Mums šis reikalas išsisprendžia neskausmingai - vienais metais pas mano tėvus, kitais - pas vyro. O dar būna metų, kai vyrui tą parą budėjimas, tai tada jau savaime norisi pas savo tėvus
.

QUOTE(vaivos juosta @ 2007 11 29, 18:03)
Mums šis reikalas išsisprendžia neskausmingai - vienais metais pas mano tėvus, kitais - pas vyro. O dar būna metų, kai vyrui tą parą budėjimas, tai tada jau savaime norisi pas savo tėvus
.

Na as negaleciau per kucias nuvaziuot pas uosvius, bet nenuvaziuot pas tevus. Kazkaip esu artimai susijus su jais

Manau kai busime nebe 2zmones seimoj, o bent jau 3, tada kucias svesime namie ir gales tevai atvaziuot

QUOTE(dendule @ 2007 11 29, 16:24)
Sveikutes,
Cia itariu sita problema daugeliui seimu iskyla. Mes abu vienturciai tai isvis..pernai buvo pirmos kucios ir gyvenom pas mano tevus(nebeturiu nei vieno senolio jau:(), nuvaziavom pas jo tevus, poto gryzom pas mano tevus svesti. Bet pacios paciausios kucios buna savu tevu namuose, ir vyrui ir moteriai. Pas mano tevus nuosavas namas taip gera kai uzsikuri zidini...jauku beproto. Ir kaledos.
Siemet gyvenam savo buste, taip noretusi svesti dviese bet gaila ir pas tevus norisi mano tai isvis dviese tik:(. O dar tetis ant kaledu grysta jis is anglijos.
Tai suplanavau grandiozini plana, namiei darysiu maista, suvalgysim mes dviese siltai romantiskai siek tiek, kaip seimyna. Tada nuvaziuosim pas jo tevus aplankysim, o poto pas mano pasibusim gal nakvosime. Arba atvirksciai.
Gerai kad visi esam vienam mieste:)
Cia itariu sita problema daugeliui seimu iskyla. Mes abu vienturciai tai isvis..pernai buvo pirmos kucios ir gyvenom pas mano tevus(nebeturiu nei vieno senolio jau:(), nuvaziavom pas jo tevus, poto gryzom pas mano tevus svesti. Bet pacios paciausios kucios buna savu tevu namuose, ir vyrui ir moteriai. Pas mano tevus nuosavas namas taip gera kai uzsikuri zidini...jauku beproto. Ir kaledos.
Siemet gyvenam savo buste, taip noretusi svesti dviese bet gaila ir pas tevus norisi mano tai isvis dviese tik:(. O dar tetis ant kaledu grysta jis is anglijos.
Tai suplanavau grandiozini plana, namiei darysiu maista, suvalgysim mes dviese siltai romantiskai siek tiek, kaip seimyna. Tada nuvaziuosim pas jo tevus aplankysim, o poto pas mano pasibusim gal nakvosime. Arba atvirksciai.
Gerai kad visi esam vienam mieste:)
Jums gerai, kad visi gyvenate tame paciame mieste

QUOTE(jogurtele @ 2007 11 30, 13:53)
Nors Lietuva ne Amerika ir tokiu atstumu nera, bet jei zinai, kad vienam reikes dirbti iki 19 ar 21 val Kuciu vakara ir paskui pabut dar keliose vietose sansu nelabai yra...

bet juk nebutia per apscias Kucias pas abiejus tevelius,juk po Kuciu yra 2 dienos iseigines,negi nesuspesi

Manau tik noro reik...as kai reikedavo ir vaziuodavau ir pas vienus ir pas kitus,man smagu lankyti artimiausisu zmones

QUOTE(jogurtele @ 2007 11 30, 15:53)
Nors Lietuva ne Amerika ir tokiu atstumu nera, bet jei zinai, kad vienam reikes dirbti iki 19 ar 21 val Kuciu vakara ir paskui pabut dar keliose vietose sansu nelabai yra...

Na siuo atveju tikrai tada sunku...Mums lyg nusimato nedarbo dienos, atidirbsime kazkuriuos sestadienius. Tai dar visai gerai...
Bet manau spesi aplankyti kitomis dienomis artimus zmones...
Dendule, jolita.martyna, teisingai sakot
As tikrai spesiu aplankyti
Bet norisi kartu su draugu, o jis dirba tokioj vietoj, kad iseigine tikriausiai tures tik pirmaja Kaledu diena... O Kuciu vakara gali tekti dirbti iki 19 ar 21 val.
Zinoma, stengsimes kiek galesim

Zinoma, stengsimes kiek galesim

per kucias pas mus atvaziuos ir tevai ir uosviai ir siaip giminaiciai

Mano manymu, reikia švest savo sukurtoje šeimoje ir nevažiuoti nei pas uošvius, anei pas tėvus

Mes tai vienus metus svenciam pas mano tevus, o kitus pas vyro

Didele tiesos dalis yra kad reik savo sukurtoje seimoje svesti, bet manau visa gyvenima isliks ir tevai tau seima...Jei imanoma tai aisku geriau visiems vienoje vietoje nesiblaskant..
QUOTE(dontstop @ 2007 12 03, 14:36)
Mano manymu, reikia švest savo sukurtoje šeimoje ir nevažiuoti nei pas uošvius, anei pas tėvus 

Bet tada pagalvojus, juk tėvai vieni liktų, nes vaikai švestų savo sukurtose šeimose. Ne, man taip nepatiktų, kad mano tėvai vieni du per Kūčias liktų. Mes visada per Kūčias būname pas mano tėvus, o per Kalėdas važiuojame pas vyro, nes per vieną vakarą tokių didelių atstumų nenuvažiuotume
Tikriausiai geriausia butu visus brangius zmones i ta pacia vieta surinkti, tada ir problemele issisprestu su kuo buti Kuciu vakara... Nes ir tevams norisi buti su savo vaikais, ir vaikai nori su jais buti, bet negali buti be savo antru pusiu...