi.
Ciuziniai nera sebuklingi, poroloniniai paprasti, bet tokie kietesni, kas man ir patiko.
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2009 09 22, 15:38)
Is karto atsiprasau uz galbut kvaila klausima blush2.gif  O turint tokia augancia lova, reikia kaskart keisti ciuzini? Ir kiek kartu ji reiketu pakeisti, kol lova pasieks savo maksimuma? blush2.gif
Beje, labai grazi jusu lovyte wub.gif

čiužino keisti nereikia, lovytę ištempus prisideda papildomi čiužinio gabalai, po maždaug 40cm. (jų spec. tokiom lovom būna). esam jau vieną tokį prailginimą įdėję, ir dar vienam vietos būtų.
Atsakyti
QUOTE(Apokaliptika @ 2009 09 22, 15:43)
Mes uzsisakem "Julia" Dabar akcija uz 1000lt, ji siaip kainavusi 1350lt, As vien del groteliu, kad maziai neiskristu, nes dar mazi.
Ciuziniai nera sebuklingi, poroloniniai paprasti, bet tokie kietesni, kas man ir patiko.

aš į "Kasia" žiūriu, bet kiek iš foto matosi jos grotelės mažesnės antram aukšte negu "Julia" g.gif kokio amžiaus vaikučiai miegos lovoj?
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 09 22, 15:55)
aš į "Kasia" žiūriu, bet kiek iš foto matosi jos grotelės mažesnės antram aukšte negu "Julia"  g.gif  kokio amžiaus vaikučiai miegos lovoj?

Pas mus 4 ir 1,5m. Rode, kad jos nusiima ir pasistato atskirai siaip g.gif Laikinai galima ir taip padaryt..
Atsakyti