Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambario lovos

Sveikos,

planuojam pirkti vaikam (antras dar tik pakeliui) vaikiska lova su istraukiamaja lova apacioje. Kadangi kambariukas nedidelis noretusi sutaupyti kuo daugiau vietos, kad liktu bent kiek erdves zaisti. Pries dviaukstes lovas esu grieztai nusistacius, tikrai tokios nepirksime, bei ir vaikai dar mazi vyresnelei dar net 2 metu nera. Man atrodo labai patogu, kol 2 vaikas dar miegos lovyteje pas tevelius kambary - atvaziavusi mociute gales permiegoti pas anuke... arba tevas (bet kokio atveju vaiku kambary reikia antros miegamos vietos), nes maze dar daznai nakti prasibudineja, o po poros men. jau bus iskarustyta i kita kambary.
Noreciau isgirsti jusu nuomone apie tokias lovas, ar tikrai jos tokios patogios ir praktiskos kaip man atrodo. Ir dar iskylo klausymas kur deti patalyne g.gif g.gif na jei antra auksta galima graziai uzkolti, tai kaip yra daroma su ta istumiama dalim g.gif g.gif

P.S. taip pat buciau dekinga uz kontaktus kas nebrangiai galetu pagaminti tokia 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 09 28, 00:03)
Sveikos,

planuojam pirkti vaikam (antras dar tik pakeliui) vaikiska lova su istraukiamaja lova apacioje. Kadangi kambariukas nedidelis noretusi sutaupyti kuo daugiau vietos, kad liktu bent kiek erdves zaisti. Pries dviaukstes lovas esu grieztai nusistacius, tikrai tokios nepirksime, bei ir vaikai dar mazi vyresnelei dar net 2 metu nera. Man atrodo labai patogu, kol 2 vaikas dar miegos lovyteje pas tevelius kambary - atvaziavusi mociute gales permiegoti pas anuke... arba tevas (bet kokio atveju vaiku kambary reikia antros miegamos vietos), nes maze dar daznai nakti prasibudineja, o po poros men. jau bus iskarustyta i kita kambary.
Noreciau isgirsti jusu nuomone apie tokias lovas, ar tikrai jos tokios patogios ir praktiskos kaip man atrodo. Ir dar iskylo klausymas kur deti patalyne  g.gif  g.gif na jei antra auksta galima graziai uzkolti, tai kaip yra daroma su ta istumiama dalim  g.gif  g.gif

P.S. taip pat buciau dekinga uz kontaktus kas nebrangiai galetu pagaminti tokia  4u.gif  4u.gif

aš irgi tokia lova domiuosi. Todėl norėčiau paklausti, gal kas turi tokią, kad būtų po apačia dar ir stalčiai. Įdomu būtų, koks aukštis tada gaunasi, ar patogu ant tokios atsisėsti. Nes jei būtų be stalčių, tai galvoju, kad nejauku gal toje apatinėje miegoti, vėsiau juk nuo grindų g.gif o ir patalų nėra kur dėti tokiu atveju ax.gif
Pas mus miegotų abi dukrytės, žodžiu, būtų naudojama nuolat, todėl ir norisi, kad būtų ir patogu, ir funkcionalu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 09 28, 00:03)
Sveikos,

planuojam pirkti vaikam (antras dar tik pakeliui) vaikiska lova su istraukiamaja lova apacioje. Ir dar iskylo klausymas kur deti patalyne  g.gif 

na šitoj su stalčiais bigsmile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 09 28, 10:33)
na šitoj su stalčiais  bigsmile.gif user posted image

O sita labai faina, o kas tokia gamina????

jau radau thumbup.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 28 rugsėjo 2009 - 09:48
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 09 28, 10:42)
O sita labai faina, o kas tokia gamina????

čia tokiomis prekiauja 4u.gif
Atsakyti
As domejausi tokia lova, kur istraukiama yra miegama dalis.
pardaveja vaiko migdyt nerekomenduoja del to kad salta bus zemai..o jei dar po apacia daryt patalynei deze, tada lova bus per auksta, drauge turi panasia, tai nepatogu..visad laiko kazkiek istraukta apatine..ir ant jos sedi..
kartais buna apatineje istraukiamojoje dalyje ne groteles o plokste po ciuziniu, tada nera taip patvaru ir suaugusiam miegoti nepataria..
na zodziu as jau visai pasimeciau tarp tu lovu..
ieskau vaikui lovytes, galvojau sutaupysiu vietos, ta istraukiama dalis bus sveciui, bet atsisakiau tokio modelio, geriau jau pirksiu normalia vienviete lova su patalynes deze..o sveciui tiks ir ant ciuzinio ar ka sugalvosiu kito mirksiukas.gif

beje, kas liecia itraukiamas dalis jos niekur nesifiksuoja, o tai didelis minusas..bent jau man..
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Gal dar kas isaugot is tokios princesiskos lovos blush2.gif mirksiukas.gif , musu princesei labai jau reik tokios doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 28 rugsėjo 2009 - 13:30
Panos, o kaip su dviaukšte lova su laiptais-stalčiais, jei sumąstytume jas "perskirti", ar jos persiskiria, ar tie laiptai jau "primontuoti" prie lovų ir nieko padaryti neįmanoma?
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2009 09 28, 14:42)
Panos, o kaip su dviaukšte lova su laiptais-stalčiais, jei sumąstytume jas "perskirti", ar jos persiskiria, ar tie laiptai jau "primontuoti" prie lovų ir nieko padaryti neįmanoma?

jei del mano idetu paveiksliukuose, tai Migdole naturoje gali paiziureti ir meistru paklausineti.

JYsk`e maciau dviaukstes, kurios "issimontuoja", bet be stalciu.
Atsakyti
Labas, rupestingosios mamytes mirksiukas.gif
Po ilgu ieskojimu nusprendziau uzsakyt dukrytei sia lovyte, nemoku ikelti foto, tai idesiu nuoroda:
http://www.mazyliora...t,;id,290;sim,2
Gal kas nors jau turi ja?Ar realiai ji tokia pat grazi, kaip internete?Kaip naudojasi?MB sako, kad pusine geriau butu nei dabar gaminama berzine, kaip yra is tiesu?Kaina nemaza, tai noriu viska susizinoti.Aciukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva St.: 30 rugsėjo 2009 - 11:54
QUOTE(Daiva St. @ 2009 09 30, 12:52)
Labas, rupestingosios mamytes mirksiukas.gif
Po ilgu ieskojimu nusprendziau uzsakyt dukrytei sia lovyte, nemoku ikelti foto, tai idesiu nuoroda:
http://www.mazyliora...t,;id,290;sim,2
Gal kas nors jau turi ja?Ar realiai ji tokia pat grazi, kaip internete?Kaip naudojasi?MB sako, kad pusine geriau butu nei dabar gaminama berzine, kaip yra is tiesu?Kaina nemaza, tai noriu viska susizinoti.Aciukas 4u.gif

aš irgi šitą nusižiūrėjusi. Kada jie Jum žada pristatyti? Labai rūpi, kaip kokybė, ar iš tiesų tokia graži kaip foto rolleyes.gif
Ar jūs iš paties gamintojo užsisakinėjot? Kokia pas juos kaina? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovitiene: 30 rugsėjo 2009 - 14:34
Mano princesei greit du metukai ir kategoriskai atsisako miegoti savo lovyteje-kiekviena nakti atsibudus iskart persirita i mano lova. Kokia lovyte man jai nupirkti, kad galeciau salia pasistatyt savo lovos. Galvoju apie sulankstoma pufa-ciuzini kol paaugs ir nores i kambari su broliu.. Gal kas turi kokiu ideju? blush2.gif
Atsakyti