Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambario lovos

Kadangi mes esame dar mažiukai, iki šiol miegojome manieže, labai mažiukas vartosi naktį, tai minkšta jam iš visų pūsiu buvo, artimiausiu metu pradėsime įsirenginėti namą, tad svajoju apie tokią lovą.

user posted image

Šių lovų LT nemačiau, šios foto pasiskolinau iš OTTO žurnalo, Vokietijoje tokia lova kainuoja 600 eurų plius siuntimas. Gal kas ką nors panašaus matėte čia, LT?
Atsakyti
Laba diena, gal galite padėti išsirinkti miegamą fotelį vaikui. Gyvenam mažam bute, todėl reiktų patarimo. Ačiū
Atsakyti
jei butukas nedidelis manau labai tiktu baldai transformeriai: http://lt.lt.allcons...cle/229#article
jie nera labai pigus, fotelis kainuoja apie 1100 Lt, sofa apie 2100 Lt, bet pati turiu ir tikrai nesiskundziu, labai patogi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nuorodoje butu pirmasis variantas mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos as ir mastau apie isvaziuojama foteliuka miegojimui tik kazi kaip pats mechanizmas laiko

Atsakyti
Savo mazajame butuke sugalvojome vaikams nupirkti dviaukste lova. Taciau kaip parode praktika, ju yra tik keletas (nonorime medines):
SBA - 1 variantas, itin auksta, ir "salto" tipo, pilka visa. Kur tas vaikiskumas... Nors tvirta. Plotis 80cm. thumbup.gif
Baldu rojus - 1 variantas, taciau netinkama nes kokybe siaubas (Turkija) doh.gif
Audejas - 1 variantas, taciau per plati (90cm plocio), velgi Turkija. doh.gif kur vaikui 90 plotis? Kai suaugusiu ciuziniai dviguliai 1.60 jau skaitosi normalus doh.gif

Kainos irgi idomios: nuo 700 uz medine (kuri jau salone kliba), iki 1800 SBA.

Gal kas turit variantu kazkokiu? Gal kokia nuotrauka, ar patarima mosteltumete 4u.gif

Dekoju labai. Finale, igyvendinus projekta, butinai idesiu kas gavosi (pirktas gatavas, gamintas pagal uzsakyma ar.pan. variantas).

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elgreta @ 2009 01 31, 15:09)
taciau per plati (90cm plocio), velgi Turkija.  kur vaikui 90 plotis? Kai suaugusiu ciuziniai dviguliai 1.60 jau skaitosi normalus

Na vaikai tikrai nemiega taip ramiai kaip suaugę, visaip sukiojasi, vartosi, taip kad lova tikrai nėra plati, o be to maniškės dažnai prašo pagulėti kartu, tai labai thumbup.gif sutelpam.
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2009 02 01, 11:13)
Na vaikai tikrai nemiega taip ramiai kaip suaugę, visaip sukiojasi, vartosi, taip kad lova tikrai nėra plati, o be to maniškės dažnai prašo pagulėti kartu, tai labai  thumbup.gif  sutelpam.

Maniskiu dvigule (medine, silta, ne per daug auksta, tautieciu gamybos) tik 70 cm plocio. Jei neapsirinku g.gif. Bet to plocio pilnai pakanka ne tik joms (susikrausciusioms su visais mylimiausiais minkstais zaislais), bet ir man blush2.gif (nors sudejimas mano nevaikiskas - ugis apie 170, svoris apie 60). Esu koki karta ar du "laikiusi kompanija" savo mazesniajai...
Siaip tai labai dziaugiausi ir tebesidziaugiu tokiu pirkiniu - ir vietos zaidimams buvo sutaupyta, ir galimybiu statyti palapines ar namuka atsirado daugiau, ka jau bekalbeti apie vyresniems vaikams zutbut reikalinga mazesniuju nepasiekiama erdve...
Dabar, mergaitems paaugus ir ruosiantis issikelti i didesnius palocius, MB ragina lovyte parduoti. Bet as matau daugiau galimybiu jas (atskirtas) tinkamai pritaikyti (na ne tik vaiku miegojimui, bet ir ju saviraiskai, pvz., dekoravimo srityje lotuliukas.gif ), nei greitai ir neskausmingai parduoti. Manau, kad musu dvigule dar ne vienerius metus puikiausiai mums, o jei vis tik parduosime, tai kazkam kitam tarnaus...
Atsakyti
as irgi esu siaip pries dviaukstes, bet uzsukom kazkada su drauge i JYSK ir ten stovejo medine dviaukste lova, paklibinom o ji nejudejo, nesvyravo... labai stora ir tvirta... yra visos apsaugos is sonu, kad neiskristu vaikai...net israizyti paveiksliukai... thumbup.gif graziai atrode ax.gif kaina 999Lt buvo berods...

na o metalines visos saltos... verysad.gif
Atsakyti
Mes dviaukštę lovytę gaminom pas pažįstamą meistrelį (kontaktų nebeturiu, neprašykit biggrin.gif ) nes reikėjo labai nestandartinių išmatavimų, ir, kad apatinė dalis būtų lovytė su strypeliais, kuriuos paskui sėkmingai išėmėm. Buvo superinė lovytė.
Tik vienas nestandartinių dydžių lovyčių minusas - čiužinius reikia užsakinėti, o tai brangiau, nei pirkti standartinius.
Atsakyti
Mano mažas butukas, todėl išeitis buvo dviaukštė lova man ir vienai dukrai biggrin.gif , daryta pagal personalinį projektą, plati, medinė. Kadangi kainavo tik medžiagos ir išpjovimas, tai labai pigiai išėjo, gal 200 Lt be čiužinių. Nuotrauką galėsiu įdėt tik po kokio mėnesio, nes dabar išardyta - remontas pas mane.

Atsakyti
nesutinku ,kad metalines dviaukstes saltos lovos schmoll.gif , mes kaip tik gaminomes metaline, bet pagal individualu uzsakyma.... desime plokstes stalcius ir t.t. man medines labai gremezdiskos atrodo... zodziu cia skonio dalykas, kas bendrame rezultate iseis dar nezinau, bet butinai pasirodysime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitn @ 2009 04 24, 08:49)
nesutinku ,kad metalines dviaukstes saltos lovos  schmoll.gif , mes kaip tik gaminomes metaline,

O Jus ar bandete miegoti lovoje su metaliniai remais? Kai islipi is siltu patalu ir staiga prisilieti prie "odai malonaus" remo... Arba, kai nepatogiai lengdamasis susitrenki kakta... Na tada ir pasijaucia visas medzio jaukumas...
Bet is tiesu, medinis remas buna kur kas gremezdiskesnis, nei metalinis, ypac kai renkiesi didesniu gabaritu gamini. Bet kaip as minejau, musiske lovyte nera labai plati ar labai labai auksta. Todel ir medinis remas cia - labai dailutis, akies nereziantis mirksiukas.gif
Atsakyti